Kv ve görümce lafları :(

Amin.Canım cok yeni evlisin daha milleti bosver,sen kocana ve onun ailesine bak.Kv görüşmediginde eşin üzülmüyorsa,eşinin ailesinide BOSVERR.Benim kv bütün sülalesine anlatırdı beni,hayali olaylar anlatırdı benle ilgili....Herkes beni tanıdıkca neyin ne oldugunu anladı.Kv görsen sanki benle can ciger baskasının yanında,arkamdan kuyumu kazıyormuş görümce ile beraber.Benim tek + neysem o olmam hep.Birsey varsa er yada gec yüzleştiririm,söyleyeni ve söyleteni!

valla her seferinde ben diyorum hadi kalk annenleri ziyarete gidelim, hadi anneni ara babanla konuş falan habire dürtüklüyorum. bende neysem oyumdur kimseden lafımı esirgemem valla çok rahat oluyo öyle
şöyle iki yüzlü insanlarada ayar oluyorum yaa. sevmiyosan sevmiyosundur ne diye arkasından konuşursun ki

Hic alıştırma bırak ister arasın,ister gitsin.Şimdi yeni evlisin,cicim senesi gecti mi.Bu sefer sen gitmek istemezsin,eşin gitmek ister.Sıkıntı yasarsın....Bizdede ilk yıllarda ben ara dedim,gittik geldik.Sonra eşim bir anda ailem-ailem demeye beni dışlamaya basladı.Bosanıyorduk.Sonra onların yüzünü gördü.Şimdi gidelim demezse,gidelim demem.

çok haklısın alıştırmamak lazım. zaten kim senin teşviklediğine bakar ki. sonuçta onların çocuğu ve bende el kızı. Allah yuvanı korusun canım. kim ne kötülük düşünüyosa rabbim iki katını versin.

Amin hepimizin yuvasını korusun.Kimse bosanmak icin evlemmiyor,bosanmaya vesile olan insanlarada fırsat vermesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…