- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
-
Allah rahmet eylesin cnm babana..keşke bnde böyle açıksözlü ve yürekli olsam nerdeee zaten her gittiğimizde çocuk mevzusu açılıyor size ne bizim bileceğimiz iş diyip bozamıyorum bile hoş zaten olmuyor çocuk da..neyse ben tatile gitmesem bile her bayram oraya gitmek istemiyorum kendi ailemle kalmaya da ihtiyacım oluyorBen annemle aynı apartmanda oturuyorum babamın vefatı sonrası yalnız bırakmak ya da gelinimize yük bindirmek istemedim,bu sebeple eşime hak geçireceğim diye çok korkuyorum mesela,o sebeple empati dedim,ben senin kadar sıkıntı hissetsem bu konuda inan söylerim bir kere söyler kurtulursun herkes bayramı kendi ailesiyle geçirir ya da başka yol bulunur
Bence de dogruyu soyleyin esin cok hakli sanki 17 yasinda sevgililer kacamak yapiyor. Sen hic karisma esin halletsin atarlarsa ona atsinlar tribi. Alissinlar kari koca olarak ne zaman ne yapacaginiza kendinizin karar vermesine. Kizmasinlar diye idare ederseniz omu boyu idare etmek zorunda kalirsiniz.bir iki kere öyle yaptık geçmiş yıllarda :) eşim bu yıl doğruyu söyleyelim ne olacaksa olacak diyor kv çok sorunlu işte
benim eşimin ailesi de farklı sehirdekızlar bayramlarda ne yapıyorsunuz benim ailem bizle aynı şehirde kayınvalide uzakta dolayısıyla bizi her bayram bekliyorlar kanun gibi yani..çok önemli onlar için ve bu durum beni bozuyor artık mesela bu sene eşim iş değiştirdi yıllık izin yok kurbanda tatil istiyoruz aşırı ihtiyacımız var eşim de tatil istiyor kara kara düşünüyor nasıl söylenecek diye ..sizce bunda darılacak bişey var mı ramazan bayramından da ordaydık üstelik
eşinizin ailesine hiç gitmiyorsunuz anladğım kadarıyla sorun yapmıyorlarsa ne güzel bende şahsen genncliği kayınvalidenin kelle ayıklamasını izleyerek değil de kumsalda geçirmek istiyorum heleki bayramlar yaza denk gelince iyi oluyor tatilbenim eşimin ailesi de farklı sehirde
biz ailemle aynı sehırdeyız
biz bayramlarda tatile gideriz
ailesine gitmeyiz.
lafını ederler mi bilmiyrum , eşim bana hiç yansıtmadı.
biz de bayram harizi izin yapamıyoruz tek dinlenme gezme zamanımız o zaman
bayram dıye kendı tatilimden fedakarlık edemem
siz de etmeyın
ben en son gecen sene temmuz ayında gitmiştimeşinizin ailesine hiç gitmiyorsunuz anladğım kadarıyla sorun yapmıyorlarsa ne güzel bende şahsen genncliği kayınvalidenin kelle ayıklamasını izleyerek değil de kumsalda geçirmek istiyorum heleki bayramlar yaza denk gelince iyi oluyor tatil
Çok doğru aslında ama çalışan insanların da kendine vakit ayırmaları gerekli hele bir de yaz dönemine gelince tatil gibi oldu zaten bayramlar
kendi aileme bulunduğum semt 45 dk uzaklıkta çok görüşemiyorum yani kayınvalideme de 4 saat uzaklıktayım
2 ayda bir 700 km yol, hemde bebekleHer bayram, bayram harici 2 ayda bir mutlaka. Biz gitmezsek onlar geliyor falan. 700küsür km yolu bebekle midem bulana bulana gidip gelirken ben kimseye sitem etmiyorum. Onların da bir haftacık tatilimize sitem etmeye hakları yok bence. Siz de kendinize bu kadar sıkıntı yapmayın söyleyin gitsin.
canım arada bir haftasonu gidiyoruz nisanda gittik haziranda bayramda gittik ağustosta düğün var bi haftasonu gidilecek bunlar tatmin etmiyor kv yie 4 saat birşey değil ki.
tatilden dönüşte bir hafta sonu gidersiniz..
canım biz arada bir haftasonu gidiyoruz nisanda gittik haziranda bayramda gittik ağustosta düğün var bi haftasonu gidilecek bunlar tatmin etmiyor kv yi düşün o kadar özlediysen siz gelin demi ama işimiz var çalışuıyoruz diyor köy işleri tarla işleri oluyor hiç gelmiyorlar bizim de işimiz var demi ama üstelik kendi işimiz değil birilerinden izin almak zorundayızben en son gecen sene temmuz ayında gitmiştim
sorun yapmaz olurlar mı içleri içlerini yiyor sinir oluyorlardır
eşimle eskıden bu konu yuzunden tartıstılar
eşim resti çekinde artık hoşlanmadıkları hıcbırseyı dile getirmiyorlar
Hatta ramazanda ayvalıktaydık
ayyy çok iyi yapmıssınız dedi kv
ama teli kapatınca emınım saydırmıstır bana
Benım de kendı aılemle 40 dakıkalık mesafem var
inan onlara bıle bazen ayda bır anca gidiyorum kosturmadan
ama ailesi sanar ki hep annemlerdeyiz.
kızlar bayramlarda ne yapıyorsunuz benim ailem bizle aynı şehirde kayınvalide uzakta dolayısıyla bizi her bayram bekliyorlar kanun gibi yani..çok önemli onlar için ve bu durum beni bozuyor artık mesela bu sene eşim iş değiştirdi yıllık izin yok kurbanda tatil istiyoruz aşırı ihtiyacımız var eşim de tatil istiyor kara kara düşünüyor nasıl söylenecek diye ..sizce bunda darılacak bişey var mı ramazan bayramından da ordaydık üstelik
canım arada bir haftasonu gidiyoruz nisanda gittik haziranda bayramda gittik ağustosta düğün var bi haftasonu gidilecek bunlar tatmin etmiyor kv yi
Oo siz baya baya gidiyorsunuzcanım biz arada bir haftasonu gidiyoruz nisanda gittik haziranda bayramda gittik ağustosta düğün var bi haftasonu gidilecek bunlar tatmin etmiyor kv yi düşün o kadar özlediysen siz gelin demi ama işimiz var çalışuıyoruz diyor köy işleri tarla işleri oluyor hiç gelmiyorlar bizim de işimiz var demi ama üstelik kendi işimiz değil birilerinden izin almak zorundayız
biz arada bir haftasonu gidiyoruz nisanda gittik haziranda bayramda gittik ağustosta düğün var bi haftasonu gidilecek bunlar tatmin etmiyor kv yi .... o kadar özlediysen siz gelin demi ama işimiz var çalışuıyoruz diyor köy işleri tarla işleri oluyor hiç gelmiyorlar bizim de işimiz var demi ama üstelik kendi işimiz değil birilerinden izin almak zorundayızsenede 2 defa görüyorlar ve yolunuzu gözlüyorlarmış onlara da yazık değil mi? senin çocuğununilerde evlenince seni hiç görmediğini düşün ister misin biraz da empati yapalım. tatile gitmek tabiki hakkınız ama onlara da 1 haftasonu ayırın o zaman veyabaşka çözüm bulunabilir. onlar gelsin size 1 hafta.
sadece ilk msjı okudum tabiki haklısınız ben sdece bayramdan bayrama sandım ayrıca da bi zahmet size de gelsinler özlediyse gelsin... sizin de tatil hakkınız var. eşin halletsin sen karışma kızarlarsa da ona kızsınlar:)biz arada bir haftasonu gidiyoruz nisanda gittik haziranda bayramda gittik ağustosta düğün var bi haftasonu gidilecek bunlar tatmin etmiyor kv yi .... o kadar özlediysen siz gelin demi ama işimiz var çalışuıyoruz diyor köy işleri tarla işleri oluyor hiç gelmiyorlar bizim de işimiz var demi ama üstelik kendi işimiz değil birilerinden izin almak zorundayız
bu yazdıklarımı okumadın heralde cnm aralık ta olsun kışın bahar haftasonları gidliyor
4 yıllık evliyim sadece bir defa ev görmeye gelip bir gece kalıp gittiler ayıp olmasın diye benim ailem hep koşturdu taşınmaya etmeye işlerime varsa yoksa iş güç tarla çalışıyorlar her fırsatta da kendilerine gidilmesini bekliyorlarsadece ilk msjı okudum tabiki haklısınız ben sdece bayramdan bayrama sandım ayrıca da bi zahmet size de gelsinler özlediyse gelsin... sizin de tatil hakkınız var. eşin halletsin sen karışma kızarlarsa da ona kızsınlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?