- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
evet ben de çok sinirliyim. en ufak lafı kaldıramıyorum artık. ne yazıkki. biz belki bi şekilde unuturuz barışırız ama anasının dediklerini umursamazlığını unutmicamm malesef.
evet haklısın. ama kapı kapıya oturunca böyle malesef az sesini de yükseltsen duyuluyo.Ben kv de bıkkınlık gördüm anladığım kadarıyla eşiniz evlenmeden önce de öfkeli biriydi evlenince sizde tartışmaya başladınız ve kadında yapacak birseyim yok demek istemiş...Hakkınızda hayırlısı ama ya bitirin ya herkese duyuracak kadar yüz göz olmayın.
gidilmiyor işte. ailenin yanına çocukla dönmek zor. çocuğa bunu yaşatmak istemiyorum. yeter ki o mutlu huzurlu olsun. ben susarım diyorum.Sebeb?
evet düşünüyorum. bakalım ya hakkımızda hayırlısı.Hiçbir kayınvalide gelini kızı gibi görmez. Boşanmalarına da engel olmak için bişi yapmaz. Siz bırakıp giderim deyip karşılığında destek beklemeniz anormal. Çiftler sorunlarını kendi arasında çözmeli, ailelere ya da bir başkasına yansıtmamalı. Gerekirse psikolojik destek alınabilir.
gidilmiyor işte. ailenin yanına çocukla dönmek zor. çocuğa bunu yaşatmak istemiyorum. yeter ki o mutlu huzurlu olsun. ben susarım diyorum.
evet haklısın. ama kapı kapıya oturunca böyle malesef az sesini de yükseltsen duyuluyo.
kv kin tutmak işimize geliyor malesefevet ben de çok sinirliyim. en ufak lafı kaldıramıyorum artık. ne yazıkki. biz belki bi şekilde unuturuz barışırız ama anasının dediklerini umursamazlığını unutmicamm malesef.
eşim için konu açmaya gerek yokki. ben napacağımı biliyorum ona karşı ama. sadece tereddüt ettiğim konu için konu açtım. fesat düşünen ben miyim diye. eşimin ve benim hatam ortada. bu konu sabit zatenSizdeki rahatlıkta normal değil .şiddete ugramissiniz farkında mısınız ? Bu konunun muhatabı kV mi .bugün koşa koşa buraya konu açmanız gereken kişi kV mi o Esiniz olcak adam mi ?sapla samanı karıştırmamak lazım
gidilmiyor işte. ailenin yanına çocukla dönmek zor. çocuğa bunu yaşatmak istemiyorum. yeter ki o mutlu huzurlu olsun. ben susarım diyorum.
İyi de çocuğun yaşadığı evde herkes birbirine avaz avaz bağırıyor, olay şiddete kadar gidiyor. Çocuğun annesi çocuğun babaannesine ayrı öfkeli babasına ayrı öfkeli. Bu evlilik boşanma mevzularında herkesin kendine özel durumları oluyor ama çocuğunuza anne baba olarak iyi bir rol model olamıyorsunuz şu an. Mesela babası sizin üstünüze yürüyor ertesi gün de aynı sofrada hiçbir şey olmamış gibi yemek yiyorsunuz. Bu çocuk şiddeti normalleştiriyor. Yarın öbürü gün birisinden dayak yese normal gelir, eşini dövse normal gelir. Neden bu adama tahammül edesiniz ki? Çocuğa bi iyilik yapmamış oluyorsunuz bencegidilmiyor işte. ailenin yanına çocukla dönmek zor. çocuğa bunu yaşatmak istemiyorum. yeter ki o mutlu huzurlu olsun. ben susarım diyorum.
Hanımlar bir anne olarak düşünün. Evladımız bir hata yapsa savunur musunuz yoksa uyarır mısınız? Ben uyarırım. Meseleye bir de burdan bakın.
Genele bakacak olursak çoğu erkek annesi asla oglunun hatasını kabul etmez. Aldatsa veya dövse " yuvana sahip çıksaydın, cevap vermeseydin, karı olsaydın" gibi cümleler sarf ederler. Konunun özelini bilmediğim için ancak bu kadar yorum yapabildimSöyle bir durum var. Ikiside birbirine şiddet uygulamış. Tek hatalı erkek değil bu konuda. Ve eminim bu olan ilk vukuatlari değildir. Kayınvalide aslında kendini koruyor orda karışmayarak. Bir tarafta öfkeli gelin, diger tarafta öfkeli oğlu. Annesi karışsa oğlunun ne tepki verdiğini bilmiyoruz.. Öfke kontrolü yoksa anneye de ağır konuşabilir. Annesinin boğazına yapışan erkekler var. Birde konu sahibi şimdiden "yarın barışsak" diyor. Anne karışsa hata, karışmasa hata. Cünkü şimdi "evet birbirinize zarar veriyorsunuz, en iyisi iyi anne baba olup ama kari koca olarak bosanmaniz" dese, yarın baristiktan sonra adi "bizi bosattirmak istedi" ye çıkacak
evet ben de çok sinirliyim. en ufak lafı kaldıramıyorum artık. ne yazıkki. biz belki bi şekilde unuturuz barışırız ama anasının dediklerini umursamazlığını unutmicamm malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?