KV ve Bayram

goncammm48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
1.263
999
73
kızlar bayramlarda ne yapıyorsunuz benim ailem bizle aynı şehirde kayınvalide uzakta dolayısıyla bizi her bayram bekliyorlar kanun gibi yani..çok önemli onlar için ve bu durum beni bozuyor artık mesela bu sene eşim iş değiştirdi yıllık izin yok kurbanda tatil istiyoruz aşırı ihtiyacımız var eşim de tatil istiyor kara kara düşünüyor nasıl söylenecek diye ..sizce bunda darılacak bişey var mı ramazan bayramından da ordaydık üstelik

babam da bayramlarda tatil olayina çok karşı olan bir adam bayramlar tatil yapmak için değil aileler bari o özel günlerde bir araya gelsin diye var der.

Sizin k.valide ne tepki verir bilemiyorum
Çok doğru aslında ama çalışan insanların da kendine vakit ayırmaları gerekli hele bir de yaz dönemine gelince tatil gibi oldu zaten bayramlar

yani ben de böyle tavır trip bekliyorum açıkçası siz de her bayram bekleniyormusunuz

devir eski devir değil, artık insanların yıllık sadece 1 hafta izinleri var.. ona da büyüklere mi gidecekler, tatile mi gidecekler şaşırıyorlar.. siz tatile gidin, açıklamanızı da yapın artık ne isterlerse düşünsünler.. herkesi mutlu edeceğiz diye kendinizi mutsuz etmeyin..

yani ben de böyle tavır trip bekliyorum açıkçası siz de her bayram bekleniyormusunuz
Her bayram, bayram harici 2 ayda bir mutlaka. Biz gitmezsek onlar geliyor falan. 700küsür km yolu bebekle midem bulana bulana gidip gelirken ben kimseye sitem etmiyorum. Onların da bir haftacık tatilimize sitem etmeye hakları yok bence. Siz de kendinize bu kadar sıkıntı yapmayın söyleyin gitsin.

Bu bayram bizde tatile gidecegiz esim yeni is degistirdigi icin onunde izni yok.ama kimsede gönül koymuyor. Soyleyin gitsin. Ha soyle bisey var esimin ailesi bize 3 saat uzakta. Bayramdan 1 hafta once hafta sonu ziyaretlerine gitmeyi dusunuyoruz. Supriz olsun diye. Varsa olanaginiz boyle birsey yapin.

aynen cnm 4 yıllık evliyim eşim eski işinde toplamda 3 ya da 4 gün kullanıyordu her yaz buna rağmen kv her bayram üstüne yıllık izinlerde ne zmaan geliyorsunuz diye sürekli soruyordu hiç ihityacınız mı var tatil mi isterler diye düşünmek yok şimdi de iş değişikliği oldu yine izin yok

Ben de kendi ailemin olduğu şehirde yaşıyorum eşimin ailesi uzakta. Eşim bu sene iş değiştirdi ve bayramda iznimiz yoktu. Eşimin ailesi bu sene izniniz yok oğlum tatile gidin demişti fakat iş yeri bayramı bağlamamıza izin vermişti hem kayınvalidemlere hem de 3 günlük tatile gitmiştik. Bu bayramda da benim ailemle tatile gideceğiz, gitmeden önce de 2 gün kayınvalidemlerde kalacağız. Gönül koyduklarını sanmıyorum.

Eşin arayacak iş değiştirdim bu sene iznim yok

Geçen bayram size geldik bu bayram tatile gideceğiz bizi bekleyip öyle program yapmayın diye aradım diyecek

En fazla vayyy oğlum anasını unutmuş der

Geçen iki Ramazan Bayram'ında da tatilde idik

Kurban okul açılmadan hemen önce idi oğlum okula başlayacak hasta olabilir gelmem dedim oldu bitti

Kırılabilirler ama biz de ayrı bir aileyiz ve ayrı dinamikleri var dünya sadece onlardan ibaret değil

bzizim de 4,5 saat uzaklıkta zaten bayrama 2 hafta kala düğün var gideceğiz ama bayram da kanun gibi onlarda yine bekleniyor hem ağustosta hem de eylülde haftasonu gideceğiz yani hiç uzun kalmıyormuşuz bir hafta 15 gün o kadar izni biz bulduk sanki bir de köy yeri internet yok hiç bişey yok nasıl kalınacaksa

bir iki kere öyle yaptık geçmiş yıllarda :) eşim bu yıl doğruyu söyleyelim ne olacaksa olacak diyor kv çok sorunlu işte
O zaman hiç takmayıp doğruyu söylüyceksiniz. Bu sıkboğaz etmek nedir böyle anlamıyorum ben. Gelcek olan kendi istediği için gelsin zorla geldikten sonra hiçbi anlamı yok ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…