- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Yuhhh yani nedir bu? "ahhhh o oğlumun çocuğu benim karnımda olacaktı ahh ben iki dakkada çıkarirdım onu " . Sapık mı ne??Çok canım sıkkın. Bugüne kadar normal doğum istedim ama maalesef hafif sancim olunca 2 ayrı doktora gittim ve ikisi de üst çatımin dar olduğunu , normal doğumda bebeğin başinın takilabilecegini, zaten henüz kanala da girmediğini söylediler.. ama devlette ayrı bir Dr da Pelvis darlığı normal doğuma engel değil , riskleri alırım dersen yaptırırim dedi.. (Bebeğin başı 1 haftada ilerde ve iri bir bebek) .. yani sonuç sezeryana yakın olduğum .. benim için bebeğin sağlıklı olmasi daha önemli tabiki..
Neyse ben bu sıkıntılar iÇinde iken bizde kalan kayın Validem ikide bir "ahhhh o oğlumun çocuğu benim karnımda olacaktı ahh ben iki dakkada çıkarirdım onu " , " 6 tane çıkardım ben " vs deyip sacma sapan konuşup canımı sıkıyor. .
Ne yapmalı nasıl davranmalı beni normal doğum için zorlayıci konuşuyor daha ilk bebeğim. . Moralim bozuk.paylaşmak istedim..
Benimde suyum gelmişti o sebeple yatış yaptılar hastaneye.
Baktılar sancı yok
Suniyi dayadılar
Ne açılma oldu, ne bebeğim kanala girdi, ne sancı hissettim..
12 saat sonunda oğlumun kalp atışları yavaşlayınca apar topar
sezaryana aldılar.
Ki ben normal doğurucam diye sezaryanı hiç araştırmamıştım bile.
Malesef normal doğum yapmayan kadınlar
küçümseniyor, normal doğuran bazıları tarafından..
Üzücü..
Oğlunun çocuğunun karnında olmasını hayal eden bir anne? Şok oldum. Nasıl bir kafa bu. Bence ne kadar az görüşürseniz o kadar iyi. Başka sorunları da varsa psikolojik destek alsın. Bu ne böyle ya.Çok canım sıkkın. Bugüne kadar normal doğum istedim ama maalesef hafif sancim olunca 2 ayrı doktora gittim ve ikisi de üst çatımin dar olduğunu , normal doğumda bebeğin başinın takilabilecegini, zaten henüz kanala da girmediğini söylediler.. ama devlette ayrı bir Dr da Pelvis darlığı normal doğuma engel değil , riskleri alırım dersen yaptırırim dedi.. (Bebeğin başı 1 haftada ilerde ve iri bir bebek) .. yani sonuç sezeryana yakın olduğum .. benim için bebeğin sağlıklı olmasi daha önemli tabiki..
Neyse ben bu sıkıntılar iÇinde iken bizde kalan kayın Validem ikide bir "ahhhh o oğlumun çocuğu benim karnımda olacaktı ahh ben iki dakkada çıkarirdım onu " , " 6 tane çıkardım ben " vs deyip sacma sapan konuşup canımı sıkıyor. .
Ne yapmalı nasıl davranmalı beni normal doğum için zorlayıci konuşuyor daha ilk bebeğim. . Moralim bozuk.paylaşmak istedim..
Çok canım sıkkın. Bugüne kadar normal doğum istedim ama maalesef hafif sancim olunca 2 ayrı doktora gittim ve ikisi de üst çatımin dar olduğunu , normal doğumda bebeğin başinın takilabilecegini, zaten henüz kanala da girmediğini söylediler.. ama devlette ayrı bir Dr da Pelvis darlığı normal doğuma engel değil , riskleri alırım dersen yaptırırim dedi.. (Bebeğin başı 1 haftada ilerde ve iri bir bebek) .. yani sonuç sezeryana yakın olduğum .. benim için bebeğin sağlıklı olmasi daha önemli tabiki..
Sen o kayinvaldeni bana yollar misin?Karışma anne. Anne sen anlamazsın , o daha iyi bilir. Doktor daha iyi bilir. Sen Karışma benim çocuğum sağlıkla gelsin ne fark eder diyor. Ama kayınvalide o sancılı çekmeyen birinin anne olamayacağı iddiasında
Ne alaka ya? Benim aniden suyum geldi. Açılma sancı ağrı hiçbişey yoktu. Ve artık suyum da yoktu. Bebek kakasını da yapmıştı. Hemen sezeryana girdim. Akşam da ayakta geziyodum. Ne yani ben anne değil miyimKarışma anne. Anne sen anlamazsın , o daha iyi bilir. Doktor daha iyi bilir. Sen Karışma benim çocuğum sağlıkla gelsin ne fark eder diyor. Ama kayınvalide o sancılı çekmeyen birinin anne olamayacağı iddiasında
Bana yardıma geldi maalesef canım. Aynı evde değiliz diye tahammül ediyorum .Kaynana ile aynı evde mi yaşıyorsunuz? Yok eğer size yardıma geldiyse alın biletini gitsin...
Boşver ya bunların her söylediğini kafaya takarsak deli oluruz. Konuşsun dursun kapa kulağını. Kızı var mı onun görümcen yani varsa o da sezeryanla doğum yaparsa o zaman sende ah ah anası altı tane fırtlattı da kızı bi tane fırtlatamadı dersinÇok canım sıkkın. Bugüne kadar normal doğum istedim ama maalesef hafif sancim olunca 2 ayrı doktora gittim ve ikisi de üst çatımin dar olduğunu , normal doğumda bebeğin başinın takilabilecegini, zaten henüz kanala da girmediğini söylediler.. ama devlette ayrı bir Dr da Pelvis darlığı normal doğuma engel değil , riskleri alırım dersen yaptırırim dedi.. (Bebeğin başı 1 haftada ilerde ve iri bir bebek) .. yani sonuç sezeryana yakın olduğum .. benim için bebeğin sağlıklı olmasi daha önemli tabiki..
Doğumdan sonra çok uzatmadan yolla. Geçenlerde bir konuda okumuştum, babaanne çocuğu emzirmeye çalışıyordu. Senin kayınvalide de o potansiyelde sanki...Bana yardıma geldi maalesef canım. Aynı evde değiliz diye tahammül ediyorum .
İlk bebeğim ve annemle Aram bozuk barışma durumu da yok. Mecbur kaldım bu kadına. .
Eşim babasını çok özlemişti. Sırf onun için tahammül ediyorum ama yeri geldi mi lafı mi ediyorum. Bugün daha 2 gün önce yıkama dan gelen hali için çok pis dedi. Nasıl ya daha 2 gün önce yıkamadan geldi dedim. Hâa öyle mi ben renginden öyle demişim dedi. Karnım burnumda bide bununla uğraşıyorum. .
Oglumun cocugu karnimda olsaydi ne ya kadin igrencmis. Tiksindim.Çok canım sıkkın. Bugüne kadar normal doğum istedim ama maalesef hafif sancim olunca 2 ayrı doktora gittim ve ikisi de üst çatımin dar olduğunu , normal doğumda bebeğin başinın takilabilecegini, zaten henüz kanala da girmediğini söylediler.. ama devlette ayrı bir Dr da Pelvis darlığı normal doğuma engel değil , riskleri alırım dersen yaptırırim dedi.. (Bebeğin başı 1 haftada ilerde ve iri bir bebek) .. yani sonuç sezeryana yakın olduğum .. benim için bebeğin sağlıklı olmasi daha önemli tabiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?