KV TEPKİSİ NORMAL Mİ SİZCE ?

Bu devirde hiç yuva bozulmasın demiyorlar.Biri gider daha iyisi gelir zannediyorlar.Ben daha 21yaşındayım ama iki yıllık evliligimden edindiğim en büyük tecrübe şu oldu; kol kırılır yen içinde kalır.Kimseye en ufak birşey belli etme ,anlatma.Beni eşim bir kez dövdü kv düzgün dur kes sesini de dövmesin dedi.Hiç sormadi bile neden kavga ettiniz diye.Allah illaki çıkarır bir yerden.Sabret ve bekle derim.Boşanmak çözüm değil.

Kadin ne yapsin. Oda biliyor sizin esinizin huyunu bildiginizi durduk yere kadina patlamayin.

Hanımlar bir anne olarak düşünün. Evladımız bir hata yapsa savunur musunuz yoksa uyarır mısınız? Ben uyarırım. Meseleye bir de burdan bakın.
Uyarsa ne olacak ki
Koca adam hee ok anne evet ben nasıl bi insanım hemen tövbe edip 180 derece değişeyim mi diyecek

En fazla bi dahakine sessiz döver annesine ses gitmesin diye

evet ben de çok sinirliyim. en ufak lafı kaldıramıyorum artık. ne yazıkki. biz belki bi şekilde unuturuz barışırız ama anasının dediklerini umursamazlığını unutmicamm malesef.

Eşinizin yaptığı asla affedilemez . Asıl olan konu bu. Kv. Nizle nikahlı değilsiniz , birbirinize emanet oldunuz eşinizi affetmemelisiniz.

Kayınvalide taraflı cevap vermiş bu tarz durumda çoğu kişi yogurdum ekşi demez. Yanlış tutum. Ama burada sorun kv değil.

Uyarsa ne olacak ki
Koca adam hee ok anne evet ben nasıl bi insanım hemen tövbe edip 180 derece değişeyim mi diyecek

En fazla bi dahakine sessiz döver annesine ses gitmesin diye
Bu ülkede annelerin oğulları üzerindeki etkisini unutuyorsunuz.

evet ben de çok sinirliyim. en ufak lafı kaldıramıyorum artık. ne yazıkki. biz belki bi şekilde unuturuz barışırız ama anasının dediklerini umursamazlığını unutmicamm malesef.
Öfkelenmekte haklısınız ama Öfkenizi yanlış tarafa yönlendiriyorsunuz. Hırsızın hiç mi suçu yok. Bir de çocuk olunca vs. demişsiniz. Bu şekilde gitmeyeceğine göre bir çözüm bulmalısınız. Böyle bir ortamda hiçbir canlı yetiştirilmez. Düzelme Şansı olduğunu düşünüyorsanız en azından gözünü Korkutun. Sizi kaybedebileceğini bilsin. Değer vermeyi öğrensin. Siz de öfke kontrolü için yardım alın eşiniz de. Yoksa bir dahaki konunuz daha kötü olabilir. Kayınvalide takıntısını aklınızdan çıkarın. Yaptıkları yanlış olabilir ama mükemmellik beklentisi içinde olmayın. Mesafenizi koruyun ve kafayı takıp da gereksiz stres kaynağı yaratmayın. Kolay gelsin.

gidilmiyor işte. ailenin yanına çocukla dönmek zor. çocuğa bunu yaşatmak istemiyorum. yeter ki o mutlu huzurlu olsun. ben susarım diyorum.
Eminim baba ve anne birbirini parçalarken çocuğunuz çok mutlu oluyordur. Ayrıca kv tepkisi gayet normal, çünkü kv ler böyle yapar. Hayal dünyasında yaşamıyoruz.

19 yaşında evlenmişsiniz yaşınız daha 21 verdiğiniz akıl da akıl değil onu söyleyeyim, burada kaç yıllık evli torun torba sahibi kadın üyeler var en önemlisinin kişinin kendisi olduğunu, şiddetin kabul edilemeyeceğini yazıyorlar siz 2 yıllık evliliğinizde vereceğiniz muhteşem aklı keşke kendinize saklasaydınız. Kocasının döverek öldürdüğü kadınların haberlerini de televizyonda görünce boşanmak çözüm değil zaten, iyi ki yuva bozulmamış diyor musunuz?

Sizde kendinizi böyle avutmaya devam edin. Kv dediği gibi sesinizi kesip oturun. Farkında değilsiniz belki ama bir yuva dayağı signeye çekmeden de ayakta durabilir. Erkekte kendine çeki düzen verebilir. Ama size de kızmamak lazım. Aileniz sizi daha kendinizi koruyamayacaginiz bir yaşta evlendirmis.sizede yazık olmuş. Geçmiş olsun

Ailesi evlendirmemiş ki kaçarak evlenmişler.

Sizin sorununuz kayınvalideniz değil olamaz,çoluğundan çocuğundan utanmadan apartmanı inletecek tarzda kavga edebilmeniz. Hani diyorsunuz ya çocuk var öyle ha deyince gidilmiyor diye,peki apartmanı inleterek kavga ederken siz o çocuğu düşünmediniz mi?
Şiddet görüyorsanız gideceksiniz,çocuğunuza bunu yaşatmaya hakkınız yok kusura bakmayın.

Kayınvalden ne yapabilir ki kadın söylemiş zaten huyunu biliyordun demiş Bence sen oturup iyice bir düşün bir şiddet varsa devamı gelir canım Kayınvalidenin tepkisinden önce şu an senin vereceğin tepki önemliYa oturup çekicen ya da yoluna bakacan

Şimdi burada sizi döven koca suçlu değil de kayınvalide mi suçlu.
Yahu hangi kafayı yaşıyorsunuz anlamadım.
Kayınvalidem laf atama kadar seni döven o adam müsveddesinin biletini kes. Ha ben dovsede dovsede boşanmak kocacigumdir döver de sever de diyorsanız kayinvalidenizin o lafları ise kabullenmek zorundasınız.
Dayağa eyvallah eden kadın ağzını tutacak susup oturacak sesini de kesecek.
En uzuldugum nokta genclerimizin hala bu gibi durumlarda 50 yıl önceki kadın zihniyetini taşıyor olması.
Biz bu toplumu bu geri kalmış zihniyeti nasıl değiştireceğim acaba.

Kv suçlu demiyor, oğlunun suçuna ortak oluyor diyor. Kadın kayınvalidesinden büyük olarak arayı bulmasını, analık yapıp oğluna nasihat etmesini, kendisi de kadın olduğuna göre halden anlamasını beklemiş. Bulamayınca da gelmiş konu açıp hem iç dökmüş hem de ne tapabilirim diye sormuş. En az elli tane kocanı bıraktın da Kv mi suçluyorsun mesajı okudum yani hayret ettim. İnşallah şu özetimi okurlar da daha yazan olmaz

Yalnız sizin alıntıladığınız mesaj konu sahibine yazılmamış. Bir başka üyenin mesajı alıntılanıp ona cevaben yazılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…