Kesinlikle :)her kızın bir kız kardeşi olmalı
Butun sene kim yapiyo da temizkigini sneede 1 kez birini ariyolar.. bide insanin yuzune baka baka nasil olck temizlik isi bilmem diye agiz aramalari fkn var :)Benim kaynanam da her sene telaşlanır benim evimi kim temizleyecek diye. Ben hiç sesimi çıkarmam, ne yapamam derim ne de yaparım. Köy evinde kalıyorlar orda temizlik çok zor olur ve ben hiç anlamam. Benim evimi de kimse temizlemeye gelmiyor, eli ayağı tutarken niye insanları sıkboğaz eder anlamıyorum. Sonuç olarak her sene eşim ve görümcem yapar temizliğini.
En azindan her gordugunde laf yeme durumu yok :) veya yuz yuze hayir diyemiycen bi durumda senden bisey isteyemezler surekli :)Maalesef doğru durumlarında iyi bu da benim kaderim çok şanssızim kv&kp konusunda
Gorumcen falan yokmu?Butun sene kim yapiyo da temizkigini sneede 1 kez birini ariyolar.. bide insanin yuzune baka baka nasil olck temizlik isi bilmem diye agiz aramalari fkn var :)
Birak o zaman hayallerinde yasatsin temizliginiHayir hic yapmadim hatta bulasik dahi yikamadim evinde zaten evlendkten 2 ay sonra hamile kaldim vsktim olmadi yani
Süpürgeyi açınca hala konuşuyor ama ben duymuyorum he he diyorumEn azindan her gordugunde laf yeme durumu yok :) veya yuz yuze hayir diyemiycen bi durumda senden bisey isteyemezler surekli :)
Konuyu dağıtmamak içim kısa cevap veriyorumAllah yardımcın olsun bacim 2 hafta ne demek ya ben kafayı yerdim
Bnmkide yapiyo onu is yaparkn yapanim yok fln diye soyleniyo gelin sahibi olunca isten kurtulcaz diye dusunuyolar galiba :)Sanirm %90ninda var bu durm kvalidelern
Aslnda benmki pek dmez oyle biliyo beni çünkü
Ama gecen gun laf soktu sinir oldm
Mutfak dolaplarini temizliyodu
Sizden hayir yok elimi katmisken heryeri yapim dedi şakayla karisik
Gorumcen falan yokmu?
Annemle biz kucukken babaannemlere bahce isine yardima giderdik 1 ay kalirdik eziyet gibi annem sabahin körü uyanir amcamin esiyle yemek vs islerine baslardlar hic oturdugunu görmezdm ayy cok zorrKonuyu dağıtmamak içim kısa cevap veriyorum
Senede bir dayanmalıyım Amin
bir arkadaş daha aynı şeyi yazmış biliyorum konuyu okudum ama yine de merak ettiğim şeyler var :)
ayrıca herkes kendine hamile aslında,yani ben temizlik için birinin tutulması tarafındayım kimseye gel evimi temizle demem anneme bile
işte oradaki hamile görümce olsa,geline temizliğe git dense ne işin var,görümcen sana mı güvenmiş az yesinde hizmetçi tutsun,yardıma gitme derdinizGorumce- gelın konusunda gorumceye gıt elıne mı yapısır dedım :)
Hem de ne zorAnnemle biz kucukken babaannemlere bahce isine yardima giderdik 1 ay kalirdik eziyet gibi annem sabahin körü uyanir amcamin esiyle yemek vs islerine baslardlar hic oturdugunu görmezdm ayy cok zorr
Beyinsiz kaynana hamile kadin calistirilirmi ya bebege birşey olursaGunaydin kizlar..
Kk da temizlikle ilgili konu okuyunca bi düsündümde kendi derdine tuz basmis gibi oldum :)
4.5 aylik hamileyim daha yeni yeni temizlik yapmaya baslamistm agrilardan kurtulunca ramazan öncesi temizlik icin kadin tutarim demistim aşi zamanim o gunlere denk geldigi icin ve agrisi cok oldugu icin. ablam gelmeyi teklif etti bende tamam yegenlerime harcarim kadina vericem parayi dedm kabul ettim.
Kv yeyle konusrken ramazan dan once ablam gelcek yardima ben tek yapamiyorum dedimm niye yapamiyosun bana yardima gelmicek misin dedi,
Ben süpürge bile yapamiyorum anne kendi evim darma duman dedim, allah allah niye yapamiyosun ki dedi bende anlattim belim agriyo cok yorulunca migrenim tutuyo ilac kullanamiyorum vs vs diye siraladim gecer o zamana beraber yapariz dedi
Ben zaten ondan yardim istememistm ama bnm evime ablam yardima gelicekken ben neden onun evine gidicem bunu bi türlu anlatamadim..
Muhtemelen eşime sikayet edicek beni gelmiyo diye eşim bu sefer onceki konulardan daha sert tepki vericek bnm yuzumden aralari acilicak
- Tabikide gitmicem ama sanirim bayram üstü tatsizlik cikicak yine.
Acab diyorum temizlikci mi gondersem bu sefer alisir da hep ister mi ?
Senede bir kere büyük bir temizlik yapılır, ama öyle böyle değil. Halılar kilimler dışarda elle yıkanır, bir de heryer halıyla kilimle kaplandığı için sayısını sen düşün. Yün yorganlar, yastıklar ve döşekler dışarıya çıkarılır günletilir. Camlar kapılar silinir, duvarlar boya badana edilir. Dolaplar da komple boşaltılır temizlenir, bütün tabaklar yıkanır. Evi neredeyse komple dışarı çıkarttığı için buna temizlik demiyor, ev çıkartma diyor. Bir de aynen senin dediğin gibi ortaya bir laf atıyor, evimde çıkartılacak kim yapacak diye nabız yokluyor bakalım kim üstüne alınacak diye. Zaten gittiğimde yemeği bulaşığı hep ben hallederim, onunla yetinsinler.Butun sene kim yapiyo da temizkigini sneede 1 kez birini ariyolar.. bide insanin yuzune baka baka nasil olck temizlik isi bilmem diye agiz aramalari fkn var :)
Bir şekilde söylemek zorudasınız ama böyle gitmez ki her zaman diken üstünde olursunuz. Eşiniz güzelce konuşsun halletsin kalbini kırmadan.Bugüne kadar ben yokken kendi yapiyodu bundan sonrada yapabilir sanirim ama bunu bu sekilde soyleyemiyoruz iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?