Kv ve evi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kv evinde sizin kadar kardeşine hak sahibi. Ben olsam izin vermezdim. Zaten eviniz var.

Birde "sorunlu" dediğiniz insanın evinde nasıl utaracaksiniz? Sırf kira vermemek için. Mecbur olunsa anlarim ama bu bana keyfi geldi.

Yemin ediyom o kadar boş yorum yapan sıfır zekalar var ki anlamadan dinlemeden zekasını zorlamadan yorum yapan bizim evimiz dediğim babamın bana verdiği eşimin evinde abisi kalıyor ona ev veremedikleri için kv gidicek evede biz geçecektik ne kadar kötü kalplisiniz be valla tüüü

Kv evinde sizin kadar kardeşine hak sahibi. Ben olsam izin vermezdim. Zaten eviniz var.

Birde "sorunlu" dediğiniz insanın evinde nasıl utaracaksiniz? Sırf kira vermemek için. Mecbur olunsa anlarim ama bu bana keyfi geldi.
Yemin ediyom o kadar boş yorum yapan sıfır zekalar var ki anlamadan dinlemeden zekasını zorlamadan yorum yapan bizim evimiz dediğim babamın bana verdiği eşimin evinde abisi kalıyor ona ev veremedikleri için kv gidicek evede biz geçecek kadar kötü kalplisiniz be valla tüüü

Yemin ediyom o kadar boş yorum yapan sıfır zekalar var ki anlamadan dinlemeden zekasını zorlamadan yorum yapan bizim evimiz dediğim babamın bana verdiği eşimin evinde abisi kalıyor ona ev veremedikleri için kv gidicek evede biz geçecektik ne kadar kötü kalplisiniz be valla tüüü evinde sizin kadar kardeşine hak sahibi. Ben olsam izin vermezdim. Zaten eviniz var.

Valla tabi kendi evi gibi rahat edecek çünkü kadının kendi evi yani. Dağdan gelip bağdakini kovmak seninki.
Kv kp den haz etmiyorsunuz ama kendi eviniz varken onların evine yerleşme planları yapılıyor. Haberlerı var mı belkı kıraya verecekler. Başka kardeşte var kalkıp demeyecek mı kendı evlerı var ordan gelır elde edıp bı kendı evlat gıbı aılemın evine yerleşiyorlar. Yüzde yüz diyecek. Evınızı satıp yakın yerden alın hayır şeyde saçma memleketten geldikçe kendi evleri gıbı hissederler mi ? Yani kadının evi tabi ki hissedecek sen direk senin olcak zannediyorsun sanırım :olamaz:Yemin ediyom o kadar boş yorum yapan sıfır zekalar var ki anlamadan dinlemeden zekasını zorlamadan yorum yapan bizim evimiz dediğim babamın bana verdiği eşimin evinde abisi kalıyor ona ev veremedikleri için kv gidicek evede biz geçecektik ne kadar kötü kalplisiniz be valla tüüü

gerçekten oturduğunuz yerden ne güzel oturma organımızdan anlayığ yorum yapıyosunuz ben sizin gibi art niyetli ve kötü düşünceli olmadığım için abisinin kendi evinde bizim kirada olmamıza laf etmedim üstelik kirayı da babamın ödemesi bile gözüme batmadı iğrenç düşünceli insanlar sizi daha da bu sayfayla işim olmaz pislik düşüncesinizde boğulun Allah fesat kalplerinize göre versin

İnsan gibi yorum yapanlara teşekkür ederim bi anlık düşünceyle yazmıştım ama eksik yazmışım kendi kötü niyetiyle tamamlayığ sorma gereği duymayanlara da Allah iyi niyet kalp versin biraz da hadi eyw

Yemin ediyom o kadar boş yorum yapan sıfır zekalar var ki anlamadan dinlemeden zekasını zorlamadan yorum yapan bizim evimiz dediğim babamın bana verdiği eşimin evinde abisi kalıyor ona ev veremedikleri için kv gidicek evede biz geçecektik ne kadar kötü kalplisiniz be valla tüüü

Kv kp den haz etmiyorsunuz ama kendi eviniz varken onların evine yerleşme planları yapılıyor. Haberlerı var mı belkı kıraya verecekler. Başka kardeşte var kalkıp demeyecek mı kendı evlerı var ordan gelır elde edıp bı kendı evlat gıbı aılemın evine yerleşiyorlar. Yüzde yüz diyecek. Evınızı satıp yakın yerden alın hayır şeyde saçma memleketten geldikçe kendi evleri gıbı hissederler mi ? Yani kadının evi tabi ki hissedecek sen direk senin olcak zannediyorsun sanırım :olamaz:

Demek ki siz koca parayı yemeye alışmışsınız bizim ev diyince hemen kocanızın evi geldi aklınıza benim evim BENİMM ve ben sizin gibi kocamın abisinin kendi evinde hatta ve hatta hepsi bekarlen ortaklaşa aldıkları evde oturmasına laf yapmadım sizin kadar fesat değilim çünkü

Kirada otur daha iyi bence daha sonra sorun yasabilirsin sürekli gelebilir kendi evi sonuçta git de diyemezsin hiç girme bence o topa 🤗

Merhaba hanımlar
Eşimin işinden dolayı kendi evimize geçemedik ve kirada oturuyoruz malum kiralar da sürekli artıyor kendi evimizden aldığımız kiranın üzerine koyup ödemeyi yapıyoruz ama bi şekilde zam zamanı gelmeden çıkmamız lazım kendi evimize gidemiyorz çünkü dediğim gibi eşimin işine uzak başka bir seçenekte var oda bu ;Kv niz memleketine yerleştiğinde sizde onun evine geçer misiniz?? Memleketten arada geldiğinde sanki kendi evi rahatlığı olur mu? Bir oğlu daha var evli ama kv nin akrabalarına uzak bir semtte oturuyor. Sorunlu bir kadın olduğu için bunları düşünüyorum. Fikir almak istiyorum en azından neler yaşayabilirim düşünemediğim şeyler var mı ? Öyle sürekli gelmezler temelli gidicekler ama gelmeleri gerektiğinde ne gibi sorunlar yaşabilirim onun evine geçersem

Şu konuyu düzelt düzgünce yaz da yorum yapalım

Durumlarınız çok karışık. Bunun sonu kaynana ile yaşamak galiba. Geçinebiliyorsanız, neden olmasın? Ama kaynana tek gelse keşke. Misafirleri de arkasından gelir. Benim gözüm kesmezdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X