Kv temizlik israri

Neden bu insanlar kendi evlerini başkalarına temizletmeye bu kadar meraklılar anlamıyorum . Hamilesin daha kendi evinle baş edemiyorsun niye gidip onun evini temizleyesin ki yaşlı olup olmaması da hiç önemli değil bana göre yapamıyorsa temizlikçi tutsun parası yoksa o zaman siz yollarsınız bir temizlikçi olur biter ayrıca hamile olmasanda gidip başkasının evini keyfi olarak temizlemek zorunda değilsin . Sen olmasan ne yapıcaktı . Bir de rica etse neyse diycem de emri vaki yapıyor sanki zorundaymışsın gibi

Butun sene kim yapiyo da temizkigini sneede 1 kez birini ariyolar.. bide insanin yuzune baka baka nasil olck temizlik isi bilmem diye agiz aramalari fkn var :)

Maalesef doğru durumlarında iyi bu da benim kaderim çok şanssızim kv&kp konusunda
En azindan her gordugunde laf yeme durumu yok :) veya yuz yuze hayir diyemiycen bi durumda senden bisey isteyemezler surekli :)

Kendi kizi olsa yaptırırmi acaba merak ettm

Bnmkide yapiyo onu is yaparkn yapanim yok fln diye soyleniyo gelin sahibi olunca isten kurtulcaz diye dusunuyolar galiba :)
Yok canim 3 erkekler ilk evlenende bnm eşim oldu

Konuyu dağıtmamak içim kısa cevap veriyorum
Senede bir dayanmalıyım Amin
Annemle biz kucukken babaannemlere bahce isine yardima giderdik 1 ay kalirdik eziyet gibi annem sabahin körü uyanir amcamin esiyle yemek vs islerine baslardlar hic oturdugunu görmezdm ayy cok zorr

Sahsen iki hamileligimde kimseyi yardima cagirmadim. Esim sagolsun gereken yardimlari yapiyordu zaten. Gerisini kendin hallettim. Ama bazi hamilelikler zor geciyor. Onlarin yardim almalari gerek. Bende kimseye evimi temizletdirmem elden ayaktan düsmedikten sonra. O konuda katiliyorum

benim kardeşimin hanımı hamile olsa (ki şu an bekar) temizlik gerekirse giderim evine yanıma da bir hanım alırım yardımcı hanım salarım evine ,hem kadın ekmeğini kazanır hem gelinimin evi temizlenir hem herkesin gönlü hoş olur Allah bunu kaldıracak maddiyattan uzak etmesin AMİN

Annemle biz kucukken babaannemlere bahce isine yardima giderdik 1 ay kalirdik eziyet gibi annem sabahin körü uyanir amcamin esiyle yemek vs islerine baslardlar hic oturdugunu görmezdm ayy cok zorr
Hem de ne zor
Ben bağ bahçe işi yapmıyorum ama evde iş yapmıyorum die kayınpeder laf sokmuştu kavga ettik en son gelişimde
Öfke patlaması yaşadım kimse durduramadı beni
Şimdilik sakinim ama daha dün gece geldik
Yolda herxaman bir içtiğim ilacı ikincisini içtim
Çok sakin sessiz biriyim çıtım çıkmaz
Ama çok sinirliyim çok
Utancımdan belli edemem ama bana iş yaptırsınlar bakıyım n’oluyo senede bir mir anlamam hee

Beyinsiz kaynana hamile kadin calistirilirmi ya bebege birşey olursa

Butun sene kim yapiyo da temizkigini sneede 1 kez birini ariyolar.. bide insanin yuzune baka baka nasil olck temizlik isi bilmem diye agiz aramalari fkn var :)
Senede bir kere büyük bir temizlik yapılır, ama öyle böyle değil. Halılar kilimler dışarda elle yıkanır, bir de heryer halıyla kilimle kaplandığı için sayısını sen düşün. Yün yorganlar, yastıklar ve döşekler dışarıya çıkarılır günletilir. Camlar kapılar silinir, duvarlar boya badana edilir. Dolaplar da komple boşaltılır temizlenir, bütün tabaklar yıkanır. Evi neredeyse komple dışarı çıkarttığı için buna temizlik demiyor, ev çıkartma diyor. Bir de aynen senin dediğin gibi ortaya bir laf atıyor, evimde çıkartılacak kim yapacak diye nabız yokluyor bakalım kim üstüne alınacak diye. Zaten gittiğimde yemeği bulaşığı hep ben hallederim, onunla yetinsinler.

Bugüne kadar ben yokken kendi yapiyodu bundan sonrada yapabilir sanirim ama bunu bu sekilde soyleyemiyoruz iste
Bir şekilde söylemek zorudasınız ama böyle gitmez ki her zaman diken üstünde olursunuz. Eşiniz güzelce konuşsun halletsin kalbini kırmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…