Kv ve görümcelerimi sevemiyorum

ays46000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
590
274
103
35
Yaklaşık 2 aylık nişanlıyım.Nişanlım ve ailesi ankarada yaşıyolar.nişanlandığımızdan beri ben görümcelerimle 1defa kayınvalidemle sayısız konuştum ben aradım.Kayınvalidem 1 kere aradı beni neden aramıyorsun diyo.Ama görümceler hiç aramadı.Nişanlım sen ara dedi bende aramam deyince tamam dedi.Beni halen aramadılar bu kadar zaman onları sevemiyorum belki iyilerdir ama sevemiyorum.Nişanlım haftada 2 gün onlarda arayın demiyor sanırım düşünmüyorum o böyle yaptıkça onlardan ve nişanlımdan soğuyorum.pişman oluyorum

Nişanlım gidince samimi olmamı istiyo ablalarım sana görümcelik yapacak insan değiller diyo

Aman canim bosversene ya tek sorun aramamalariysa eger.mesafe candır emin ol.arasalarda evlenince her dk evinde olsalar dahami iyi.benide aramiyolar hiiic umrumda deil.dolayisiyla gelemiyolarda bende keyfime bakiyorum

Aramasınlar ne güzel. Ben hiç sevmiyorum öyle fazla samimiyeti, annem ablam canım ciğerim muhabbetlerini. Zaten öyle başlayan ilişkinlerin sonunda da mutlaka sıkıntılar çıkar, fazla muhabbet tez ayrılık getirir. En güzeli seviyeli herkesin sınırlarını bildiği bir ilişki kurmak. Fazlasına hiç gerek yok.

canım sen evlendikten sonra bunları daha iyi anlarsın ama iş işten geçer o zamanda. bence böyle olması daha iyi en azından arada mecburiyet kalmayacak. aklını başına topla şimdiden koru mesafeni biz evlilerden sana tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…