• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv tum mahalleyi bana cagirmis delirecem!

smy86

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
466
356
323
Asla kendi evine kiyamaz kalabalik misafir kabul etmez banada tum konuyu komsuyu cagirmis ben bu kisilerden sadece 3 tanesini taniyorum ev gormeye geleceklermis en az 10 yada daha fazla kisiyle xaten yeni ev borcumuz var benim bebegim var bu kadar insani agirlamak hadi yine neyse boyle emirvaki yapmasi bide aman kizim cok seyler hazirla bunlar dikkat eder diyo siz olsaniz napardiniz tanimadgm kisilere hizmetcimiyim ben bi akil verin kv cok dominat bi kadindir buarada :(

Ben olsam ne yaparım?

Anne çocuk var malum, ayrıca ev kredimiz de var. Şimdi bu kadar misafiri ağırlamak için markete gitmem lazım ama bizimde market bütçemiz sınırlı. Ben şunları şunları hazırlayabilirim, hem vakit açısından hem de maddi anlamda buna uygunum. Sende geri kalanını yaparsan misafir ederim tabi de. Lakin bir daha ki sefere çağırmadan bana sorarsan daha iyi olur, bak bana geliyorlar ama sende yorulmuş olacaksın benim durumumdan dolayı. Seni bir daha böyle yormak istemem de. Anlar herhalde :S

Kv cagir ona hazirlattir herseyi.

Hepinize cvplrniz icin cok tsk ederim inanin ki misafirden asla gocunmam severim akraba aile arkadas ama sonuc olarak bu durum farkli gelecekleri gunu ben belirliyckmsm bu hafta ici olursa iyi olurmus en iysi erteleyim sonrada en fazla 3 komsunu taniyorum onlarla muhabbetim var nezaman isterlersr buyursunlar ama fazlasini maddi manevi kaldiramam deyim beni dusunmuyoda oglunada acimiyo yaa hayret bisey!

bana sordunmu okadar kişiyi çağırırken de çok şeyler hazırla deyip emrivaki yapıyorsun deyip o gün müsait değilim de kendisi rezil olsun insanlara yada evine çağırsn.birdaha böyle şeyler yapmasın kendi kafasından

Asla kendi evine kiyamaz kalabalik misafir kabul etmez banada tum konuyu komsuyu cagirmis ben bu kisilerden sadece 3 tanesini taniyorum ev gormeye geleceklermis en az 10 yada daha fazla kisiyle xaten yeni ev borcumuz var benim bebegim var bu kadar insani agirlamak hadi yine neyse boyle emirvaki yapmasi bide aman kizim cok seyler hazirla bunlar dikkat eder diyo siz olsaniz napardiniz tanimadgm kisilere hizmetcimiyim ben bi akil verin kv cok dominat bi kadindir buarada :KK43:
Senin evine senden habersiz çağırıyorsa sende bebeğim ağladı bişey hazirlayamadim de al pasta neden kuru pasta veya tatlı koy çayın yanına bak bakım bi daha çağırıyormu kv ne kadar ayıp ya madem çok istiyo hazırlık yapıp kendi evine çağırsin kendi kızı olsa aynısını yaparmi acaba kv Gelinleri hizmetçi olarakmi görüyorlar anlamadım ki aslında en iyisi hiç kabul etme buda ona ders olur bi daha çağırmaz

Senin evine senden habersiz çağırıyorsa sende bebeğim ağladı bişey hazirlayamadim de al pasta neden kuru pasta veya tatlı koy çayın yanına bak bakım bi daha çağırıyormu kv ne kadar ayıp ya madem çok istiyo hazırlık yapıp kendi evine çağırsin kendi kızı olsa aynısını yaparmi acaba kv Gelinleri hizmetçi olarakmi görüyorlar anlamadım ki aslında en iyisi hiç kabul etme buda ona ders olur bi daha çağırmaz

Kizlarina kiyamazlar.

Aynen oyle arkadaslar annem duysa cok uzulur zaten kv soyledim yardim edersin ya cocuga bak yada pogacalri sen hallet dedim tmm dedi kocamda farkinda hatta dalga geciyo benle sabah ezaninda annem ilan verdirmis kamyon kasasina bindirip getirecek komsulari sana diyo saka bir yana kabul etme dedi esim destek verir bana ama buseferde biliyorum surekli igneler laflariyla kv kabuletmedin diye laf sokmakta lisans sahibidir kendisi

bu ne emri vaki böyle..benim evime misafiri ben çağırırım gerektiği gibi de hizmet ederim.

kaynananız yapmış bir saçmalık ama yormayın kendinizi bebeğim var deyin çekilin kenara.

Hazır şeyler al, yanına da bir kek bir börek yeter, biraz gösteriş meraklısı sanırım ne öyle yeni bebeği olan insana o kadar misafir mi çağrılır, bir çeşit de sen yap de. Madem o kadar emri vaki yapmış sen de ondan iste.

Aynen oyle arkadaslar annem duysa cok uzulur zaten kv soyledim yardim edersin ya cocuga bak yada pogacalri sen hallet dedim tmm dedi kocamda farkinda hatta dalga geciyo benle sabah ezaninda annem ilan verdirmis kamyon kasasina bindirip getirecek komsulari sana diyo saka bir yana kabul etme dedi esim destek verir bana ama buseferde biliyorum surekli igneler laflariyla kv kabuletmedin diye laf sokmakta lisans sahibidir kendisi
kocanda senden yanaysa hiç muhattap alma şuan maddi manevi hazır değilim ben hazır oldugumda sana söylerim de
istediği kadar laf soksun duymamaya calış

Asla kendi evine kiyamaz kalabalik misafir kabul etmez banada tum konuyu komsuyu cagirmis ben bu kisilerden sadece 3 tanesini taniyorum ev gormeye geleceklermis en az 10 yada daha fazla kisiyle xaten yeni ev borcumuz var benim bebegim var bu kadar insani agirlamak hadi yine neyse boyle emirvaki yapmasi bide aman kizim cok seyler hazirla bunlar dikkat eder diyo siz olsaniz napardiniz tanimadgm kisilere hizmetcimiyim ben bi akil verin kv cok dominat bi kadindir buarada :KK43:
Ben bir kek yaparim gerisini hazir alirim yetişemem ama yardim edeceksen el elden bol hazirlariz de. Yardima gelince de bebeginle uğraş hazirlasin. Gelmezse de cidden hazir al az az..

Ben bir kek yaparim gerisini hazir alirim yetişemem ama yardim edeceksen el elden bol hazirlariz de. Yardima gelince de bebeginle uğraş hazirlasin. Gelmezse de cidden hazir al az az..
hazır almak mantıklı bencede...

Back
X