kV ve bitmek bilmeyen sıkıntım

Yuhhh yani nedir bu? "ahhhh o oğlumun çocuğu benim karnımda olacaktı ahh ben iki dakkada çıkarirdım onu " . Sapık mı ne??

Yani gelinini esya aldı gezmeye gitti vs. gibi kiskanani gördüm ama OGLUMUN COCUGU BENIM KARNIMDA OLSAYDI 2 DK DA CIKARTIRDIM kiskancligina tek kelime ile OHA!! diyorum affiniza sığınarak cunku soylenebilecek baska bir kelime bulamadim.

Kv'nizin nasil bir zihniyete sahip olduginu ettigi laftan az buçuk tahmin exebiliyorum. Siz simdi soylenen tum laflari rafa kaldirip sadece bebeginize ve kendinize odaklanin. Doktorunuza guvenin. Hala bir kuskunuz varsa 3. bir doktora daha görünün.

O kadinida Allaha havale edin bildigi gibi yapsin

Aynen benimde öyle oldu suyum gelmemişti ama 3cm açılma vardı riske atmak istemediler güya ama Doğum ilerlemeyince sezeryan mecburi oldu.

Kesinlikle normal yapanlar çatır çatır doğurmuş oluyor biz onu becerememiş oluyoruz . Hayırlısı ne diyelim ..

Oğlunun çocuğunun karnında olmasını hayal eden bir anne? Şok oldum. Nasıl bir kafa bu. Bence ne kadar az görüşürseniz o kadar iyi. Başka sorunları da varsa psikolojik destek alsın. Bu ne böyle ya.

Daha neler duyacağız kimsenin ne olacağı belli olmuyor hayatta Allah bizi böyle sapitmaktan korusun

Benim kv 9 tane doğurmuş 1 yıl arayla. Hastahanesiz artık nerde denk gelirse.. Karnım ağrıyor diye gidip çocuğu doğurup geliyormuş. Ne bileyim anacım o zaman öyleymiş demek ki.. Ama bizim onlar gibi doğum yapmamız imkansız yani. Benim de çatı dardı sezeryan oldum. Kv demediğini bırakmadı. Zaman değişti, yediğimiz içtiğimiz şeyler değişti. Her şey hormonlu artık sağlık açısından koşullar aynı değil. Bunun genetik tarafıda var tabi.. Biz aile boyu çatı darlığı yüzünden sezeryan yaptık doğumları. Hiç takma kafana.. istiyorlar ki sırf ağızları kapansın diye 2 gün hastahanede normal yapıcam diye bas bas bağır. Olmuyorsa olmuyordur nedir bu baskı anlamıyorum.

Yok devenin nalı!!!
Oğlumun çocuğu benim karnımda olsa ne demek ya.
Ben olsam bir temiz bozardım,hani bir konuda vardı,sakal mevzusuydu sanırım,konu sahibi oğlunun koynuna ben giriyorum demişti kayınvalidesine,ona kızmıştık ama bu tam sizin kayınvalidenize uygun bir cümleymiş cidden.
Terbiyesiz kadın ya. Bu kadarına pes.
Bu konuyu konuşunca,ya tersleyin yapamıyorsanız gidin yanından,oturup dinleyip kendinizi üzmeyin. Sezeryansa sezaryan yani,ucunda ölüm yok,bende sezeryan doğum yaptım,kızımda sağlıklı,bende öyleyim gerisi boş

Sen o kayinvaldeni bana yollar misin?
Sezeryan doğum yaptim gayet anneyim, gelip bakabilir.

Ogluna aşık anne kompleksi de var kadında, baya ciddi vaka. Su süreç kimseyi takmama süreci. Duymayin,duymayın, duymayın.

Ne alaka ya? Benim aniden suyum geldi. Açılma sancı ağrı hiçbişey yoktu. Ve artık suyum da yoktu. Bebek kakasını da yapmıştı. Hemen sezeryana girdim. Akşam da ayakta geziyodum. Ne yani ben anne değil miyim

Doğumu bu kadar abartmayın. Doğum 1 günlük hatta birkaç saatlik bir olay. Asıl sonrası zor ve sancılı yani bebeğin bakımı ve uykusuz geceler. Kaynanayı da duyma ammaaaaan konuşsun dursun. Kafaya takılacak insan değil cahil de geç. Arada dalga da geç.

Kaynana ile aynı evde mi yaşıyorsunuz? Yok eğer size yardıma geldiyse alın biletini gitsin...
Bana yardıma geldi maalesef canım. Aynı evde değiliz diye tahammül ediyorum .
İlk bebeğim ve annemle Aram bozuk barışma durumu da yok. Mecbur kaldım bu kadına. .
Eşim babasını çok özlemişti. Sırf onun için tahammül ediyorum ama yeri geldi mi lafı mi ediyorum. Bugün daha 2 gün önce yıkama dan gelen hali için çok pis dedi. Nasıl ya daha 2 gün önce yıkamadan geldi dedim. Hâa öyle mi ben renginden öyle demişim dedi. Karnım burnumda bide bununla uğraşıyorum. .

Boşver ya bunların her söylediğini kafaya takarsak deli oluruz. Konuşsun dursun kapa kulağını. Kızı var mı onun görümcen yani varsa o da sezeryanla doğum yaparsa o zaman sende ah ah anası altı tane fırtlattı da kızı bi tane fırtlatamadı dersin

Doğumdan sonra çok uzatmadan yolla. Geçenlerde bir konuda okumuştum, babaanne çocuğu emzirmeye çalışıyordu. Senin kayınvalide de o potansiyelde sanki...

Siz kv dinlemeyi bırakın ne derse desin . Dogumda bebegin kafasının sıkışması çok tehlikeli alkah korusun zihinsel bir engel oluşabilir doktorunuzu dinleyin .

Bir arkadaşım dogumda bebegin kafası sıkıştıgı için doktor vakumla bebegin başını dışarî çîkarmak için uğraşmïş ne mi oldu beyinde zedelenme sonucu zihinsel ve bedensel özür oluştu . Sizin bebeginiz daha önemli boşverin cahil cahil konuşan kv yi .

Boyle ahlaksiz bir cumle hayatimda duymadim! Sinirden yorumlari bile okumadim. Terbiyesiz kadin.
Kotu hikayeler anlatmak istemiyorum ama kendinizi de bebeginizi de zorlamaya hiiiiic degmez. O cocuk ordan sağlıkla ciksin da, hangi yolla olduğu hiiiic önemli değil. Son zamanlarinizda kendinizi uzmeyin bosuna

Oglumun cocugu karnimda olsaydi ne ya kadin igrencmis. Tiksindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…