- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
Bir Aliye Rona vakası daha
Hayranım kv ile gül gibi geçinip gidenlere.
hemde ne aliye rona ,

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir Aliye Rona vakası daha
Hayranım kv ile gül gibi geçinip gidenlere.
Ben de öyleyim benimki konusma yapmiyo ogluna sikayet ediyo sanki benim sucum var gibiBende mesafeliyim acaba benimkilerde yapacakmi ilerde boyle konuşma![]()
rahat dursalar mesafeyi korusalar herkes belli ölçüde gider gelir bizde dusman degilizBen de öyleyim benimki konusma yapmiyo ogluna sikayet ediyo sanki benim sucum var gibisonra oglundan cevabi alip aglama numaralari yapiyo. Bakti hicbisey care olmuyo artik pes etti kabullendi arada bi kriz tutuyo da
![]()
Benimki de geçenler de yememiş içmemiş 10 gün önce olan bir olayda(eşimin yanınızda olduğu) beni şikayet için aramış.Ben de öyleyim benimki konusma yapmiyo ogluna sikayet ediyo sanki benim sucum var gibisonra oglundan cevabi alip aglama numaralari yapiyo. Bakti hicbisey care olmuyo artik pes etti kabullendi arada bi kriz tutuyo da
![]()
Ya tabiki öyle insan yeri geliyo kendi annesiyle kardesiyle bile kavga ediyo. Ama annen barisiyosun. Kaynanayla oyle olmazki. Bozulumca bozulur. Biz bunun icin mesafeli davraniyoruz ama yanlis anlasiliyo. Eminim siz de benim gibi evine gidince falan gonlu olsun diye cabaliyosunuzdur tahmin edebiliyorum. Ama onlara yetmiyo o. Surekli ben ben ben istiyolar o da bana tersrahat dursalar mesafeyi korusalar herkes belli ölçüde gider gelir bizde dusman degiliz
Sınır tanımayan insan kim olursa olsun sevmiyorum.ozel hayata müdahaleden hoşlanmıyorum.
Ya gerçekten cok cirkin şeyler.. cocuklarim siz huzurlu olun yeterki demek varken niye bu kadar fitne fesat.. gercekten eslerin rolü büyük o konuda sansliyiz ikimizde demekki. Bana gerek kalmadan mudahale ettigi halde daraliyorum ben. Bide etmese artik bilmiyorumBenimki de geçenler de yememiş içmemiş 10 gün önce olan bir olayda(eşimin yanınızda olduğu) beni şikayet için aramış.
Eşim de bir daha beni bu konularda arayacaksan hiç arama demiş.
Şimdi nasıl melekKaç gün sürer etkisi bilemiyorum tabi
![]()
Aynen yaa, karımın tapusunu istediğiniz gibi kullanabilirsiniz kafasındaki insanimsi, insanimtrak kocalar...Abilerinden aldıkları yetkiye (!) dayanarak kendilerini bir b.k zannediyor onlar![]()
Çaya geldiler. Ne zaman ki çaya geliyoruz deseler anlarım zaten bir şeyler konuşacaklarbu sefer susmadım. Aramızda geçen konuşma hararetli değildi, sakin konuştuk. Fakat acaba kendimi iyi ifade ettim mi, ufakta olsa ezdirdim mi diye düşünüyorum. Şöyle ki; görümcem bana sen bize karşı hala soğuk çekingensin aş bunları falan dedi. Bende yo öyle değilim dedim. Canın bir şeye sıkkınsa o zaman ne sen kendini üz ne karşındakini dedi. Banada ilk başta kv çok soğuk gelmişti dedim. Sonra kv başladı, o gün eşinle benim yüzümden aranda sorun olmuş neden dedi. (Sakince konuşuyorlar) bende her şeyi anlattım güzel bir dille evimin düzenine karışmasını istemediğimi, benim ne yapacağımı bileceğimi söyledim. Görümcem evet bir dahakine sen yaparsın haklısın dedi. Kocana her şeyi anlatma bak aramızda bir sorun olursa biz çözelim diyince, benim kendilerini hiçbir zaman eşime şikayet etmediğimi aksine kendilerinin arkamdan söylendiklerini ve söyledikleri lafları bir bir yüzlerine söyleyince görümcem evet haklısın ben o lafı boş bulundum dedim sonradan düşününce pişman oldum niye böyle dedim ki diye ama içimde kötü bir şey yoktu özür dilerim dedi. Sonra ben evinize geldiğimde yardım ediyorum ama yapmıyormuşum gibi söylenmesi bir tabak için arkamdan laflar edilmesine üzüldüm, benim evime gelen bir misafire hiçbir zaman yapmadı etmedi gözüyle bakmam dedim. Görümcem bende bakmam dedi. Sen bana bir adım gelsen ben sana on adım gelirim dedi. Birbirimize gidip gelelim falan dediler. Ben gidip gelmediğimi düşünmüyorum arada bir olur ama her gün olmaz herkesin bir düzeni var dedim. Tabi var dediler. Sonra kalkıyorlardı masadan, diğer küçük görümcem lafa karışmayan birden her şey karşılıklı dedi. O an kafam doluydu. Bir tek beni rahatsız eden onun yanında bunları konuşmak oldu. Yaşı benden küçük, 19 yaşında, öğrenci. Ne bileyim doğru mu bu ortam sizce. Ona cevap versemiydim. Sizce bundan sonra ne yapmalıyım ?
Ne cürret ya ne gerek var ki gelip böyle konuşmalarına. İyi valla dinleyip cevap vermişsiniz.Çaya geldiler. Ne zaman ki çaya geliyoruz deseler anlarım zaten bir şeyler konuşacaklarbu sefer susmadım. Aramızda geçen konuşma hararetli değildi, sakin konuştuk. Fakat acaba kendimi iyi ifade ettim mi, ufakta olsa ezdirdim mi diye düşünüyorum. Şöyle ki; görümcem bana sen bize karşı hala soğuk çekingensin aş bunları falan dedi. Bende yo öyle değilim dedim. Canın bir şeye sıkkınsa o zaman ne sen kendini üz ne karşındakini dedi. Banada ilk başta kv çok soğuk gelmişti dedim. Sonra kv başladı, o gün eşinle benim yüzümden aranda sorun olmuş neden dedi. (Sakince konuşuyorlar) bende her şeyi anlattım güzel bir dille evimin düzenine karışmasını istemediğimi, benim ne yapacağımı bileceğimi söyledim. Görümcem evet bir dahakine sen yaparsın haklısın dedi. Kocana her şeyi anlatma bak aramızda bir sorun olursa biz çözelim diyince, benim kendilerini hiçbir zaman eşime şikayet etmediğimi aksine kendilerinin arkamdan söylendiklerini ve söyledikleri lafları bir bir yüzlerine söyleyince görümcem evet haklısın ben o lafı boş bulundum dedim sonradan düşününce pişman oldum niye böyle dedim ki diye ama içimde kötü bir şey yoktu özür dilerim dedi. Sonra ben evinize geldiğimde yardım ediyorum ama yapmıyormuşum gibi söylenmesi bir tabak için arkamdan laflar edilmesine üzüldüm, benim evime gelen bir misafire hiçbir zaman yapmadı etmedi gözüyle bakmam dedim. Görümcem bende bakmam dedi. Sen bana bir adım gelsen ben sana on adım gelirim dedi. Birbirimize gidip gelelim falan dediler. Ben gidip gelmediğimi düşünmüyorum arada bir olur ama her gün olmaz herkesin bir düzeni var dedim. Tabi var dediler. Sonra kalkıyorlardı masadan, diğer küçük görümcem lafa karışmayan birden her şey karşılıklı dedi. O an kafam doluydu. Bir tek beni rahatsız eden onun yanında bunları konuşmak oldu. Yaşı benden küçük, 19 yaşında, öğrenci. Ne bileyim doğru mu bu ortam sizce. Ona cevap versemiydim. Sizce bundan sonra ne yapmalıyım ?
Annene söylediğin için de tekrar gelip biz aramızda çözebilirdik ne gerek vardı da annene söyledin diye başını yine ağrıtabilirler. Normalde annene söylemesen iyi olurdu derdim ama bence iyi yapmışsın annene söyleyerek. Çünkü böyleleri ondan anlıyor maalesef. Gelip tekrar annene dediğin için sana yada eşine bir şey söylerlerse artık bu konularla uğraşmaktan sıkıldığını belirt. Annenizin de sizin mutsuz konuşmalarınızdan şüphelenip size hayırdır diye üsteleyince anlattığınızı ailenizden uzakken bir de böyle gereksiz mevzularla uğraşmaktan hoşlanmadığını söyle. Herkes saygılı olun varsın mesafeli olalım herkes yuvasında mutlu olsun de kestir at. Mesafeli olmaya da kim ne derse desin devam et. İyi niyetli olsalar işler bu kadar dallanıp budaklanmazdı. Tek başına gelmişsin o şehre, onlar sana yeteri sıcaklığı verememiş ki sende mesafeli kalmışsın. Boşver ne düşünürse düşünsünler.Hepinize teşekkür ederimsürekli bu konulardan dolayı artık bende iç sıkıntısı, daralma hali, halsizlik oluştu. Mideme kramplar giriyor. Her seferinde evime 3-4 kişi gelip, küçük olanın bile laf söylemesi, hesap sorar gibi sorguya çekilir gibi davranmaları zoruma gitmeye başladı artık. Ben eşimin yaşadığı şehre geldim, kendi ailem uzakta. Bende dayanamadım benimde anam babam var yetti artık diyerekten aradım annemi her şeyi anlattım. Madem eşim adam gibi arkamda durmuyor o zaman böyle... çünkü artık psikolojik olarak yıprandığımı hissediyorum bu bir değil iki değil... annem kv yi aramış bir güzel konuşmuş. O küçük kız kardeşlede konuşmuş. Sen küçüksün girme böyle olaylara diye o da ama gezmeyentavuk abla da çok alıngan demiş
annem, sende bir gün el kapına gideceksin sen girmemelisin böyle şeylere falan demiş. Annem kv me zaman senin zamanın değil karışma çocuklara demiş. Ben kızımın arkasındayım falan demiş. Tabi güzel bir dille söylemiş. Doğru mu yaptım acaba anneme söylemekle sizce ? Bundan sonrası nasıl olur bilemiyorum... yorumlarınızı bekliyorum. Eşime gelince, bir öyle davranır bir böyle. Bazen beni savunur bazen onları, politik davranır
![]()