KV TEPKİSİ NORMAL Mİ SİZCE ?

Kendileri ve anneleri hatta annelerinin anneleri de öyle yaptığımdan herkesten aynı şeyi bekliyorlar

çocuk olunca ha diyince gidilmiyo işte malesef..
niye çocuğu bu ortamda büyütmek daha mı sağlıklı? boşanmayı gözü yemeyenlerin en büyük bahanesi de çocuk var oluyor.anneyle baba birbirini dövüyor ortama bak.herkes hatalı.başta sizin bakış açınız yalnış.daha büyük başka sorunlar varken gidip kv'nize takmanızdan bu işi çözmeye niyetiniz olmadığı belli zaten.

Daha öncede böyle kavga ediyor muydunuz bana kadın bıkmış sizden gibi geldi.

Bir de karşılıklı el kaldırmışsınız

Tam parcalamalik! Iki kiz evladim var tırnağına zarar verenin dunyasini basina yikarim oglum olsaydi bi kiz evladina boyle bisey yasatti diye kizin ailesinden once ben hakkindan gelirdim... oyle bi anneden ole bi çocuk yetişmesi normal keske hic muhatap almasaydiniz madem sesinizi duyup gelmis mudahale etmiceksen izlemeyemi geldin derdim kovardım onuda

evet ben de çok sinirliyim. en ufak lafı kaldıramıyorum artık. ne yazıkki. biz belki bi şekilde unuturuz barışırız ama anasının dediklerini umursamazlığını unutmicamm malesef.

Karı koca İpek araya giren köpek demişler.
Size el kaldıran kocayı affedip gerçeği söyleyen kayınvalideyi vurun yerden yere.
Yahu affedeceğiniz adamı annesine neden şikayet ediyorsunuz.
Kadın akıllılık etmiş sizden taraf olmamış.
Milletten destek bekleyip asıl suçluya toz kondurmamak da ilginç yani.

Sanırım kayınvalidenizden size destek olmasını beklediniz. Sizin,o an için tabiri yerindeyse gazınızı almasını umdunuz ama,o tam tersini yapmış.Olgun bir kadın,olgun bir anne olsaydı öyle yaklaşmazdı.Yalnız,eşinizle hep sorun yaşıyorsanız sizinle uğraşmak istememişte olabilir.Bir faydan olmayacaksa,neden geldin be kadın o zaman diyesim geldi.Siz de asıl sorun yaşadığınız kişiyi unutmuş kayınvalideye bilenmişsiniz.Burada hatalı davranıyorsunuz.İnsanların duyacağı kadar şiddetli kavga edip,her seferinde de yerinizde oturuyorsanız,kimsenin birşey yapmasını beklememelisiniz.

Sorun, k validenin tepkisi mi?? Baska sorun yok yani????

Kayınvalidenizin tepkisi normal..Kim bilir ne kadar atraksiyon yaşıyorsa!
Eşinizle ikinizin davranışları pek normal değil. Karışıklık şiddet uygulamişsiniz. .Sizce normal mi?

Arkadaşım bu olayda maaile garip ve yanlış tutumlar içerisindesiniz.
Kv'den önce eşinizin ve kendinizin tutum ve davranışlarına odaklanın derim.
Karı-koca ikinizin de öfke kontrolü konusunda desteğe ihtiyacınız var.

Evlenirken kayinvalideye sormadiginiz gibi bosanirken de kayinvaliden de izin almak zorunda degilsiniz.
Su verdigi tepki gayet normal de alttan almana gerek yok. Siddet durumunda kimse alttan almasin ve mumkunse bu tur ortamlarda cocuk buyutmemeye ozen gosterin.

Umarım konu dışına çıkmam ama dizi bu kavgaya götüren neden neydi. Bir de ilk siz mi vurdunuz eşiniz mi?

Kv tepkisi çok da mühim değil ama esinizle aranizdaki siddete varan kavgalari oncelikle kafaya takip cozum aramalisiniz kv sonraki iş. Hatta onemli bile degil cozmeye degmezler. Amcam esini aldattiginda delillerle ispatladigimiz halde benim oglum yapmaz demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…