Kv ve görumce

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
Merhaba kızlar
İnanın esımın ailesı ile bır butunuz saygımız sevgımız sonsuz.. Fakat son zamanlarda ınanılmz negatıf bır elektrık alıyorum huzursuzum yanı. Rahat olamıyorum son zamanlarda. Ve bır sogukluk var. Anlamış degılım. Sahsen saygısızlık hıc olmadı aramızda. Ama cok severız bırbırımızı gorumcemle gelmez oldu son zamanlarda ama yuzyuze bır sorun yok . Bugun ıftardabırlıkte olucaz hıc gıdesım yok haksızlıkta etmk istemıyorum ama bu negatıflik ne:(

Kendinle ilgili problemlerin vardır.Kıskançlıkta olabilir can sıkıntısı da.

Belki de kendi hayatları içinde kendi özel dertleri vardır; her hareketi, yüz asıklığını üzerinize alınmamanızı tavsiye ederim.

Merhaba kızlar
İnanın esımın ailesı ile bır butunuz saygımız sevgımız sonsuz.. Fakat son zamanlarda ınanılmz negatıf bır elektrık alıyorum huzursuzum yanı. Rahat olamıyorum son zamanlarda. Ve bır sogukluk var. Anlamış degılım. Sahsen saygısızlık hıc olmadı aramızda. Ama cok severız bırbırımızı gorumcemle gelmez oldu son zamanlarda ama yuzyuze bır sorun yok . Bugun ıftardabırlıkte olucaz hıc gıdesım yok haksızlıkta etmk istemıyorum ama bu negatıflik ne:KK43:
ramazan geldi normaldir herkes de durgunluk var.

Sorun yoksa yoktur. Varsa vardır. Hiçbirşey olmadığına göre sizde olmamış gibi davranın. Her zamanki saygı ve sevgi ile yaklaşın. Büyütürseniz inanın daha da büyür. Olabilir belki onlarda son zaman da sizden elektrik alamayıp soğuk davranmış olabilirler. Kalın sağlıcakla

Fazla alıngan yapımdan nefret edyrum

Yani, zor bir huydur kişiyi yıpratır ve insanlardan uzaklaştırır.
Bire bir size yapılmış bir hareket olmadığı sürece ya da emin olacağınız bi terslik yaşamadan, sebebini bilmiyorsanız böyle kuruntular yapmamaya çalışın. Şüpheye düşerseniz de sorarsınız "Bi sorun mu var?" diye.

Herşeyi bu kadar takma yıpranırsın.
Bazen insan kimseyi görmek istemiyor bunalıyor.

Durduk yere kimse kimseden soğumaz kaldı ki olumsuz bir durum yaşanmamış bence takıldığınız birşey illaki var...

Eğer iyi geçinip bir problem yaşamıyorsanız ve negatiflik hissediyorsanız güzel bir dille sorun.
Sorun ki problemler oluşmadan nedenini anlayın, vaktinde çözümleyin.
Böylece soğukluk girmeden, çıkılmaz duruma gelmeden çözersiniz durumu.

Back
X