- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Canım eşime kısa süre önce kas hastalıgı dediler.Eşime cok üzülüyorum sonra tadilatı tek basına yapıyor kimse yardım etmiyor ben tutuyorum erkegin yaptıgı her işi yapıyorum.Adam orda iş yapıyor o kapı kapı geziyor.Adamın önüne 1 kasık yemek koymuyor.Aksam iş bitiyor,gece yarısı oluyor,öyle koyuyor.Eşim söylenince yada.O da kapı kapı annesini aramıyor,sinir olup kendini ac bırakıyor.Ama hala gidiyor....
Hastahaneye yatırdım eşimi kadın arayıp gecmiş olsun demedi.Enzimleri düşüktü,serum verdiler eşime.Cıktık 3 gün sonra para istemek icin aradılar.
Kayinvaliden gercektende vicdansiz bir kadinmis. Onun gibi bir anne olmaz olsun. Kas hastaligi bu, insan acir ogluna biraz.
Acımak yerine kızı gelmeden yapılabilecek tüm işleri sıralamayı tercih ediyor.Bende buna cok sinir oluyorum.O evladın bu neyin senin?Essek gibi her işini yapıyoruz.Eşim zaten üzülüyor,yüzüne bagırıp kırmak istemiyorum onuda.İcim daraldı artık.İnsan acır biraz bize.Sakince hayatım dinlen biraz diyorum.Lanet olsun bitsin ne isticek daha diyor.Yazın sıcakta calışmak zor olur.Hem tatile cıkarsak ordada rahat vermicek bize diyor.Daha önce tatile gittik ayagım yandı diye aradı,hicbişeyi yok degmiş sadece ufacıkkk.
Kızlar bana bir akıl verin.
Senin yapabilecegin birsey yok. Kadin oglunu nasil kullanacagini biliyor. Esin de birsekilde hayir diyemiyor, bir sekilde vicdanina soz geciremiyor. Esin hayir demeden sen hic bir sey yapamazsin, sadece esine zarar verirsin. Sabirla esine destek olmaya devam et bence. Esin eninde sonunda onun kontrolunden cikicaktir.
Evet evet eşim hep beni suclardı sus,konuşma diye.Onların yüzlerini zaten biliyordu,iyice gördü.Şimdi cevap veriyor.Bende cok dırdır etniyorum :))
Kv bosanında oglumun parası,maası bize kalsın demişti ne kadın ya!!!
Gecen haftada eşim biz bosanırsak,sana kına vercez anne!Bosanırsak bu eve bir daha gelmen bunu böyle bil dedi.Kadın hala konusuyor,yok sayılmak,önemsenmemek sinir ediyor beni.Dr gittim hastayın kadın aramadı bile,ı hasta oldu ben niye aramamışın!!Niye arıcam ki dedim,ne ekersen onu bicersin.Sen beni aradın mı?Bunu söyleyincede esim üzülüyor offff valla ya.
Örnek vermek gerekirse görümce gelicek haftaya 1 ay önceden eşimi,beni arayıp cocuguma bez,ıslak mendil alın demesi
kv evinde bitmek bilmeyen tadilat var(eşim anlıyor bu işlerden eşim yapıyor),sürekli yeni istekleri var kv.Ben kv gitmekten yoruldum,eşimde öyle.
Bu hafta gelmicez,dinlenelim anne dedik.
Kv x gelene kadar bitsin,bitmeli.Parkesi,tavank yapılsın.Cocuk var!!!
.....
Cocuk oldugu biliniyor ve burda iş olduguda biliniyor o zaman niye geliniyor?
O söylemese biz almıyoruz sanki.Yegen sonucta senede bir geliyor.Ne lazımsa bütcemiz uygunsa alıyoruz.
.....İş bitmeliymiş rahat rahat yatsınlarmış.
Eşimde o senin kızın?Ben senin neyinim?Biz burda tozun icinde yatıyoruz,yemek yiyoruz.Sanki devlet adamı geliyor dedi.Hicc sesimi cıkarmadım ama icim icimi yiyor.
Canım evet senin konularını okumuştum.Para isteme yok artık bizde onun icin kv tartıstık...Uzak durma sansım yok.Eşim bile söylüyor ölmeden huzur yok diye
Huzur icin kv ölmesini beklemicez herhalde.Tövbe yarabbim.Sinir oluyorum artık herseylerine.Biz gitmesek o geliyor.Deli olacagım deli.Eşime yansırmamaya calısıyorum ama cok sinirlenince ne varsa söylüyorum.
tatlım birde böyle insanlar hacıyla hocayla da çok uğraşır. aklına kötüyü getirmiş olmayım ama dikkat et.
güzelim duygularını kv ve görümcene söyle sizi sevmiyorum de eşim için katlanıyorum de sizde beni sevmeyin benle uğraşmayın uzak durun benden de
oğlunla görüş ama benden uzak dur de. eğer eşime bu konuşmadan bahsederseniz fena olur de. mahvederim sizi de .
yada başka bir yöntem ne yapsanız keyfimi bozamazsınız sizi sevmiyorum sevmeyeceğim ama artık keyfime bakacağım umrumda değil yaptıklarınız de
hakkaten keyfine bak. bazan bahaneler bul gitme onlara bazan da bahanelerle onları kabul etme ne dersin
Susup,salagı,oynayıp esseklige devam mı diyorsun?Zor durduruyorum kendimi!Şöyle düşünüyorum o onun,annesi ablası.Kötüde olsa bu gercegi degiştirerem.Eşim cok rahatsızsan anneme gelme dedi.Ama iş bitene kadar.Eee sonra,zaten rahatsız eşim.Korkuyorum bişey olcak,catıda,duvarda....
İyi dileklerin icin sagol canım.
canım en azından sen sinirlenip kendini ve dolayısıyla da eşinle ilişkini yıpratmamış olursun ...kullanılma noktasında da artık eşin kendi karar versin kendini kullandırmasın ha eşini kullanma noktası sana dayanıyorsa mesela sizden para isteme ya da başka bir şeyler o zaman değişir tabiii...ne biliyim ya Allah böyle kv kp leri ıslah etsin demek istiyorum ama Allah belalarını versin demeyi daha çok istiyorum
vallah ben kime sinir olursam onunla hallederim sorunumu. Esime yansitmam. Arada birakmam..
bir kere gorumcem iyi bir tokat yedi benden ondan beridir uslu.
Kayinvalidem dersen onada avazim ciktigi kadar bagirmistim bir kere,cok konusuyor hic susmuyor,delirmistim artik. Deli deliyi gorunce sopasini saklar misali..
Bir laf edemiyorlar artik.
azicik cazgir olucan baska care yok.
Catli/nin bir sozu vardir
ezeni ezerim diye.. dogru.
vallah ben kime sinir olursam onunla hallederim sorunumu. Esime yansitmam. Arada birakmam..
bir kere gorumcem iyi bir tokat yedi benden ondan beridir uslu.
Kayinvalidem dersen onada avazim ciktigi kadar bagirmistim bir kere,cok konusuyor hic susmuyor,delirmistim artik. Deli deliyi gorunce sopasini saklar misali..
Bir laf edemiyorlar artik.
azicik cazgir olucan baska care yok.
Catli/nin bir sozu vardir
ezeni ezerim diye.. dogru.
Cnm Allah yardimcin olsun gercekten zor bir durum bir tane degilki iki tane basinda benim kv ve gorumce ki gorumcem on taneye bedeldi bildigin psikopat yuvamizi dagittilar sozlu saldirimi istersin hakaretmi istersin her ne varsa hatta bir olup plan yaparlardi esimi bana karsi kiskirtmak icin iftira bile atarlardi uzerime esimi benden suphelendirirlerdi ortada hic bisey yokken cok zulumlerini gordum Allah afetsin diyorum !!!! o geri zekali esimde pasif kaldi herseye beni resmen ezdiler asaladilar ama saygimdan bir gram eksilmedi megerse degmezmis simdide neden hakaret davasi acmadim diye dusunuyorum o kdr kotuydu benim durumlar esime her ne kdr gercek yuzlerini gostermek istesemde olmadi esim onlarin lafina gidip en son yuvasindan oldu !!!
Benden ornek veriyorum Surekli esimden para isterdi o evli gorumcem allahin gunu ay oglumun susu yok evde ay oglumun suyu eksikte bilmem nede bikmistim artik sanki bende esimin almasini istemiyorum keske konu sadece bundan ibaret olsaydi resmen maddi somuru ve manevi somuruye maruz kaldim hatta esim onun kirasini bile oderdi ben calisirdim ve maasimla yaptigimiz alisverislerin yarisi onlara giderdi !!! zikkim olsun hakkimida asla helal etmedim zaten
Zalimin zulmu varsa mazlumunda ahi var kimsenin yaptigi yanina kar kalmaz tek dilegim davami kazanmak inanki
Sana tavsiyem esinde sana destekse onlardan uzak dur hatta muhattap bile olma durduk yere huzurunu bozma bu psikopatlar icin !!! Allah islah etsin
Canım kp hakkını yiyemem iyidir.Bir laf söyle susar,ondan kendine ders cıkarır.Konusmayı,sevgi göstermesini bilmesede iyidir.Kv hic bir yaptıgından haberi olmaz,kv onu hic takmaz.....Digerleri icin aynı düşüncelere sahip degilim gram sevgi yok icimde.
Tadilatın ve isteklerinin ucu banada dokunuyor tabi.Erkek vücuduyla ben birmiyim?Cok yoruluyorum,ayrıca pisliktende cok sıkıldım.kadın köpegi elleyip sogan dogruyor.Ben eşime yardım ediyorum yemek bazen yapamıyorum.Ben yaparsam o kadar işin arasına topluyor arkadaslarını gözleme yap,pişi yap hadi bakalım güzelim.cok sıkıldım artık.Laf söylüyorum kızıyor yapcagından geri kalmıyor.
vallahi tebrik ederim seni. dinsizin hakkından imansız gelirmiş (tabiri caizse) tokadı yeyince oda sana vurmadı mı kaç yaşında görümcen. ben şahsen cesaret edemem
Canım kp hakkını yiyemem iyidir.Bir laf söyle susar,ondan kendine ders cıkarır.Konusmayı,sevgi göstermesini bilmesede iyidir.Kv hic bir yaptıgından haberi olmaz,kv onu hic takmaz.....Digerleri icin aynı düşüncelere sahip degilim gram sevgi yok icimde.
Tadilatın ve isteklerinin ucu banada dokunuyor tabi.Erkek vücuduyla ben birmiyim?Cok yoruluyorum,ayrıca pisliktende cok sıkıldım.kadın köpegi elleyip sogan dogruyor.Ben eşime yardım ediyorum yemek bazen yapamıyorum.Ben yaparsam o kadar işin arasına topluyor arkadaslarını gözleme yap,pişi yap hadi bakalım güzelim.cok sıkıldım artık.Laf söylüyorum kızıyor yapcagından geri kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?