Kv ve Kiskancliklari... BEZDİM

sstsessizol

Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
2.514
3.369
63
Kizlaaar kafayi yemek uzereyim :olamaz:
Kaynanamin kiskancliklarindan biktim usandim. Su vakte kadar bir suru olay yasadik kiskancligini hissedecegim.
Mesela ayakkabi aliyorum hemen deniyor aynisindan bana da alalim...
Bi bardak aliyorum, bende istiyorum.
Baska bi sey aliyorum ya ben de aynisindan istiyorum...
Vs vs vs. Daha sayamacagim bi suru benzer ornek.
En sonki olay su, benim ilk defa komsularim oldu, gün yapmaya basladik. Kv, komsularimin oldugu bi ortamda bulundu ilk kez. Gün muhabbeti oldu. Hemen ben de katilayim dedi, aninda parayi cikardi verdi. Komsular mirin kirin tabi katil falan dediler ama.. Halbuki distan kimseyi almayalim diye konusulmustu. Emri vaki yapti resmen kv. Cok sinir oldum ya. Evlerimizin arasinda da baya mesafe var:işsiz:
Of yazamiyorum bile o kadar biktim hayatimin dibine girmesinden, ne yaparsam yapayim hep aynisina sahip olma isteginden.:silah::KK61:
Cok bunaldimmm:mad:

Seninle eşin kiskanio mu yoksa eşlik mi etmeye çalışıyor kötü olarak yapıyyapıyor nisbet

benim sucum ne ama?:cry:
İlk defa bi kendi komsularimla gün yapiyoruz, tak damladi.
Sen de orda tak diye anne aramizda yapiyoruz disardan kimse alinmayacak bi sen olsan dahi derdin.
Onun verdigi gun parasini da seninki sayilmasini ve kv ye sonra geri verecegini soylerdin.
Ne yani sira kv olunca tum komsular toplanip kv mi gitcek.

Seninle eşin kiskanio mu yoksa eşlik mi etmeye çalışıyor kötü olarak yapıyyapıyor nisbet

Kotu niyetli biri degil ama ben ne alirsam, ne yaparsam aynisini yapmak istiyor. Ya inanin abartisiz aldigim bir babeti ayagina giydi kadin bana sormadan, bende aynisindan istiyorum dediii.
Eve bi surahi aldik, tutturdu aynisindan istiyorum diye. Cocuk gibi alinmayinca da trip atti tum gun.

Tembihlicektiniz önden o zaman. Benim de evlendiğim 2.yıl böyle bi durum olmuştu. Komşularla aramızda olsun demiştik. Benim kaynana duyarsa o da katılmak ister istiyosanız duyurun yok istemezseniz hiiçç duyurmayalım demiştim. Tabi ki isteyeni olmadı :)) duyurmadan aylarca günümüzü yaptık öyle. Arada denk gelirse de kahve içmeye toplandık diyoduk. Ki bizim aramızda 2 3 sokak falan vardı.. baştan tedbir alaydınız keşke. Bakın o kendini garantiye almış parayı vererek :))

Sen de orda tak diye anne aramizda yapiyoruz disardan kimse alinmayacak bi sen olsan dahi derdin.
Onun verdigi gun parasini da seninki sayilmasini ve kv ye sonra geri verecegini soylerdin.
Ne yani sira kv olunca tum komsular toplanip kv mi gitcek.

Oof diyemedim, asiri alingan biri zaten. Soyleyemedim. Bide olayin o kismi o kadar ani ve kisa surdu ki, inan komsular dogru duzgun olur dahi diyemeden parayi verdi.

Tembihlicektiniz önden o zaman. Benim de evlendiğim 2.yıl böyle bi durum olmuştu. Komşularla aramızda olsun demiştik. Benim kaynana duyarsa o da katılmak ister istiyosanız duyurun yok istemezseniz hiiçç duyurmayalım demiştim. Tabi ki isteyeni olmadı :)) duyurmadan aylarca günümüzü yaptık öyle. Arada denk gelirse de kahve içmeye toplandık diyoduk. Ki bizim aramızda 2 3 sokak falan vardı.. baştan tedbir alaydınız keşke. Bakın o kendini garantiye almış parayı vererek :))

Ah yaaa keske dusunebilseydim bunu :(((

Oof diyemedim, asiri alingan biri zaten. Soyleyemedim. Bide olayin o kismi o kadar ani ve kisa surdu ki, inan komsular dogru duzgun olur dahi diyemeden parayi verdi.
Nacizane tavsiye alingan diye diye bu dahik diger olabilcek olaylari da sineye cekmeye baslarsan birikir birikir kendini yersin.
Ara soyle. Sana ayip olmasin diye diyememisler ama kulagima geldi disardan kimse olmasin dedikleri dersin.
Cidden oyleyse de komsular senin hakkinda konusuyordur zaten.

Back
X