Kv ve görümcelerimi sevemiyorum

Bu durumu hiç bilmiyorum. Erkek kardeşim yok görümce değilim olmayacağım. Eşimin kız kardeşi yok. Anladığım kadarı ile zor bir ilişki.
Bu kadar takılmayın Allah dert vermesin.

Hangi eş annesini, kardeşlerini kötüledi acaba? “Görümcelik, kaynanalık yapacak kişiler değil.” lafını ben de çok duydum. Duyuyorsan, bu kırmızı alarm demek.
Ben iki kişi evlenince ailelerin neden birbirine ilgi göstermesi gerektiğini anlamıyorum. Nerde çokluk, orda..
Herkes işine bakarsa bu işler sağlıklı yürür.
Ama biz “X kişi kaynanasıyla iyi geçiniyor” diye dertlenen bir toplumuz. Siz kendinizden eminseniz, iyi ya da kötü olmanızın onların sorunu olduğunu anlarsınız.
Biz görüşmüyoruz ve bu benim sorunum değil. Herkes layığını buldu sonunda, keşke çömez zamanlarımda bu kadar alttan alıp, kendimi yıpratmasaydım.

Ben bir gorumceyim ama gelini aramıyorum aramızda sıkıntılar var sen daha aile içine girmeden on yargılı davranıyorsun biz gorumcelik yapmadığımız halde kötü olduk seninkiler aramıyor diye sevemedim diyorsun ki ortada birşey yok kaynana kadar bence gorumcenin de adı çıkmış 9 a..

Benim anlamadığım bunu niye sorun yapıyorsunuz İnanın mesafe çok iyi ve başınız ağrımaz.ben bire bir bu sorunu yaşadığım için şimdi kafam o kadar rahat ki .bir ara ördek ailesi gibi idik her yere beraber giderdik her hafta sonu görüşürdük bunlara yaz tatili de dahil.

Ayy çok arayanı da sevmem, aramadı diye sitem edenide sevmem. Bu kadar boş vaktiniz varsa boş konuşacağınıza kitap okuyun, müzik dinleyin. Neden aranmak bu kadar önemli ki?

Yaklaşık 2 aylık nişanlıyım.Nişanlım ve ailesi ankarada yaşıyolar.nişanlandığımızdan beri ben görümcelerimle 1defa kayınvalidemle sayısız konuştum ben aradım.Kayınvalidem 1 kere aradı beni neden aramıyorsun diyo.Ama görümceler hiç aramadı.Nişanlım sen ara dedi bende aramam deyince tamam dedi.Beni halen aramadılar bu kadar zaman onları sevemiyorum belki iyilerdir ama sevemiyorum.Nişanlım haftada 2 gün onlarda arayın demiyor sanırım düşünmüyorum o böyle yaptıkça onlardan ve nişanlımdan soğuyorum.pişman oluyorum
canim diyeceklerimizi ne kadar dinler ya da kulak ardi mi edersin bilmem ama sana su kadar soyleyim agir taşı kimse oynatamaz derler hiç arama kimseylede gorusunce samimi olma herkes hakettigini gorur de gec benim kv beni hic aramazdi ve bi baktım ailemide aramamaya basladi gorumcem dunya iyisidir inan cok severim ama en nihayeti gorumcedir ve onada cok kiymet vermemem gerektigini arkamdan konustugunu duyunca anladim halen severim ama güvenmiyorum artik

Benim görümcem de hastalık vs gibi özel durumlar olmadıkça aramaz özel günler dışında evine geldiği nadirdir aynı şekilde kayınvalidemde 5 senelik evliyim belki 15 kere gelmemişlerdir evime
Ama sebebini bilirim bi kere eşime söylemiş çok ararım sorarım çok sık girer çıkarım rahatsız olur belki size kapımız her zaman açık ama siz evinizde huzurlu olun biz de geliyoruz işte demiş
Severim sayarım bana hiç sıkıntısı olmadı aksine hep yardımıma koştu ama bu düşüncesinin ne kadar doğru olduğunu yaşadıkça görüyorum ne olursa olsun mesafe en güzeli hem saygıyı hiç kaybetmiyorsun hem abla gibi kardeş bi insan ediniyorsun hem de eşinle aile sebepli sıkıntılar yaşamıyorsun
Kısaca kendinizi dert aramayın ;)

Yaklaşık 2 aylık nişanlıyım.Nişanlım ve ailesi ankarada yaşıyolar.nişanlandığımızdan beri ben görümcelerimle 1defa kayınvalidemle sayısız konuştum ben aradım.Kayınvalidem 1 kere aradı beni neden aramıyorsun diyo.Ama görümceler hiç aramadı.Nişanlım sen ara dedi bende aramam deyince tamam dedi.Beni halen aramadılar bu kadar zaman onları sevemiyorum belki iyilerdir ama sevemiyorum.Nişanlım haftada 2 gün onlarda arayın demiyor sanırım düşünmüyorum o böyle yaptıkça onlardan ve nişanlımdan soğuyorum.pişman oluyorum
On senelik evliyim özel olarak gorumcemi hic aramadım esim aradiginda bende konustum saygı çerçevesinde yürüyor ailevi iliskimiz

Aramayın aramasınlar ne olacak. Sevmiyorsanız da sevmeyin herkes birbirini helede görümcesini sevecek diye bir kural yok. Ayrıca biri tarafından ara diye yönlendirilmek çok çirkin. Ben olsam inada aramazdım

Sizi niye arasınlar ki?
Ben de şunu anlamıyorum. Bir adamla birbirinizi sevdiniz, seçtiniz diye ailesiyle de pek sevgili olmak zorunda mısınız? Benim kızım oğlum birini sevdi diye ben 40 yıldır hayatımda olmayan, birden bire elin insanını sevmek, sık sık aramak zorunda mıyım, bir kere ne konuşacağız yani?
Size bir pislik yapsalar, saygısızlık yapsalar dert etmeye haklısınız diyeceğim de... aramıyorlarmış. Gayet doğal. O kadar özlediyseniz siz arayın. :)

Bende nişanlıyım tatlım ve bende aramiyorum onlarda aramiyor nişanlım da sen bilirsin dedi bayramda aradım neden aramıyorsun ara dedi bende yoğunum dedim cunki mesafeli olmak en güzeli kafan rahat olur herkes haddini bilir yakın olmak hiç huzur getirdiğini görmedim bu bi eksiklik değil bence en güzeli küçük kız kardeşi var 18 yasinda onu da aramam saygısızlık etmem fakat samimi de olmam ilerde sonra her şeye karışıyorlar haksızlık yapıyorlar soğuk olursan en fazla aramıyor olursun
Nişanlımada tembih ettim hiç bir bilgi vermiyorsun hayatımızla ilgili şu takside girdik şunu aldik diye sakin dedim gerek yok bilmesine çünkü
Zaten bir iğne katkilarida yok beraber yapıyoruz herşeyi
Fakat nişanlıma dedim ki ailene 4 burma düğünde taktirmazsan çeker giderim düğünden dedim ve kem küm s onrasi takacaklar insan düğün de bile takmaktan çekinir mi neşe ole iste boşver yani uzak ol :eğlence:

vallahi bu gelinler ne istiyorlar anlamış degilim.. arayınca sık bogaz ediliyor olunur.. aramayınca degersiz hissediliyor. ortası yokmu ben gelinlerin çok önyargılı olduklarını düşünüyorum.. benim de erkek kardeşim yakında nişanlanıcak bizde 3 kız kardeşiz kızlada baya tanışıyoruz... ama ben arama geregi duymuyorum.. çünkü onada bu arama hal hatır işini mecbur bırakmak istemiyoruz.. canı isterse arar istemezse aramaz.. aramakla sevgi ölçülmez.. mesafe her zaman iyidir... bunu evlenince anlıcaksınız..

Aramazlarsa aramasinlar. Ama sizden de arama sorma beklemesinler. Onlar nasil davraniyorsa sen de oyle davran

Back
X