Kv ve görümce lafları :(

Kayinvaliden gercektende vicdansiz bir kadinmis. Onun gibi bir anne olmaz olsun. Kas hastaligi bu, insan acir ogluna biraz.

Kayinvaliden gercektende vicdansiz bir kadinmis. Onun gibi bir anne olmaz olsun. Kas hastaligi bu, insan acir ogluna biraz.

Acımak yerine kızı gelmeden yapılabilecek tüm işleri sıralamayı tercih ediyor.Bende buna cok sinir oluyorum.O evladın bu neyin senin?Essek gibi her işini yapıyoruz.Eşim zaten üzülüyor,yüzüne bagırıp kırmak istemiyorum onuda.İcim daraldı artık.İnsan acır biraz bize.Sakince hayatım dinlen biraz diyorum.Lanet olsun bitsin ne isticek daha diyor.Yazın sıcakta calışmak zor olur.Hem tatile cıkarsak ordada rahat vermicek bize diyor.Daha önce tatile gittik ayagım yandı diye aradı,hicbişeyi yok degmiş sadece ufacıkkk.
Kızlar bana bir akıl verin.

Amin canım amin.Allah tüm kv ve görümceden cekenlere sabır versin.Benim annemde kv,bende görümceyim ama kardeşim ve gelinimiz mutlu olunca biz mutlu oluyoruz.Bunlar nasıl bir aile anlamadım....Oglu hastahanede gelmedi bile kadın.Neymiş efendim misafiri varmış.Yıkarım ortalıgı evladım hasta olsa!!!!!

Senin yapabilecegin birsey yok. Kadin oglunu nasil kullanacagini biliyor. Esin de birsekilde hayir diyemiyor, bir sekilde vicdanina soz geciremiyor. Esin hayir demeden sen hic bir sey yapamazsin, sadece esine zarar verirsin. Sabirla esine destek olmaya devam et bence. Esin eninde sonunda onun kontrolunden cikicaktir.

Evet eşim ne kadar kızsada yine onların dedigini yapıyor.Bunun icin bagırıp cagırırsam işler cıgırından cıkcak.O da üzülüyor,kendide kızıyor,söyleniyor.....
Allah o sabrı bana versin.Kalmadı artık.Kv amacı eşimle kavga ettirmek,sonucta ailesi adamın.Kendi laf söylesede,ben söyleyince kıymetli oluyor.Eski yasadıklarımdan cıkarımlarım

canım benim yemin ediyorum çok sevindim eşin yola gelmiş en azından artık savunuyor SİZİ ....sen uzak dur polemiğe girmemeye çalış muhatap olma bazı şeylerde çok afedersin salağı oyna a bilmiyodum aa duymadım aa unuttum vs ... eşim üzülüyor diyosun , boşver ailesi dır dır edip dursunlar eşin iyi yaptığını daha iyi anlamış pekişmiş olur aksi halde sen de ailesine laf döndürür birebir tepki verirsen eşin kabul etmeyebilir sizin aranız bozulabilir Allah korusun

Susup,salagı,oynayıp esseklige devam mı diyorsun?Zor durduruyorum kendimi!Şöyle düşünüyorum o onun,annesi ablası.Kötüde olsa bu gercegi degiştirerem.Eşim cok rahatsızsan anneme gelme dedi.Ama iş bitene kadar.Eee sonra,zaten rahatsız eşim.Korkuyorum bişey olcak,catıda,duvarda....
İyi dileklerin icin sagol canım.

görümcen uzakta sanırım olabilir eşinden isteyebilir hani oradan taşımaktansa alınsın diye ne var bunda sinirleniyorsunuz anlamadım.

Eşiniz tadilattan anlıyorsa annesine gidip yapmasında ne sakınca var onu da anlamadım. Sonuçta evde tadilat gerekiyor eh kızı torunu uzaktan gelecekler bir an önce bitsin istiyor haklı tozun toprağın içinde mi yatsınlar tadilat varken çocuklar var. Siz aynı evde mi kalıyorsunuz ki anlamadığım kadarıyla eşiniz gitsin siz kalın evde. Demek ki öyle denk getirmiş geliyor yani burada tadilat olduğu biliniyor neden geliyor demişsiniz 1 ay önceden belli olduğuna göre görümceniz sizi 1ay önce aramış çünkü gelicem diye demek ki öyle ayarladı hem eninde sonunda yapılmayacak mı o tadilat bir an önce bitsin görümcenizin gelmesinden dolayı daha hızlı oluyor da sizi sinirlendiren ne onu anlamadım. Şimdi sizin anneniz tadilat yapıyor olsa siz de gideceksiniz annenize o da acele eder ve kardeşiniz annenize eşi istemiyor diye yardım etmese bozulursun dimi tadilattan anlıyorsun neden yardım etmiyorsun diye kim yardım etsin kadına.

Cook yoruldummmm artık kızlar.Bunların dengesizliklerinden cok yoruldum,sıkıldım.Düşünüyorum bosansam ne icin???Eşim beni seviyor,ben onu...Arada anasının izinden gitsede.Bu adam ben hayatına girince aileyi,anneyi,babayı ögrendi.3 gün eve gelmese kimse aramazmış!!!Şimdi hergün arıyorlar.
Kızıyorum cok kendime,yok sayamadıgım icin,kızıyorum eşime yinede onların dedigiyle hareket ettigi icin.Bana biri o kadar laf etse ben gitmem bu ailemde olsa!!!

güzelim duygularını kv ve görümcene söyle sizi sevmiyorum de eşim için katlanıyorum de sizde beni sevmeyin benle uğraşmayın uzak durun benden de
oğlunla görüş ama benden uzak dur de. eğer eşime bu konuşmadan bahsederseniz fena olur de. mahvederim sizi de .
yada başka bir yöntem ne yapsanız keyfimi bozamazsınız sizi sevmiyorum sevmeyeceğim ama artık keyfime bakacağım umrumda değil yaptıklarınız de
hakkaten keyfine bak. bazan bahaneler bul gitme onlara bazan da bahanelerle onları kabul etme ne dersin

tatlım birde böyle insanlar hacıyla hocayla da çok uğraşır. aklına kötüyü getirmiş olmayım ama dikkat et.

Kızlar konuyu okuyan yorum yapan herkese tesekkürler.Alıntılamada problem yasıyabiliyorum bilginiz olsun.Hepinize cevap vermeye calışacagım.
.......
Canım bitmek bilmeyen tadilat gecen seneden beri devam ediyor.Gecen senede geldi görümcem ortalıgı karıstırdı gitti.Bir daha gelmem bu kadar pis yere dedi.Pis yer dedigi anasının evi.
Bu senede devam ediyor bile bile niye geliyorsun bitmeyecegi belli.Cünkü kv bu hafta yaptırdıgunın tam tersini öteki hafta istiyor...Onu görüyor onu istiyor.Bize geliyor,bizdr kartonpiyer var evine kartonpiyer istiyor.İsteyebilir en dogal hakkı ama biz eşimle ben en cok rezilligi cekiyoruz,takdir görcegine o bitsin,üşümesinler.Bitmeyecegini hepimiz biliyoruz.Eşim hafta sonları yapabiliyor sadece.5 lt damacanaya su doldurmak icin bile eşim bekleniyor,1 torba kömür bir yerden bir yere kaldırılcak eşim bekleniyor.Tamir edilcek tv var eşim bekleniyor....Tv tamirinden hayatta anlamaz! Servis arancak sadece...
Daha cok ince detay var canım.
Benim ailemde tadilat yaptırıyor su anda ama ustaya.Eşim hafta içi calışıyor,kaslarını cok kullanmaması gerektigini biliyorlar.Bende onlarda bir gün bile demedik niye bizede yapmıyorsun?Bu adam robot degil ki !!!!

tatlım birde böyle insanlar hacıyla hocayla da çok uğraşır. aklına kötüyü getirmiş olmayım ama dikkat et.

Canım bunu bende düşündüm ama gidip cok degişik sekilde eşime anlatırlar.Yine olan bize olur.Özele bak neslihancım.

canım en azından sen sinirlenip kendini ve dolayısıyla da eşinle ilişkini yıpratmamış olursun ...kullanılma noktasında da artık eşin kendi karar versin kendini kullandırmasın ha eşini kullanma noktası sana dayanıyorsa mesela sizden para isteme ya da başka bir şeyler o zaman değişir tabiii...ne biliyim ya Allah böyle kv kp leri ıslah etsin demek istiyorum ama Allah belalarını versin demeyi daha çok istiyorum

Canım kp hakkını yiyemem iyidir.Bir laf söyle susar,ondan kendine ders cıkarır.Konusmayı,sevgi göstermesini bilmesede iyidir.Kv hic bir yaptıgından haberi olmaz,kv onu hic takmaz.....Digerleri icin aynı düşüncelere sahip degilim gram sevgi yok icimde.
Tadilatın ve isteklerinin ucu banada dokunuyor tabi.Erkek vücuduyla ben birmiyim?Cok yoruluyorum,ayrıca pisliktende cok sıkıldım.kadın köpegi elleyip sogan dogruyor.Ben eşime yardım ediyorum yemek bazen yapamıyorum.Ben yaparsam o kadar işin arasına topluyor arkadaslarını gözleme yap,pişi yap hadi bakalım güzelim.cok sıkıldım artık.Laf söylüyorum kızıyor yapcagından geri kalmıyor.

vallahi tebrik ederim seni. dinsizin hakkından imansız gelirmiş (tabiri caizse) tokadı yeyince oda sana vurmadı mı kaç yaşında görümcen. ben şahsen cesaret edemem

ayrıldınızmı cnm eşinden

cnm sen neden kendini bu kadar yoruyorsunki. geç bir işin başına sallanan sallana oyalana oyalana yap. akşama kadar uğraş. ıcığını cıcığını. gelip hızlı ol diyemezlerya. deselerde yapıyorum işte elimden geleni makinemiyim ben dersin.

eşinmi arakadaşlarına gözleme yap diyor. kv mi?

vallahi tebrik ederim seni. dinsizin hakkından imansız gelirmiş (tabiri caizse) tokadı yeyince oda sana vurmadı mı kaç yaşında görümcen. ben şahsen cesaret edemem

bu tokatla ilgili konum var canim bi bak istersen,marketin ortasinda bana o.. demisti terbiyesiz,caktim yurudum valla. o kaldi orda oyle. sonradan uzulmustum ama,haketmisti..

tadilatta sende yardım ediyorsun galiba iş eşinde bitiyor eşin bir şey demedikten sonra siz birbirinize girersiniz ve afedersin ama kv nin g..... kalkar ....eşin eğer tepkiyi koyup bu sömürüye de son vermezse demişsin ya kv nin ölmesini mi bekleyelim diye tek çare o kalıyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…