- Konu Sahibi white moon
-
Bak bak tehdide bak annemle ve benimle konusmayacaksın.Mrblar arkadaşlar. Ben geçenlerde de yazmıştım. Kv bizimle kalıyordu. Kayınpeder vefat etti. Konu söyle: oğlumun pazar günü okul kahvaltısı varmış. Eşim dedi annesine de hep beraber gidelim diye. E ben de dedim yalnızca öğrenciler ve anne-babalar gidecek diye. Kv alınmış.tripler filan odasına gitmiş yatıyor. Eşim de gitmiş yanına soruyor ne oldu . Ben tam duymadım ama beni şikayet de etmiş eşime. Yok ben niye is yapmıyor diye söylüyormuşum ona. Gerçekten de hiç is yapmaz. Hep yemek isleri bende. Çalışıyorum bir de. Sabah gelirken tartıştık eşimle. Annemle ve benimle bir daha konuşmayacaksın dedi. Ben de hava hoş bana göre dedim. Yanı kizlar ne yapmalıyım
İşin var bu ikili ile desene .yahu şu memlekette gelin ile uğraşmayan bir kaynana var mı?ben görmedim..kocan aklınca seni cezalandiriyor.konuşma sende kız!..o kaynananın önüne bir tas çorba su bile koyma..kocanla hic ilgilenme.suratlarina bakma.saniyorlarki ikisinin karşısında tek kalırsan pes edersin her istediklerini yaparsın.kayınbaba ölünce daha kırkı çıkmadan hooop hemen geline yerleşiyorlar. Kendilerine başka uğraş bulmuyorlar illa gelinle uğraşacak adı batasıcalar.Mrblar arkadaşlar. Ben geçenlerde de yazmıştım. Kv bizimle kalıyordu. Kayınpeder vefat etti. Konu söyle: oğlumun pazar günü okul kahvaltısı varmış. Eşim dedi annesine de hep beraber gidelim diye. E ben de dedim yalnızca öğrenciler ve anne-babalar gidecek diye. Kv alınmış.tripler filan odasına gitmiş yatıyor. Eşim de gitmiş yanına soruyor ne oldu . Ben tam duymadım ama beni şikayet de etmiş eşime. Yok ben niye is yapmıyor diye söylüyormuşum ona. Gerçekten de hiç is yapmaz. Hep yemek isleri bende. Çalışıyorum bir de. Sabah gelirken tartıştık eşimle. Annemle ve benimle bir daha konuşmayacaksın dedi. Ben de hava hoş bana göre dedim. Yanı kizlar ne yapmalıyım
Benim kaynanam var ne arar ne sorar ne bize gelin der ne de evime gelir :) ama cok patavatsızdır görüştüğümüzde illa sinir olcağım bi şey söylerİşin var bu ikili ile desene .yahu şu memlekette gelin ile uğraşmayan bir kaynana var mı?ben görmedim..
Seninkide başka bir alemmiş.dua et senle yaşamıyor. Yoksa kendi evinde yuvanda seni sürekli sokardı.Benim kaynanam var ne arar ne sorar ne bize gelin der ne de evime gelir :) ama cok patavatsızdır görüştüğümüzde illa sinir olcağım bi şey söyler
Benle yaşamayı bırak onların oldugu mahalleye bile evimi götürmem ben .eşimede hep söylerim ne kadar iyi olursa olsunlar mesafeli insanım ben yakın oturamam ailenleSeninkide başka bir alemmiş.dua et senle yaşamıyor. Yoksa kendi evinde yuvanda seni sürekli sokardı.
Bir de vs var en sik kullaninanlar arasinda hani bunu gerektigi kadar kullanirlarsa pek problem olmaz ama cok sik kullaninca goze batiyor VS...Gereksiz detaylar verip hepsini "neyse" ye bağlayanlar var bir de.. "Kapiyi actim iceri baktim, o sirada cereyan oldu neyse, sonra mutfaga dogru yurudum biraz ayagim ağrıdı, neyse o sirada esim geldi.."
Neyse
Konu sahibi, genc mi kv? Yasli, hasta ve muhtac degilse neden sizinle kaliyor?
Madem kaliyor, neden ortaligi karistiriyor, oğluna mi güveniyor?
şimdi kv'nin size daha önce naptığını nasıl davrandığını neler yaşadığınızı hiç bilmiyorum ama ben normal ilişkiler ve olması gerekenler üzerinden yorum yapıcam.Mrblar arkadaşlar. Ben geçenlerde de yazmıştım. Kv bizimle kalıyordu. Kayınpeder vefat etti. Konu söyle: oğlumun pazar günü okul kahvaltısı varmış. Eşim dedi annesine de hep beraber gidelim diye. E ben de dedim yalnızca öğrenciler ve anne-babalar gidecek diye. Kv alınmış.tripler filan odasına gitmiş yatıyor. Eşim de gitmiş yanına soruyor ne oldu . Ben tam duymadım ama beni şikayet de etmiş eşime. Yok ben niye is yapmıyor diye söylüyormuşum ona. Gerçekten de hiç is yapmaz. Hep yemek isleri bende. Çalışıyorum bir de. Sabah gelirken tartıştık eşimle. Annemle ve benimle bir daha konuşmayacaksın dedi. Ben de hava hoş bana göre dedim. Yanı kizlar ne yapmalıyım
Akademik kariyerimiz sosyal statümüz ne olursa olsun kaynana görümce sorunları bitmiyor.Eşim aksam annesi ile yatistirici bir şekilde konuştu. Ama sabah Benimle konuşurken kavgalı bir şekilde. Bir de olayı bizimkilere bagladi hemen. 15 tatil geliyor. Ailemin yanına gidicem. Kv ne olacak . Yanı benim uğraştığım sorunlara bakın ya. Geçen sene ben de gelim demişti kv ben de olmaz ev sobalı yapamazsın defim. Yanı bu dünkü olanların gecmisi de var. Bence herkes ayni seyleri yaşıyordur. Bir de geçen yaz da bayramda annemlere gittik vay efendim sürekli kv ne gidiyormuş diyor eşime . O arada kendisi kızının yanında idi. Böyle böyle biriktirince insan her saniye beraber olmak zorunda mi diye soruyorum size
Eşim aksam annesi ile yatistirici bir şekilde konuştu. Ama sabah Benimle konuşurken kavgalı bir şekilde. Bir de olayı bizimkilere bagladi hemen. 15 tatil geliyor. Ailemin yanına gidicem. Kv ne olacak . Yanı benim uğraştığım sorunlara bakın ya. Geçen sene ben de gelim demişti kv ben de olmaz ev sobalı yapamazsın defim. Yanı bu dünkü olanların gecmisi de var. Bence herkes ayni seyleri yaşıyordur. Bir de geçen yaz da bayramda annemlere gittik vay efendim sürekli kv ne gidiyormuş diyor eşime . O arada kendisi kızının yanında idi. Böyle böyle biriktirince insan her saniye beraber olmak zorunda mi diye soruyorum size
Eşim aksam annesi ile yatistirici bir şekilde konuştu. Ama sabah Benimle konuşurken kavgalı bir şekilde. Bir de olayı bizimkilere bagladi hemen. 15 tatil geliyor. Ailemin yanına gidicem. Kv ne olacak . Yanı benim uğraştığım sorunlara bakın ya. Geçen sene ben de gelim demişti kv ben de olmaz ev sobalı yapamazsın defim. Yanı bu dünkü olanların gecmisi de var. Bence herkes ayni seyleri yaşıyordur. Bir de geçen yaz da bayramda annemlere gittik vay efendim sürekli kv ne gidiyormuş diyor eşime . O arada kendisi kızının yanında idi. Böyle böyle biriktirince insan her saniye beraber olmak zorunda mi diye soruyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?