Bu devirde hiç yuva bozulmasın demiyorlar.Biri gider daha iyisi gelir zannediyorlar.Ben daha 21yaşındayım ama iki yıllık evliligimden edindiğim en büyük tecrübe şu oldu; kol kırılır yen içinde kalır.Kimseye en ufak birşey belli etme ,anlatma.Beni eşim bir kez dövdü kv düzgün dur kes sesini de dövmesin dedi.Hiç sormadi bile neden kavga ettiniz diye.Allah illaki çıkarır bir yerden.Sabret ve bekle derim.Boşanmak çözüm değil.Merhaba,
dün eşimle baya bir tartıştık. sesimiz apartmanı inletti diyebilirim. hatta bu birbizirimize el kaldırmaya kadar gitti. KV de ile karşı karşıya oturuyoruz. (aynı katta) o da sesimizi duyup geldi. eşim sonra dışarı çıkınca KV'ye "böyle olmaz ben artık dayanamıyorum. ya oğlunuzla konuşun ya da ben yokum annemlerle konuşucam. bitsin bu iş" dedim. "ben şiddeti kaldıramam" dedim.
o da bana gayet rahatça "valla siz bilirsiniz. sen de biraz alttan al, evlenirken biliyodun huyunu" dedi. ben de kendi kızını örnek verdim. "senin kızına vursa damadın ne hissedersin" dedim. SUSTU.
sizce bu rahatlık normal mi ??
çocuk olunca ha diyince gidilmiyo işte malesef..
Uyarsa ne olacak kiHanımlar bir anne olarak düşünün. Evladımız bir hata yapsa savunur musunuz yoksa uyarır mısınız? Ben uyarırım. Meseleye bir de burdan bakın.
evet ben de çok sinirliyim. en ufak lafı kaldıramıyorum artık. ne yazıkki. biz belki bi şekilde unuturuz barışırız ama anasının dediklerini umursamazlığını unutmicamm malesef.
Bu ülkede annelerin oğulları üzerindeki etkisini unutuyorsunuz.Uyarsa ne olacak ki
Koca adam hee ok anne evet ben nasıl bi insanım hemen tövbe edip 180 derece değişeyim mi diyecek
En fazla bi dahakine sessiz döver annesine ses gitmesin diye
Öfkelenmekte haklısınız ama Öfkenizi yanlış tarafa yönlendiriyorsunuz. Hırsızın hiç mi suçu yok. Bir de çocuk olunca vs. demişsiniz. Bu şekilde gitmeyeceğine göre bir çözüm bulmalısınız. Böyle bir ortamda hiçbir canlı yetiştirilmez. Düzelme Şansı olduğunu düşünüyorsanız en azından gözünü Korkutun. Sizi kaybedebileceğini bilsin. Değer vermeyi öğrensin. Siz de öfke kontrolü için yardım alın eşiniz de. Yoksa bir dahaki konunuz daha kötü olabilir. Kayınvalide takıntısını aklınızdan çıkarın. Yaptıkları yanlış olabilir ama mükemmellik beklentisi içinde olmayın. Mesafenizi koruyun ve kafayı takıp da gereksiz stres kaynağı yaratmayın. Kolay gelsin.evet ben de çok sinirliyim. en ufak lafı kaldıramıyorum artık. ne yazıkki. biz belki bi şekilde unuturuz barışırız ama anasının dediklerini umursamazlığını unutmicamm malesef.
Eminim baba ve anne birbirini parçalarken çocuğunuz çok mutlu oluyordur. Ayrıca kv tepkisi gayet normal, çünkü kv ler böyle yapar. Hayal dünyasında yaşamıyoruz.gidilmiyor işte. ailenin yanına çocukla dönmek zor. çocuğa bunu yaşatmak istemiyorum. yeter ki o mutlu huzurlu olsun. ben susarım diyorum.
Bu devirde hiç yuva bozulmasın demiyorlar.Biri gider daha iyisi gelir zannediyorlar.Ben daha 21yaşındayım ama iki yıllık evliligimden edindiğim en büyük tecrübe şu oldu; kol kırılır yen içinde kalır.Kimseye en ufak birşey belli etme ,anlatma.Beni eşim bir kez dövdü kv düzgün dur kes sesini de dövmesin dedi.Hiç sormadi bile neden kavga ettiniz diye.Allah illaki çıkarır bir yerden.Sabret ve bekle derim.Boşanmak çözüm değil.
Bu devirde hiç yuva bozulmasın demiyorlar.Biri gider daha iyisi gelir zannediyorlar.Ben daha 21yaşındayım ama iki yıllık evliligimden edindiğim en büyük tecrübe şu oldu; kol kırılır yen içinde kalır.Kimseye en ufak birşey belli etme ,anlatma.Beni eşim bir kez dövdü kv düzgün dur kes sesini de dövmesin dedi.Hiç sormadi bile neden kavga ettiniz diye.Allah illaki çıkarır bir yerden.Sabret ve bekle derim.Boşanmak çözüm değil.
Sizde kendinizi böyle avutmaya devam edin. Kv dediği gibi sesinizi kesip oturun. Farkında değilsiniz belki ama bir yuva dayağı signeye çekmeden de ayakta durabilir. Erkekte kendine çeki düzen verebilir. Ama size de kızmamak lazım. Aileniz sizi daha kendinizi koruyamayacaginiz bir yaşta evlendirmis.sizede yazık olmuş. Geçmiş olsun
Ailesi evlendirmemiş ki kaçarak evlenmişler.
Şimdi burada sizi döven koca suçlu değil de kayınvalide mi suçlu.Bu devirde hiç yuva bozulmasın demiyorlar.Biri gider daha iyisi gelir zannediyorlar.Ben daha 21yaşındayım ama iki yıllık evliligimden edindiğim en büyük tecrübe şu oldu; kol kırılır yen içinde kalır.Kimseye en ufak birşey belli etme ,anlatma.Beni eşim bir kez dövdü kv düzgün dur kes sesini de dövmesin dedi.Hiç sormadi bile neden kavga ettiniz diye.Allah illaki çıkarır bir yerden.Sabret ve bekle derim.Boşanmak çözüm değil.
Kv suçlu demiyor, oğlunun suçuna ortak oluyor diyor. Kadın kayınvalidesinden büyük olarak arayı bulmasını, analık yapıp oğluna nasihat etmesini, kendisi de kadın olduğuna göre halden anlamasını beklemiş. Bulamayınca da gelmiş konu açıp hem iç dökmüş hem de ne tapabilirim diye sormuş. En az elli tane kocanı bıraktın da Kv mi suçluyorsun mesajı okudum yani hayret ettim. İnşallah şu özetimi okurlar da daha yazan olmazŞimdi burada sizi döven koca suçlu değil de kayınvalide mi suçlu.
Yahu hangi kafayı yaşıyorsunuz anlamadım.
Kayınvalidem laf atama kadar seni döven o adam müsveddesinin biletini kes. Ha ben dovsede dovsede boşanmak kocacigumdir döver de sever de diyorsanız kayinvalidenizin o lafları ise kabullenmek zorundasınız.
Dayağa eyvallah eden kadın ağzını tutacak susup oturacak sesini de kesecek.
En uzuldugum nokta genclerimizin hala bu gibi durumlarda 50 yıl önceki kadın zihniyetini taşıyor olması.
Biz bu toplumu bu geri kalmış zihniyeti nasıl değiştireceğim acaba.
Kv suçlu demiyor, oğlunun suçuna ortak oluyor diyor. Kadın kayınvalidesinden büyük olarak arayı bulmasını, analık yapıp oğluna nasihat etmesini, kendisi de kadın olduğuna göre halden anlamasını beklemiş. Bulamayınca da gelmiş konu açıp hem iç dökmüş hem de ne tapabilirim diye sormuş. En az elli tane kocanı bıraktın da Kv mi suçluyorsun mesajı okudum yani hayret ettim. İnşallah şu özetimi okurlar da daha yazan olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?