Kv ve görümce lafları :(

Ben esime dirdirini yaparim niye yapmiyacakmisim ki sonucta onun ablasi bilsin bsna laf soktuklarini saygi sinirini astiklarini.bu islert biraz erkekten gider dengeyi erkegin bulması lazim

töveb yarabbim son yazdıklarına çok güldüm

Kv diyor canım.O kadar işin arasında birde arkadasları geliyor.Eşim bagırırsa hepsi gidiyor.Cünkü sabah gelirlerse aksam yemegine kadar ordalar...Kv hic düşünmüyor.Hamur işi yaptırma nedenide ben cok kg verdim diyet yapıyorum.Tekrar beni şişmanlatıp,eşime cirkin göstermekmiş.Eşimde bunu duyuyor.Şimdi hic yapmıyorum.

Ben esime dirdirini yaparim niye yapmiyacakmisim ki sonucta onun ablasi bilsin bsna laf soktuklarini saygi sinirini astiklarini.bu islert biraz erkekten gider dengeyi erkegin bulması lazim

Adabilge evet canım bende yardım ediyorum.Bayanım ama erkegin yaptıgı her işi yaparım.Haa yapıyorum diye madalya veren mi var?Yokk!!!!Ama ben eşim icin yapıyorum herseyi.
......
Foto1;evet canım cok haklısın erkek 2 tarafıda iyi idare etmeli.Peki sen dırdır yapıyor musun?Yapıyorsan,eşinin tepkisi ne oluyor?

Cok yaparim bu konuda ama soyle benim esim cok anlayislidir esim bana bisey demez ama o da bazen dengeyi kuramiyor bi de biz ailelerimizden uzaktayiz o yuzden cok sikinti olmuyor ama bazen tatilin de burnumdan geldigi olmuyor degil

Cok yaparim bu konuda ama soyle benim esim cok anlayislidir esim bana bisey demez ama o da bazen dengeyi kuramiyor bi de biz ailelerimizden uzaktayiz o yuzden cok sikinti olmuyor ama bazen tatilin de burnumdan geldigi olmuyor degil

evet eşler arayı dengede tutmöalı ama onlarada üzülmüyo değilim bıkmışlardın benmki gibi artık

inanmıyorum yaaa bide kalkmış cinsel ilişkilerini mi anlatıyo töbe töbeeeeeeeee
tam manyak bu kadın

iyi bişe de deseler dedikleri hep kötü algılanıyor bende bıktımmmmm

Öyle mi diyorsunuz?Yok ama iyilik icin söyleyince anlasılıyor.Fesatlanınca cok belli ediyorlar....Esler arada kalıyor.Dur demekte onlara düşüyor bence.Biz söyleriz GELİN OLURUZ,oglu söyler OGLUM olur.Oglunun söyledigi batmaz ama,benim söyledigim batar.Bu yüzden cogu zaman susarım.Eşimi kırmamak icin.Artık banada laf düşmüyor.Sagolsun eşim veriyor cevabı.

kızlar benimde içimi yiyen bir durum var.. aslında kendme kızıyorum , empati kurmaya çalışıyorum, dualar ediyorum (allahım sen bana yardım et gönlümü daraltma beni ıslah et vs.) ama yani benim kayınvalidem vefat etti..ben Allah razı olsun diyorum ondan onu çok seviyorum. evde en çok anneyle iyi anlaşırdım. 2 görümcem var birisiyle yakın oturuyoruz diğeri ise bekar.. 3 haftadır bende kalıyor kp ve görümcem başımın üstlerinde yerleri var eşimin babası ablası bana bir lafları ettikleri yok ki bende aynı şekildeyim onlara karşı. ama bu son zamanlarda evlerin birleştirilmesinden konu açılıyor hep.
ama benim içimden gelmiyor birleşik oturmak yani yeni evliyim 1bucuk yıl oldu .. eşimi kıramam nasıl derim ben babanla ablanla oturamam benimde annem babam var yarının ne olacağını bilemiyoruz ki.kafama çok takıyorum..

yaa ne kadar iyi de olsalar ev içinde ev olmaz..mutlaka bi noktada sıkıntı çıkar
kp hasta mı sizde kalıyor, yoksa yanlız kalmak istemediği için mi?

Vee görümcem geldiiiii.Sürekli bir laf sokmalar,bez alamadınız,sunu yapamadınız diyip duruyor telefonda.Eşimlede konuşmuyor :))
Nedeni bez alınmadıgı icin.Eşimle konuşmuyor ama bize gelmek istiyor.Nasıl iş bu anlamadım

Son düzenleme:
yaa ne kadar iyi de olsalar ev içinde ev olmaz..mutlaka bi noktada sıkıntı çıkar
kp hasta mı sizde kalıyor, yoksa yanlız kalmak istemediği için mi?

k.pederim hayır hasta değil.. yalnız kalmak istemiyorlar. ve eşime biliyorum aynı ev tutalım büyük ev tutalım diyor.
bilmiyorum. ne yapıcam edicem bilmiyorum.

k.pederim hayır hasta değil.. yalnız kalmak istemiyorlar. ve eşime biliyorum aynı ev tutalım büyük ev tutalım diyor.
bilmiyorum. ne yapıcam edicem bilmiyorum.

iyi de adam hasta değil bişey değil. hemde bekar bi görümce var ortada. niye sizle kalıyomuş ki? ben olsam kabul edemezdim. bekar görümce otursun işte babasıyla yaa ne kadar ayıp. daha şurda yeni evli sayılırsınız ne öyle hemen yanına yerleşmeler falan
bak ablamda böyle evliliğinin ilk yıllarında koca tarafıyla oturmuştu. o gün bugündür sürekli evliliklerinde bi pürüz var :2:

istemem yan cebime koy modeli..merakından gelmek istiyo işte uyuz şey
bence madem eşinle konuşmuyo, eşinide tembihle gelmesin evinize

evet arkdaşım orası öylede benim eşimde cevabını veriyor ama evlendi karısı onu değiştirdi oluyor

oyle şeymı olur be.tabıkı dıyeceksın nasıl derım ne demek arkadasım. orası senın evın bu basıt bır konu dgeılkı...aman dıyeyım .ayrıca sende kalmalarıda sacma.hanı tek kayınpeder yada tek abla olsun anlarımda her ıkısıde 3 haftadır nıye sende?? bu bıle barız yanlış bı kere.düşncelerını soyle eşine evlerı bırleştırmek gbı bır saçmalıga sakın ızın verme sonra çok uzulursun

canım ben evli değilim ama bende de ne yazıkki aynı dert var 8 aylık ilişkimde sevgilimin annesi ve ablasıyla tanışana kadar herşey iyiydi. Tanıştık ve beni sevmediler meğer benden önceki kızlara daha beter şeyler yapmışlar. yavaş yavaş sevgilimin bana karsı eleştrileri arttı, öyle ki iyice cekilmez hal aldı. Amaçklarına da ulaştılar 10 gündür yuzyuze görüşmüyoruz doruduzgn konusmuyoruz mesajlaşmıyoruz. Daha şimdiden mahvettiler herseyi. Daha ilk günden bana laflar soktu ben hiç anlamazdan geldim tatlı tatlı konuştum arkamdan edecek laf bulamamıs kılolu ne biçim giyinmiş filan demişler. Tüm nezaket kurallarına uydum giderken ciceğimi götürdüm. Asla ona karsılık vermedim konu bulsa Allah bilir neler diyecekti arkamdan. Şu an ilişkimiz pamuk ipliğine bağlı. Hayatımı kararttılar ama ben de hakkımı asla helal etmiyorum ikisine de. Benim sanssızlığım bir de erkek arkadasımın babası rahmetli olmus o olsadı eminim böyle rahat dolduruşa getiremezlerdi
Sana verecek bir fikrim olsaydı keske.. Tek diyebildiğim asla esine asırı dırdırcı olma seni munis görsün ki kafasının ıcınde annesını suçlasın ama arada hafiften belirt tabii ama onu da yumusakca ve en önemlisi sabır ve dua tatlım ALLAH hepimize yardım etsin onları da bir an önce iyilikle ıslah etsin inşAllah

kesinlikle görümce elti kaynana ne derse desin asla saklamıyorum anında eşime anlatıyorum çünkü anlatmayınca onları korumaya çalışıyordu.artık a deseler anlatıyorum gayette rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…