kV ve bitmek bilmeyen sıkıntım

Ben isteyerek sezeryan dogum yaptim kaynanam daha ben dogurmadan aylarca yataktan kalkamicaksin diye üzülüverdi sagolsun hatta sezeryani iyi mi saniyon sen falan dedi dogumdan sonra bi gece yattim ev geldim her isimi yapabiliyordum beni iyi gorunce sen zaten herseyi yapiyon bana ihtiyacin yok diye bi hafta sonra gitti. Kim ne derse desin istedigini yap benim kocam bile nasil doguracagima karisamaz ki kaynana hic karisamaz.
Ayrica oglumun cocugu karnimda olacakti dogururdum kelimesi o kadar edepsiz ki ben olsam orda bi laf eder dogduguna pisman ederdin edepsiz kadin ya. Burda deneye terbiyem musade etmez.

Allah korusun . Çok üzüldüm.
Anlamıyorum ki nedir bu normal doğuma zorlama. Zaten risk almayi seven biri değilim pimpirikli hatta bu yapim çoğu insana gıcık bile gelir. Bebeğimi hic bir sekilde tehlikeye atamayacagim kimse kusura bakmasın. Ben gerekirse 3 gün yatarım hemen ayaklammam ama neden onu zorlayayim

Jocasta kompleksini bir araştırın derim. Annenin oğluna cinsel saplantısının sonuçları bunlar. Hasta bu insanlar cidden. Muhatap olup psikolojinizi bozmayın. Rezalet resmen.

Ay cnm bebeğini riske atma ya cikmazsa devletteki doktor siyrilip cikar bebisine birsey olursa sen cekersin tabi ki normal dogum en sagliklisi lakin ortada senin canin kanin var devletteki doktorlara inanmiyorum bana dis gebelik mi demedi rahim agzina yakin yerlesim li mi demediler sen bilirsin bn olsam çocuğumu riske atmam gaza gelmem onu da ilgilendirmez terbiyesiz kadın

Valla o kadını bir an önce postalayin . Yapacağı iyilik şurda dursun. Sezeryan falan filan hepsi olur geçer de, bu kadın insanda ağır hasar bırakır.

"oğlumun çocuğu benim karnımda olsa" mı dedi

ruh hastası kadın

takmayın, "öyle saçma sapan konuşma" deseniz ne olur acaba

Kocan seni savundugu icin onu daha cok sev o densizin lafini da salla gitsin kendi capinda konusuyo iste

anne nasıl yaptın 6 covuk iyice acılmıstır sarkmıstır desene . cok cocuklu olanlar alınmasın sadece kadına laf vurmak için dedim

Bu oğullarına başka başka anlamlar yükleyip bağımlı sağlıksız bir sevgi(!) ile seven annelerin topunu afrikaya sürmeli...

Yuhh diyesim geldi kusura bakmayin. Oglumun cocugu karnimda olacakti nasil igrenc bir cumle. Soylemesi bile sinir bozucu. Kiniyorum!!!!

Takmayin hiç dengesiz. Gönül ister ki herkes normal doğum yapsın ama bebeginiz ve sizin sağlığınız için hangisi uygun ise onu yapın inşallah korkma hiç de sezeryan doğum oldu zorunlu ve harikaydi hemen de sütum geldi tedirgin de olma o kadına da yeniden doğur madem herkes senin kadar beceremiyor işte deyip kahkahayi bas

Sen normal ya da sezaryen bir sekilde dogurursun ama tibbin kv'nin beynini iyilestirecek kadar gelistigini dusunmuyorum.

Çok istememe ragmen bende sezeryan doğum yaptim.Bebek icin en iyisi ne ise doktor ona gore yönlendirir.
Günler geçmesine ragmen hic sancim olmamisti
Benim kv de tutturdu daha bekleyelim sen gününü yanlış hesapladin kesin gunun geçse gelirdi sancin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…