- 1 Şubat 2018
- 808
- 972
- 23
- 38
Bİsmillah daha nişanın yorgunluğu gitmemiştir üstlerinden..ayrıca bende telefonda konuşmayı hiç hiçççç sevmem ama yüzyüze geldikmi saatlerce muhabbet edebiliyoruzzYaklaşık 2 aylık nişanlıyım.Nişanlım ve ailesi ankarada yaşıyolar.nişanlandığımızdan beri ben görümcelerimle 1defa kayınvalidemle sayısız konuştum ben aradım.Kayınvalidem 1 kere aradı beni neden aramıyorsun diyo.Ama görümceler hiç aramadı.Nişanlım sen ara dedi bende aramam deyince tamam dedi.Beni halen aramadılar bu kadar zaman onları sevemiyorum belki iyilerdir ama sevemiyorum.Nişanlım haftada 2 gün onlarda arayın demiyor sanırım düşünmüyorum o böyle yaptıkça onlardan ve nişanlımdan soğuyorum.pişman oluyorum
Kv ile sürekli konuşuyorsunuz, sevmiyorsunuzYaklaşık 2 aylık nişanlıyım.Nişanlım ve ailesi ankarada yaşıyolar.nişanlandığımızdan beri ben görümcelerimle 1defa kayınvalidemle sayısız konuştum ben aradım.Kayınvalidem 1 kere aradı beni neden aramıyorsun diyo.Ama görümceler hiç aramadı.Nişanlım sen ara dedi bende aramam deyince tamam dedi.Beni halen aramadılar bu kadar zaman onları sevemiyorum belki iyilerdir ama sevemiyorum.Nişanlım haftada 2 gün onlarda arayın demiyor sanırım düşünmüyorum o böyle yaptıkça onlardan ve nişanlımdan soğuyorum.pişman oluyorum
Nişanlım gidince samimi olmamı istiyo ablalarım sana görümcelik yapacak insan değiller diyo
NeYaklaşık 2 aylık nişanlıyım.Nişanlım ve ailesi ankarada yaşıyolar.nişanlandığımızdan beri ben görümcelerimle 1defa kayınvalidemle sayısız konuştum ben aradım.Kayınvalidem 1 kere aradı beni neden aramıyorsun diyo.Ama görümceler hiç aramadı.Nişanlım sen ara dedi bende aramam deyince tamam dedi.Beni halen aramadılar bu kadar zaman onları sevemiyorum belki iyilerdir ama sevemiyorum.Nişanlım haftada 2 gün onlarda arayın demiyor sanırım düşünmüyorum o böyle yaptıkça onlardan ve nişanlımdan soğuyorum.pişman oluyorum
Nedir bu yeni gelinlerdeki bulunmaz hint kumaşı sendromu ki... Hepsinde bir benim üzerime düşsünler, onlar beni arasın tavırları. Eskiden de tam tersi vardı. Gelinin arayıp sorması beklenirdi. Aynı damadın arayıp sormasının beklendiği gibi. Mesela sizin aileniz mi sürekli damarlarını arıyor ki siz de aranmayi bekliyorsunuz. Ayrıca ne önemi var. Siz arayınca incileriniz mi dökülüyor....Yaklaşık 2 aylık nişanlıyım.Nişanlım ve ailesi ankarada yaşıyolar.nişanlandığımızdan beri ben görümcelerimle 1defa kayınvalidemle sayısız konuştum ben aradım.Kayınvalidem 1 kere aradı beni neden aramıyorsun diyo.Ama görümceler hiç aramadı.Nişanlım sen ara dedi bende aramam deyince tamam dedi.Beni halen aramadılar bu kadar zaman onları sevemiyorum belki iyilerdir ama sevemiyorum.Nişanlım haftada 2 gün onlarda arayın demiyor sanırım düşünmüyorum o böyle yaptıkça onlardan ve nişanlımdan soğuyorum.pişman oluyorum
Nişanlınız sizin annenizi veya kardeşlerinizi arıyor mu merak ettimYaklaşık 2 aylık nişanlıyım.Nişanlım ve ailesi ankarada yaşıyolar.nişanlandığımızdan beri ben görümcelerimle 1defa kayınvalidemle sayısız konuştum ben aradım.Kayınvalidem 1 kere aradı beni neden aramıyorsun diyo.Ama görümceler hiç aramadı.Nişanlım sen ara dedi bende aramam deyince tamam dedi.Beni halen aramadılar bu kadar zaman onları sevemiyorum belki iyilerdir ama sevemiyorum.Nişanlım haftada 2 gün onlarda arayın demiyor sanırım düşünmüyorum o böyle yaptıkça onlardan ve nişanlımdan soğuyorum.pişman oluyorum
Geçinmeye gönlü olmayana öyle yazılır. Adil olun biraz sizde her zaman gelin tarafından bakmayın.görümcesinin biri sizsiniz galiba :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?