- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Kendileri ve anneleri hatta annelerinin anneleri de öyle yaptığımdan herkesten aynı şeyi bekliyorlarGenele bakacak olursak çoğu erkek annesi asla oglunun hatasını kabul etmez. Aldatsa veya dövse " yuvana sahip çıksaydın, cevap vermeseydin, karı olsaydın" gibi cümleler sarf ederler. Konunun özelini bilmediğim için ancak bu kadar yorum yapabildim
niye çocuğu bu ortamda büyütmek daha mı sağlıklı? boşanmayı gözü yemeyenlerin en büyük bahanesi de çocuk var oluyor.anneyle baba birbirini dövüyor ortama bak.herkes hatalı.başta sizin bakış açınız yalnış.daha büyük başka sorunlar varken gidip kv'nize takmanızdan bu işi çözmeye niyetiniz olmadığı belli zaten.çocuk olunca ha diyince gidilmiyo işte malesef..
Tam parcalamalik! Iki kiz evladim var tırnağına zarar verenin dunyasini basina yikarim oglum olsaydi bi kiz evladina boyle bisey yasatti diye kizin ailesinden once ben hakkindan gelirdim... oyle bi anneden ole bi çocuk yetişmesi normal keske hic muhatap almasaydiniz madem sesinizi duyup gelmis mudahale etmiceksen izlemeyemi geldin derdim kovardım onudaMerhaba,
dün eşimle baya bir tartıştık. sesimiz apartmanı inletti diyebilirim. hatta bu birbizirimize el kaldırmaya kadar gitti. KV de ile karşı karşıya oturuyoruz. (aynı katta) o da sesimizi duyup geldi. eşim sonra dışarı çıkınca KV'ye "böyle olmaz ben artık dayanamıyorum. ya oğlunuzla konuşun ya da ben yokum annemlerle konuşucam. bitsin bu iş" dedim. "ben şiddeti kaldıramam" dedim.
o da bana gayet rahatça "valla siz bilirsiniz. sen de biraz alttan al, evlenirken biliyodun huyunu" dedi. ben de kendi kızını örnek verdim. "senin kızına vursa damadın ne hissedersin" dedim. SUSTU.
sizce bu rahatlık normal mi ??
evet ben de çok sinirliyim. en ufak lafı kaldıramıyorum artık. ne yazıkki. biz belki bi şekilde unuturuz barışırız ama anasının dediklerini umursamazlığını unutmicamm malesef.
Sorun, k validenin tepkisi mi?? Baska sorun yok yani????Merhaba,
dün eşimle baya bir tartıştık. sesimiz apartmanı inletti diyebilirim. hatta bu birbizirimize el kaldırmaya kadar gitti. KV de ile karşı karşıya oturuyoruz. (aynı katta) o da sesimizi duyup geldi. eşim sonra dışarı çıkınca KV'ye "böyle olmaz ben artık dayanamıyorum. ya oğlunuzla konuşun ya da ben yokum annemlerle konuşucam. bitsin bu iş" dedim. "ben şiddeti kaldıramam" dedim.
o da bana gayet rahatça "valla siz bilirsiniz. sen de biraz alttan al, evlenirken biliyodun huyunu" dedi. ben de kendi kızını örnek verdim. "senin kızına vursa damadın ne hissedersin" dedim. SUSTU.
Su verdigi tepki gayet normal de alttan almana gerek yok. Siddet durumunda kimse alttan almasin ve mumkunse bu tur ortamlarda cocuk buyutmemeye ozen gosterin.o da bana gayet rahatça "valla siz bilirsiniz. sen de biraz alttan al, evlenirken biliyodun huyunu" dedi. ben de kendi kızını örnek verdim. "senin kızına vursa damadın ne hissedersin" dedim. SUSTU.
Onlar sana kizim biz senin tarafindayiz dese bile icten ice ogullarini hakli bulurlar. Koca tarafindan destek beklemeeşim zaten ayrı bi olay. onu düşünmekten zaten bi hal oldum ama ailesi de değişik. insan bi destek arıyor sadece.
Yani kk da yaşanan bı olay yine kayinvalidenin başına patladı deseneevet ben de çok sinirliyim. en ufak lafı kaldıramıyorum artık. ne yazıkki. biz belki bi şekilde unuturuz barışırız ama anasının dediklerini umursamazlığını unutmicamm malesef.
Deediniz cocuk degil elalem ne der diye kendinizi dusunuyorsunuz ben oyle gordumgidilmiyor işte. ailenin yanına çocukla dönmek zor. çocuğa bunu yaşatmak istemiyorum. yeter ki o mutlu huzurlu olsun. ben susarım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?