KV TEPKİSİ NORMAL Mİ SİZCE ?

mjesecina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
468
186
103
Merhaba,
dün eşimle baya bir tartıştık. sesimiz apartmanı inletti diyebilirim. hatta bu birbizirimize el kaldırmaya kadar gitti. KV de ile karşı karşıya oturuyoruz. (aynı katta) o da sesimizi duyup geldi. eşim sonra dışarı çıkınca KV'ye "böyle olmaz ben artık dayanamıyorum. ya oğlunuzla konuşun ya da ben yokum annemlerle konuşucam. bitsin bu iş" dedim. "ben şiddeti kaldıramam" dedim.
o da bana gayet rahatça "valla siz bilirsiniz. sen de biraz alttan al, evlenirken biliyodun huyunu" dedi. ben de kendi kızını örnek verdim. "senin kızına vursa damadın ne hissedersin" dedim. SUSTU.
sizce bu rahatlık normal mi ??

Şimdi şöyle şiddetin her türlüsü yanlış. Siz yazmışsınız ki birbirimize el kaldırdık. Karşınızdaki öfkeli bir boğaya kırmızı gösterdiğinizi düşünün aynısı sizin için de geçerli. İnsanların bam telleri var gözlerinin karardığı eşiniz çok üstünüze gelir siz de patlarsınız bu asla bir bahane değil ama size şiddet uygulayan eşinizle ilgili ne düşünüyorsunuz? Kayınvalideler ne yazık ki anne olduklarını unutuyor. Kayınvalidenizin tepkisinden ziyade sizin tepkiniz bundan sonrası için ne olucak?

eşim zaten ayrı bi olay. onu düşünmekten zaten bi hal oldum ama ailesi de değişik. insan bi destek arıyor sadece.

çocuk olunca ha diyince gidilmiyo işte malesef..

şiddet işareti tabiki yoktu. kadın saçmaladı orda resmen. öyle bişi olsa evlenmezdim dedim zaten.

şiddet ailesi gibisiniz valla
kv de de ne diyecek ki "oyy kızım lütfen boşanma" vs demesini mi bekliyorsunuz?
bende olsam herhalde aynısını derdim
evet. ben onunla konusurum. sen de benim kızım gibisin. sana el kaldıramaz demesini bekledim. ben olsam öyle derdim.

evet. ben onunla konusurum. sen de benim kızım gibisin. sana el kaldıramaz demesini bekledim. ben olsam öyle derdim.
pardon oruç kafa.. el kaldırma olayını sonra gördüm
sizde ona kaldırmışsınız gerçi ilk kim başlattı

bide bu lafı kv ye çok söylediyseniz bunalmış olabilir

Gerçi olay çok ortada ne size haklısınız derim ne eşinize.Sizde elinizi kaldirmışsınız o da kaldırmış .Çok sinirli bir yapısı varsa şiddete meyilli oluyor ne yazık ki
evet ben de çok sinirliyim. en ufak lafı kaldıramıyorum artık. ne yazıkki. biz belki bi şekilde unuturuz barışırız ama anasının dediklerini umursamazlığını unutmicamm malesef.

Ben kv de bıkkınlık gördüm anladığım kadarıyla eşiniz evlenmeden önce de öfkeli biriydi evlenince sizde tartışmaya başladınız ve kadında yapacak birseyim yok demek istemiş...Hakkınızda hayırlısı ama ya bitirin ya herkese duyuracak kadar yüz göz olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…