çocuk olunca ha diyince gidilmiyo işte malesef..Hepinizin tepkisi normal değil ki.Neden birbirinize al kaldırıyorsunuz? Neden ilk tepkiniz kayinvalidenize anlatmakti? Yani gitmekten bahsedeceğinize, size siddet uygulanan ve uyguladiginuz evden gitseydiniz ya. Devamli mi böyle durumlar var? Kayinvalidenizden ne tepki beklediniz?
Evlenirken biliyordun huyunu bence kilit cümle.Demek ki işaret vermiş zamanında ama siz görememişsiniz.Şu durumda tepki vereceğiniz kişi kayınvalide değil eşiniz .
Ayrıca anneler evlatları konusunda çoğu zaman objektif olamazlar .
evet. ben onunla konusurum. sen de benim kızım gibisin. sana el kaldıramaz demesini bekledim. ben olsam öyle derdim.şiddet ailesi gibisiniz valla
kv de de ne diyecek ki "oyy kızım lütfen boşanma" vs demesini mi bekliyorsunuz?
bende olsam herhalde aynısını derdim
pardon oruç kafa.. el kaldırma olayını sonra gördümevet. ben onunla konusurum. sen de benim kızım gibisin. sana el kaldıramaz demesini bekledim. ben olsam öyle derdim.
şiddet işareti tabiki yoktu. kadın saçmaladı orda resmen. öyle bişi olsa evlenmezdim dedim zaten.
yok ilk defa böyle bi dert yandım. ilk defa bu kadar şiddetli oldu diyebilirim.pardon oruç kafa.. el kaldırma olayını sonra gördüm
sizde ona kaldırmışsınız gerçi ilk kim başlattı
bide bu lafı kv ye çok söylediyseniz bunalmış olabilir
evet ben de çok sinirliyim. en ufak lafı kaldıramıyorum artık. ne yazıkki. biz belki bi şekilde unuturuz barışırız ama anasının dediklerini umursamazlığını unutmicamm malesef.Gerçi olay çok ortada ne size haklısınız derim ne eşinize.Sizde elinizi kaldirmışsınız o da kaldırmış .Çok sinirli bir yapısı varsa şiddete meyilli oluyor ne yazık ki
çocuk olunca ha diyince gidilmiyo işte malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?