Kv ve görümcelerimi sevemiyorum

Biz bayanlar evlenmeden aman iyi olalım tatsızlık çıkmasın diye tamam diyoruz al işte mecbur ne yaa isterse girer beğenmezse kiraya girsinler dese neyse

Yani seni de anlamıyorum eşim dese ailen ölse göbek atcam diye dakika durmam onun soyadında kusura bakma ama sesini çıkarmadığın sürece ailenide kendini de ezdiriyosun. Ne demek ölseler göbek atarım çok ağır bi söz ve sen bunları söylemesine izin veriyosun. Yüzüne bunu söyleme cesareti veriyosun ve böyle devam ettikçe daha da söylerler nasıl katlanıyosun şaşırdım
sen öle deyince kendimi kötü hissettim ... nerede hata yapıyorum dedim. düşündüm
işitme kaybım var duymuyorum ne olduklari sanirim kendimi ezdiriyorum. ezdirdiğim için pasif biri olmuşum.. özgüvenim düşük ve kilo artış başladi.. çok düşünüyorum.. ama yediremedim bu laflari...
görümcem de demişti çikip kavga yapcaktim ama buna katlanamadim. oğluna aileme karşı öle güzel dolduruyoki kendi tarafina çekmeye başardi... şimdi nasıl davraniş sezgilemeliyim bilmiyorum.

Görümcemi ablam gibi severim. Çok yıllardır da tanışırız yinede telefonla konuşma sayımız çok çok azdır..
Neden illaki konuşmak istiyorsunuz ki? Bi durum olmadan konuşacak ne bulacaksınız? Fazla muhabbet tez ayrılık getirir.

Sen galiba hep arayıp sorsunlar istiyorsun,belki kendince haklısındır da.Ama inanki çok iyi tanıyana kadar baştan böyle temkinli gitmek daha iyidir.

Yaklaşık 2 aylık nişanlıyım.Nişanlım ve ailesi ankarada yaşıyolar.nişanlandığımızdan beri ben görümcelerimle 1defa kayınvalidemle sayısız konuştum ben aradım.Kayınvalidem 1 kere aradı beni neden aramıyorsun diyo.Ama görümceler hiç aramadı.Nişanlım sen ara dedi bende aramam deyince tamam dedi.Beni halen aramadılar bu kadar zaman onları sevemiyorum belki iyilerdir ama sevemiyorum.Nişanlım haftada 2 gün onlarda arayın demiyor sanırım düşünmüyorum o böyle yaptıkça onlardan ve nişanlımdan soğuyorum.pişman oluyorum
N amaan aramasinlae işte ne güzel. Yarın birgün gelin bizi aramiyon sormuyor dediklerinde ağzına lafları tikarsin. Bende gorumcelerimi sevmem beni yapmaciktan ariyorlardi bende arada mecburiyetten arardim gelin arayıp sormuyor bla bla laflar cikarttilar bende aramiyorum artık kafam rahat

Biraz zamana bırakın belkide çekiniyorlar belkide yogunlar kendi dertleri ile mesguller düsunemiyorlar.
Bende gelinimizi nişanlıyken aramazdım.pek ama kötü bi insan degildim..ve suan iyiyz..daha nisanlisiniz durun bakalım

Yaklaşık 2 aylık nişanlıyım.Nişanlım ve ailesi ankarada yaşıyolar.nişanlandığımızdan beri ben görümcelerimle 1defa kayınvalidemle sayısız konuştum ben aradım.Kayınvalidem 1 kere aradı beni neden aramıyorsun diyo.Ama görümceler hiç aramadı.Nişanlım sen ara dedi bende aramam deyince tamam dedi.Beni halen aramadılar bu kadar zaman onları sevemiyorum belki iyilerdir ama sevemiyorum.Nişanlım haftada 2 gün onlarda arayın demiyor sanırım düşünmüyorum o böyle yaptıkça onlardan ve nişanlımdan soğuyorum.pişman oluyorum
Şu ego savaşını bitirseniz.

Back
X