kV ve bitmek bilmeyen sıkıntım

Hiç dinlemeyin valla doktor ne diyosa o risk almayın. Yarın öbürgün çocuğunuza bişey olsa kv mı kurtaracak. Umrunda olmaz o hayatına bakar siz üzülürsünüz bir ömür...
Ayrıca kayınvalideniz kraliçe arı sendromuna girmiş, sapıtmış azmış kudurmuş iğrenç kadın utanmaz...
Bu sanırım bir sapıklık çeşidi, bir üye de kv benim çocuğumu emzirmek istiyor falan diyordu.
Eskiden de torununu gelinin elinden alıp kendi çocupğu gibi büyütenler varmış.
Bence hepsi oğluna karşı patolojik duygular besliyor.
Oedipus kompleksinin ters çevrilmişi.

Beni özet geçtin Sezaryen olunca noluyor mus? Peki neyiz biz suni ana mı?

Ayni kaynanadan bir adet bende de var. Kendim normal dogum yaptim ama eltim seker hastasi ve sezeryanla dogum yapti. Kayinvalidem bunu yillardir söyler durur. Her duydugumda eltimden cok ben sinirlenirim.
Bir kulagindan girsin digerinden ciksin. Cahillikten baska bir sey degil!

Ben de ısrarla normal doğum istemiştim. Daha çabuk iyileşirim diye düşünmüştüm. Sezeryandaki dikiş ağrıları korkutucu gelmişti. Bebeğimin kafası büyük ve kendisi de iri idi. Israrla normal istedim. Doğum esnasında bebegin kafası aşağıya zor düştüğü için çok bastirdilar ve doğumdan sonraki iki ay benim için doğum sancisindan zor geçti. Kaburga kemiklerimin iki tarafında ezilme oldu ve nefes alırken bile sancı çektim. ilk kez olecekmisim gibi hissettiğim anlar oldu. Doğumda çok fazla kestiler genital bölgeyi ve şu anda normalden daha açık. Bütün bunların olacağını bilsem normal istiyorum diye ısrar etmezdim.

Normal ve Sezeryan fark etmez. Kaynananiz saygısız cahil biri geldi bana. Sezeryan olursa anne olmuyor ne demek allah aşkına. Onlar da 9 ay karnindâ taşıyor. Saçma sapan cümleler kullanmış hiç hoş değil. Böyle büyüklerin yok olup ölmesini istiyorum. Benimki de normalden yana olacak cümleler kullanmıştı ben normal istediğim halde güzel dille söylediği cümleler bile zoruma gitmisti. Çünkü büyüklerin her şeye karışmasından nefret ediyorum. Her şeye dir dir dir. Sizene ya sizene yani. Büyükler diye sanki her şeyi onlar biliyor. Hamile ve lohusa kadınları böyle saçma sapan şeylerle üzen insan kılıkli kişiliklerden de nefret ediyorum. Yaşamasınlar nefes almasınlar daha iyi. Benim kaynana ben o kadar ezilme sancisi çekerken hala bana atlet giymemistin doğumdan önce ondan olup deyip durmuştu cahil. Atlet de atlet başımın etini yedi. Hamile kadına ateş basıyor kendi üç tane doğurdu bilmiyor sanki sinir bozucu. O kadar zor durumda iken 45 gün benim evimde bazen kalp kırıcı şeyler yaptı da susmak zorunda kaldım sırf ailemin huzuru bozulmasın diye. Benim kendi derdim bana yetmiyormuş gibi. İnsanlar ne kadar saçma olabiliyorlar bazen onlar için üzülüyorum yazık diyorum yazık...

Oglumun cocugu benim karnimda olacakti ne demek yahu sapik mi ensest mi bu?
Ayrica cikarmak ne demek. Ne itici ve igrenc bir uslup ya.

yasliliktan sacma sapan konusuyor bence yoksa normal bi insanin kullanabilecegi kelimeler degil en iyisi hic takma takarsan kendini uzersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…