• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv tum mahalleyi bana cagirmis delirecem!

Aynen oyle arkadaslar annem duysa cok uzulur zaten kv soyledim yardim edersin ya cocuga bak yada pogacalri sen hallet dedim tmm dedi kocamda farkinda hatta dalga geciyo benle sabah ezaninda annem ilan verdirmis kamyon kasasina bindirip getirecek komsulari sana diyo saka bir yana kabul etme dedi esim destek verir bana ama buseferde biliyorum surekli igneler laflariyla kv kabuletmedin diye laf sokmakta lisans sahibidir kendisi

oglun istemedi dersin sen de.
Lafi tikarsin agzinin ortasina.

Halinize şükretmelisiniz bence . Bir kere benim kayınvalidemde misafir getireceğini söyledi kaç kişi dedim 5-6 kişi dedi ve o gün geldiğinde tam 24 kişi geldiler , resmen çıldırdım.

çok düşüncesizmiş meraklıysa kendi evine çağırsaydı.

Halinize şükretmelisiniz bence . Bir kere benim kayınvalidemde misafir getireceğini söyledi kaç kişi dedim 5-6 kişi dedi ve o gün geldiğinde tam 24 kişi geldiler , resmen çıldırdım.

Belki konu sahibesinin kaynanası da aynı şeyi yapacak 10 diyecek 30 çıkacak olur mu olur

maksat göz korkutmamak heralde.

24 kişi mi geldiler:KK57: Kayınvalidendeki densizlik çüşşş dedirtti bana...

Halinize şükretmelisiniz bence . Bir kere benim kayınvalidemde misafir getireceğini söyledi kaç kişi dedim 5-6 kişi dedi ve o gün geldiğinde tam 24 kişi geldiler

, resmen çıldırdım.

Zaten benim kvde de sayi artabilir diye acik kapi birakti al birini vur otekine yaa

Asla kendi evine kiyamaz kalabalik misafir kabul etmez banada tum konuyu komsuyu cagirmis ben bu kisilerden sadece 3 tanesini taniyorum ev gormeye geleceklermis en az 10 yada daha fazla kisiyle xaten yeni ev borcumuz var benim bebegim var bu kadar insani agirlamak hadi yine neyse boyle emirvaki yapmasi bide aman kizim cok seyler hazirla bunlar dikkat eder diyo siz olsaniz napardiniz tanimadgm kisilere hizmetcimiyim ben bi akil verin kv cok dominat bi kadindir buarada :KK43:
walla ben emri vaki den nefret ederim,,, bana çok şey hazırla dese,,, duymamazlıkdan gelirim,,,,
ogünde sabahdan ararım, yaptıklarını yardım edeyim mi taşımaya derim,,,, nasıl derse de??? derim malum durumumuz belli arkadaşlarını çağırıyorsun, siz hazırlarsınız diye düşündüm derim,,, ve hiç bir şey hazırlamam,,,,
yaparım bir çay, bir kahve iki paket bisküvi,,, geçer giderim,,, insanlarda aaa kv yapıcakdı ben çocukla nasıl yaparım derim otururum,,, yani oynarım zambak beceriksiz gelinini,,, bir daha yaparm ı böyle şey gel gör bakalım,,,

bence ev görmesine gelsınler. sonucta ılk defa gelecekler. hanı bu sureklı olan bişi olsa haklısın derdım.
kayınvalıdene yardımcı olması gerektıgını soyle sadece. gelır gıderler, bir daha da bişi diyemez sana kayınvalıden.

sen kendi tanıdıklarını çağırır oturursun..tanımadıklarınıda bir zahmet kv kendi evine çağırsın..asla kabul etmeyin senden yüz buldukça nasıl olsa evi de kirlenmez..yine aynısını yapar..en iyisi baştan kabul etmeyin..gerekirse eşinize söyleyin..ne demek yaa tanımadığım insanların evimde ne işi var..

Hatta salonumda koltuğum kırıldı Allah'tan millet gidince kayınvalidem otururken gitti koltuk , tabi öyle pat diye ortasından yarılıp düşmedi ama bariz çöktü
Aaa aaa valla pes:KK57: Gerçekten şaşırmış senin kayınvaliden ayıptır ya o kadar kişi ne demek yani...

Aaa aaa valla pes:KK57: Gerçekten şaşırmış senin kayınvaliden ayıptır ya o kadar kişi ne demek yani...
Aynı kadroyu çocuk görmeyede getirecekti dedim ki sana gelsinler ben sana gelirim , yardıma falan da gitmedim bir gittim baktım ki 5 kişi vardı sadece . Kendi evi olunca çağırmamış .

Bu arada konu sahibesi arkadaş pastaları hazır alma fikri iyiymiş gerçekten.

Çok biliyorsa gelsin sana yardım etsin 10 kişi ne demek ya tam curcuna

Bahane uydurup kabul etmeyin cok mrakliysa kndi evine davet etsn

Aynı kadroyu çocuk görmeyede getirecekti dedim ki sana gelsinler ben sana gelirim , yardıma falan da gitmedim bir gittim baktım ki 5 kişi vardı sadece . Kendi evi olunca çağırmamış .

Bu arada konu sahibesi arkadaş pastaları hazır alma fikri iyiymiş gerçekten.
Tabi canım kendi evi oldumu dağılsın istemezler,gelin söz konusu oldumu sokaktaki simitçiyi bile davet edecekler nerdeyse..Nasılsa gelin yapsın ,işi ne mantığı işte..Konu sahibinin durumu daha da vahim birde çocuk varmış ben olsam asla kabul etmezdim..Allah kolaylık versin...

Bebegim var ben yapamam deseydin.

Erkenden gelip kendin hazirlarsin artik deseydin .

Bende seninle ayni durumdayim bizim evimiz kendi ozel alanlariymis gibi istediklerini davet wdip dururlar ben suana kadar hic tepki vermedim gelene amenna dedim hamileykende kucagimda cocuklada hazirligimi yapip buyur ettim he insan darlanmiyomu elbetteki darlaniyosun bi sor izon iste yok ama bazi insanlarida degistiremiyosun sen iyisimi annecim ben hazirlik yapamayabilirim gelirken disarkan bi pasta borek ikramlik seyler al ben cayi demler evi temizlerim cocukla baska turlu yetistiremem de nazikce incitmeden olumlu dunya kimseyi kirmaya gerek yok kendinide uzme bunlarin hepsi imtihan

Back
X