Kv temizlik israri

yuuhhh zaman 2018 kafalar 1500 banane senin anandan de cık isin ,icinden nasılka kavag cıkıyomus bari bi kere adam gibi cıksın bi daha kimse gel diyemez anlamadıgım sen bu zamana kadar nasıl gittin yani ailen sana git kaynananın evini temizlemi dedi allah askına bir kızım olcak ve elalme ev temizleticem tövbe o kadını yırtarım valla benim kızıma emir edicek

sahsen ben hic ev isi yapmadım bekarken kendi kızım olsa onada yaptırmam babasının evinde prenses gibi yasamıcakta nerde yasıcak

Gitmeye niyetim yok ama temizlikciyi düsunuyodum dilinden kurtulmak icin. Bugün eşim birak artik su ev islerini daginik kalsn yorulma dedi bide annesinin csgirdigini duyarsa cok kizcak eminim
valla fırsatını buldun madem neden esine fistiklemiyosun ki sen zannediyosun ki yaranıcam ahh tatlım yaa ananda böyle dedi de cık isin icinden ayrıca temizlikciyide sakın söyleme madem katnanan calısıyo parası var tutsun birini sanane hicc ilgilenme

48 yaşında ve sizden yardım bekliyor.
Hamile olmasamda yardım edemem,temizlikçiyi neden siz tutasınız ki.
Evi kirleten onlar,temizletecek olanda onlar olmalı.
100tl 200 tl için nedir bu saçma beklentiler anlamıyorum.
İlla birinin üzerine abanayım derdinden bir kurtulsa şu insanlar

Ne münasebet kaptincim böyle bişeyi söylüyor olması bile fazla yüz verdiğinin göstergesi. Temizlikçi neden gönderecekmişsin,bi zahmet temizlesin evini. Hamile olmanı geçtim,normalde bile yapma az yede bi temizlikçi tut de.

Tam benim kafa :))) önüne gelen kızım benim işimi yapacak diyor. Ben yapmadım , kızıma da yaptırmayacağım. Herkes işini yapsın, yapamıyorsa kadın tutsun ne diyeyim.

Ben olsam Gitmezdim...... temizlik için kadında göndermezdim !! kendi tutsun bi Kadın temizletsin

Offf.. Şu hamileligi zor gecenlere naz yapiyor muamelesi yapanlarin nesli bi tukensin artik. Neden temizlik yapamiyosun? Bik bik bik. Ben karnım burnumdaykem taş taşıyordum. Sen neden taşımıyosun. Sanane ya. Yapacak halim var ben yapmak istemiyorum belki. Kimi ilgilendirir bu. Benim hamileligim oyle zor gecti ki. Doguma kadar gozumu zor actim. 8 ay kustum. Nasil gecti dokuz ay hatirlamiyorum bile. Bana da naz yapiyorum muamelesi yapan cok oldu. İster gercekten kotu olurum ister naz yaparim. Kime ne!!!
Ne kadar gıcık oldum kv'ne..

Benim kv de doğum öncesi halıları yıkamaya berme ben yıkarım dedi zorla götürdü sonra beni de çağırdı baktım yavaştan beni de işin içine katıyor çağırdım eşimi git yardım et ben uzanacağım dedim sonra temizlikçi tuttum dedim allahım binbir laf ben temizlerim diye geldi sabahın köründe yine aynı ikimiz yapacak mışız yüne çağırdım eşimi eşim patladı olay çözüldü. İşin en ilginç yanı da bana acımıyor hamile halimle oğlunu görünce bırak oğlum sen yorulma demeye başlıyor kıssadan hisse sakın tongaya düşme

Ay yine mi kayınvalide evi temizleme konusu ? Lütfen temizlemeyin.Bu ne ya! Nasıl absürt bi' istek bu , gel evimi temizle ne demek yahu! Bir de hamilesiniz.Tatsızlık çıkarsa çıksın.Bazen gerekiyo tatsızlık da.

Hamile halinle birde kv evinimi temizlicen yok artık hamilenin elinden su bile içilmez
Ne oluyo bu kv ya iki caninla istediğine bak nasılda vicdanlari rahat oluyo
Birde neden yapamiyon diyomus ay sesle güldüm he farkında değil herhalde kv sizin hamile olduğunuzun
Madem calisiyomus tutsun bir kadın temizletsin

Hamilesin senin yardıma ihtiyacın varken kimsenin evini temizlemek zorunda hissetme kendini. Temizlikci için de para verme, bu senin sorumluluğunda değil. Üzerine sorumluluk yüklenme. Gücün yeter, içinden gelirse yaparsın yoksa kimse baskı yapamaz sana.

48 yasinda daha kendisi calisiyo :)
Yuuuhhh ,okurken 60 70 diyeceksin sandım . Laf anlamayan yaşlı biri gibi düşündüm . Kalksın temizligini yapsın ,o yaşta yardım mı bekliyor bide ?! Bu resmen yüzsüzlük .. esin birşey derse araya girme ,onlar kendi aralarında halletsin .. ben olsam ısrarla temizliğe çağıran kayınvalidemi, önce kendininkini temizle ,sonra gel benimkini temizle diye korkuturdum :)

Bende asilama zamanimda gidip temizligini yapmistim kaynanamin. Birdahakine temizlikci tutalim anne demistim.. bizde gezeriz demistim :) olur falan demisti ama bana yine temizlik gorundu. Eltim hamile , sanirim kaynanamla bana kaldi bu işler simdi siz yazinca yaram depresti.. bende evime yardimci cagiriyorum ama onun evini ben temizliyorum. Birini cagirmak en mantiklisi..

Hamile halinle senden temizlik bekliyor utanmasi da yokmus.hicc umursama lafini bile etme...esin hamile oldugunu biliyor seni zaten gondermez.hamile nazi yap cikar tadini hamisligin bosverrrr

Hicmi allahtan korkusu yok bu kvdenin? Hamile kadina evmi temizletilir.. Eminim bu kaynana olacak sahis siz bu halinizle kendi annenizin evine yardima gidecek olsaydiniz bu halinizle allah ne verdiyse sayardi, torunumda torunum derdi... naparsa yapsin isterse ortaligi yiksin kesinlikle gitmeyin, sizin ve bebegin sagligi herseyden onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…