- 12 Temmuz 2020
- 269
- 570
- 33
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
Yedi aylık hamileyim. KV sürekli şunu al şunu yap diyor ama tavsiye eder gibi değil emir verir gibi. Bir de doğumu özel hastanede yapmak istiyorum. Bulunduğum yerin devlet hastanesi iyi değil diye. Özelde yapma diye diretiyor. Parasından mütevellit. Halbuki eşim dişlerini yaptırdı. 8 bin liraya. Annesi iyi yapmışsın oğlum dedi. Asla gözüm yok. Zaten ikimiz de çalışıyoruz. Pandeminin ilk zamanları uzaktan çalışmaya başlayınca da maaş almaya devam ediyor musun, ne kadar alıyorsun vs diye darlamıştı beni. Kısaca benim para almam veya harcamam bu kadının gözüne çok batıyor. Saygısızlık yapmadan nasıl kurtulurum bu durumdan?
Bence nerede doğum yapmak istediğiniz kayınvalidenin gündemi bile olmamalı. Konuşsun yapma desin cevap vermeyin bence. Siz yine istediğiniz hastanede doğumunuzu yaparsınız. Bence maaşınızla harcamalarınızla ilgili bir şeyler sorduğunda kestirip atın. Sınır koyduğunuzu belli edin soramasın.Yedi aylık hamileyim. KV sürekli şunu al şunu yap diyor ama tavsiye eder gibi değil emir verir gibi. Bir de doğumu özel hastanede yapmak istiyorum. Bulunduğum yerin devlet hastanesi iyi değil diye. Özelde yapma diye diretiyor. Parasından mütevellit. Halbuki eşim dişlerini yaptırdı. 8 bin liraya. Annesi iyi yapmışsın oğlum dedi. Asla gözüm yok. Zaten ikimiz de çalışıyoruz. Pandeminin ilk zamanları uzaktan çalışmaya başlayınca da maaş almaya devam ediyor musun, ne kadar alıyorsun vs diye darlamıştı beni. Kısaca benim para almam veya harcamam bu kadının gözüne çok batıyor. Saygısızlık yapmadan nasıl kurtulurum bu durumdan?
Anne senden para falan ıstemıyoruz Kendi paramızla ödeyeceğiz herseyi deYedi aylık hamileyim. KV sürekli şunu al şunu yap diyor ama tavsiye eder gibi değil emir verir gibi. Bir de doğumu özel hastanede yapmak istiyorum. Bulunduğum yerin devlet hastanesi iyi değil diye. Özelde yapma diye diretiyor. Parasından mütevellit. Halbuki eşim dişlerini yaptırdı. 8 bin liraya. Annesi iyi yapmışsın oğlum dedi. Asla gözüm yok. Zaten ikimiz de çalışıyoruz. Pandeminin ilk zamanları uzaktan çalışmaya başlayınca da maaş almaya devam ediyor musun, ne kadar alıyorsun vs diye darlamıştı beni. Kısaca benim para almam veya harcamam bu kadının gözüne çok batıyor. Saygısızlık yapmadan nasıl kurtulurum bu durumdan?
Yedi aylık hamileyim. KV sürekli şunu al şunu yap diyor ama tavsiye eder gibi değil emir verir gibi. Bir de doğumu özel hastanede yapmak istiyorum. Bulunduğum yerin devlet hastanesi iyi değil diye. Özelde yapma diye diretiyor. Parasından mütevellit. Halbuki eşim dişlerini yaptırdı. 8 bin liraya. Annesi iyi yapmışsın oğlum dedi. Asla gözüm yok. Zaten ikimiz de çalışıyoruz. Pandeminin ilk zamanları uzaktan çalışmaya başlayınca da maaş almaya devam ediyor musun, ne kadar alıyorsun vs diye darlamıştı beni. Kısaca benim para almam veya harcamam bu kadının gözüne çok batıyor. Saygısızlık yapmadan nasıl kurtulurum bu durumdan?
“Anne biz paramızı ayarladık sen merak etme” de geç. Özel-devlet seçimi eşinle senin bileceğin iş. Kayınvalide istediği kadar konuşsun, be fark eder?Yedi aylık hamileyim. KV sürekli şunu al şunu yap diyor ama tavsiye eder gibi değil emir verir gibi. Bir de doğumu özel hastanede yapmak istiyorum. Bulunduğum yerin devlet hastanesi iyi değil diye. Özelde yapma diye diretiyor. Parasından mütevellit. Halbuki eşim dişlerini yaptırdı. 8 bin liraya. Annesi iyi yapmışsın oğlum dedi. Asla gözüm yok. Zaten ikimiz de çalışıyoruz. Pandeminin ilk zamanları uzaktan çalışmaya başlayınca da maaş almaya devam ediyor musun, ne kadar alıyorsun vs diye darlamıştı beni. Kısaca benim para almam veya harcamam bu kadının gözüne çok batıyor. Saygısızlık yapmadan nasıl kurtulurum bu durumdan?
Saygısızlık yaparakYedi aylık hamileyim. KV sürekli şunu al şunu yap diyor ama tavsiye eder gibi değil emir verir gibi. Bir de doğumu özel hastanede yapmak istiyorum. Bulunduğum yerin devlet hastanesi iyi değil diye. Özelde yapma diye diretiyor. Parasından mütevellit. Halbuki eşim dişlerini yaptırdı. 8 bin liraya. Annesi iyi yapmışsın oğlum dedi. Asla gözüm yok. Zaten ikimiz de çalışıyoruz. Pandeminin ilk zamanları uzaktan çalışmaya başlayınca da maaş almaya devam ediyor musun, ne kadar alıyorsun vs diye darlamıştı beni. Kısaca benim para almam veya harcamam bu kadının gözüne çok batıyor. Saygısızlık yapmadan nasıl kurtulurum bu durumdan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?