Kv ve Kiskancliklari... BEZDİM

Nacizane tavsiye alingan diye diye bu dahik diger olabilcek olaylari da sineye cekmeye baslarsan birikir birikir kendini yersin.
Ara soyle. Sana ayip olmasin diye diyememisler ama kulagima geldi disardan kimse olmasin dedikleri dersin.
Cidden oyleyse de komsular senin hakkinda konusuyordur zaten.

Bugun komsumun birine soyledim zaten, ben soylemedim bile daha onceden gun yaptigimizi diye. Mahcuplugumu dile getirdim. Nefret ederim emrivakilerden :(( Bide komsularimla tanisali daha cok yeni oldu. İyice kotu oldu.

29 yasindayim, ilk ve tek gelinim simdilik. Ama inanin bezdimmm tek kelimeyle.
Çünkü ben 3yıllık evliyim 17 yaşında evlendim inan neler yaşadım bu tür şeyleri inşallah atlatirlatirsin benim de kıskançlık kayinbabamdan yemek yapsam babam kotu de olsa iyi olmuş kızım derdi mutfakta onu ben yapsam kıyametler kopardı tabaklar kafamda kirilirdi mutfağa yanastirmazdi esimlen elini tutamazdım koluna dışarda gezdiğinizde girsem halbuki eşim annesinide alır hemen önden suratını asıp giderdi eşimi çok dolduruldu aileme karşı ve en acisi eşimden hoşlanan evli bu bayanı bana nisbet kustugumuzde getirip güler kaynaşır ben 17 yaşındayım sabrettim inan telefon kullanmadım 1.5 sene beraberken çünkü beni arayan eşim yok akşam gelecek annesini aryio beni isteyeni gün icerisinde de arayıp soramazdi ve ben sadece normal tarafını anlattım bide suçluyken özür dilemek binlerce kez şimdi ise hiç biri yaşanmamış gibi evimizi ayırdık memleketine ailelelerimiz başka yerde şimdi çok kiymetliyiz bazen bana dio hakanin yüzünden sende arada kalıp dun dio ama ne arası evde Annem babam yabancı yerdesin esince bulanimlarda kafayı yemek üzereydim şimdi daha 3 eltim olacak yine kin yok ben herşeyi bi başımı sevsin kötülükleri unutan insanım eltilerimi merak ediom acaba onlara da olacak mi zannetmiom ama ilk şeyi bende tatti sabrettim inan çok düzeldi ama neler atlatarak oyuzden şükredelim

Kizlaaar kafayi yemek uzereyim :olamaz:
Kaynanamin kiskancliklarindan biktim usandim. Su vakte kadar bir suru olay yasadik kiskancligini hissedecegim.
Mesela ayakkabi aliyorum hemen deniyor aynisindan bana da alalim...
Bi bardak aliyorum, bende istiyorum.
Baska bi sey aliyorum ya ben de aynisindan istiyorum...
Vs vs vs. Daha sayamacagim bi suru benzer ornek.
En sonki olay su, benim ilk defa komsularim oldu, gün yapmaya basladik. Kv, komsularimin oldugu bi ortamda bulundu ilk kez. Gün muhabbeti oldu. Hemen ben de katilayim dedi, aninda parayi cikardi verdi. Komsular mirin kirin tabi katil falan dediler ama.. Halbuki distan kimseyi almayalim diye konusulmustu. Emri vaki yapti resmen kv. Cok sinir oldum ya. Evlerimizin arasinda da baya mesafe var:işsiz:
Of yazamiyorum bile o kadar biktim hayatimin dibine girmesinden, ne yaparsam yapayim hep aynisina sahip olma isteginden.:silah::KK61:
Cok bunaldimmm:mad:
Kızı yok mu ona musallat olsun

Genclerin icinde napacagim ben die kendi dusunmesi gerek..
Demek ki kaba fikirli biri..
Su cantayi alacagim de alma o alsin en cirkinlerini goster napacak bakalim parasida bitsin :KK62:

Çünkü ben 3yıllık evliyim 17 yaşında evlendim inan neler yaşadım bu tür şeyleri inşallah atlatirlatirsin benim de kıskançlık kayinbabamdan yemek yapsam babam kotu de olsa iyi olmuş kızım derdi mutfakta onu ben yapsam kıyametler kopardı tabaklar kafamda kirilirdi mutfağa yanastirmazdi esimlen elini tutamazdım koluna dışarda gezdiğinizde girsem halbuki eşim annesinide alır hemen önden suratını asıp giderdi eşimi çok dolduruldu aileme karşı ve en acisi eşimden hoşlanan evli bu bayanı bana nisbet kustugumuzde getirip güler kaynaşır ben 17 yaşındayım sabrettim inan telefon kullanmadım 1.5 sene beraberken çünkü beni arayan eşim yok akşam gelecek annesini aryio beni isteyeni gün icerisinde de arayıp soramazdi ve ben sadece normal tarafını anlattım bide suçluyken özür dilemek binlerce kez şimdi ise hiç biri yaşanmamış gibi evimizi ayırdık memleketine ailelelerimiz başka yerde şimdi çok kiymetliyiz bazen bana dio hakanin yüzünden sende arada kalıp dun dio ama ne arası evde Annem babam yabancı yerdesin esince bulanimlarda kafayı yemek üzereydim şimdi daha 3 eltim olacak yine kin yok ben herşeyi bi başımı sevsin kötülükleri unutan insanım eltilerimi merak ediom acaba onlara da olacak mi zannetmiom ama ilk şeyi bende tatti sabrettim inan çok düzeldi ama neler atlatarak oyuzden şükredelim

yaa cok uzuldum yasadiklariniza. İyi ki kurtulmussunuz. Cok sukur esim anneci degil, haklinin yaninda her daim. Ama hakikaten bazen hiiic cekilmeyecek oluyorlar bu kvler :(

Kaynanamin kiskancliklarindan biktim usandim. Su vakte kadar bir suru olay yasadik kiskancligini hissedecegim.
En sonki olay su, benim ilk defa komsularim oldu, gün yapmaya basladik. Kv, komsularimin oldugu bi ortamda bulundu ilk kez. Gün muhabbeti oldu. Hemen ben de katilayim dedi, aninda parayi cikardi verdi. Komsular mirin kirin tabi katil falan dediler ama.. Halbuki distan kimseyi almayalim diye konusulmustu. Emri vaki yapti resmen kv. Cok sinir oldum ya. Evlerimizin arasinda da baya mesafe var:işsiz:
Of yazamiyorum bile o kadar biktim hayatimin dibine girmesinden, ne yaparsam yapayim hep aynisina sahip olma isteginden.:silah::KK61:

Neden bu kadar içli dışlısınız? Neden bu kadar çok vakit geçiriyorsunuz alışverişte,komşularla orururken.. bana göre çok ters bir durum :)
Ayda 1 anca görüşüyorum eşim olmadan da görüşmek aklımın ucundan bile geçmez..

yaa cok uzuldum yasadiklariniza. İyi ki kurtulmussunuz. Cok sukur esim anneci degil, haklinin yaninda her daim. Ama hakikaten bazen hiiic cekilmeyecek oluyorlar bu kvler :KK43:
Ya sevince bide katlaniyorsun olan sana oluyor ama çekiyon ışte evim ayrı olmazsa belki bilebilirdi ama uzağız ufak seyleride artık takmamaya çalışıyorum çünki biraz rahat insanın kendi evisi gibi yok inşallah bizlerde ile olmayız onlarda zamanında çekip yaşatıyorlar neden bilemiyorum ama rabbim bizleri sanmasın ole

Ahh kvler ahh gelinleriyle .... Yaristirmaya bayilirlarr sanki onla essin sen kv o gelin sen ne yaparsan yap bi boylee gider emin ol daha oglunu kiskanmadigina dua et esim bana askim dese bowww diye kaynanam tpki verirdi
Cocugum oldu da bana bucocuk bizim sen sadece emziriyosun sutun sadece ona geciyo baska biseyin degildediydi dusun yani kiskancligi bebrgimk benden kiskandi kadin trip atardi cocugumu vermezsem falan
Ee kadim gunesin altinda tutuyon cocugu rahatsiz oluyo bebek yokk o dogruymus cocuk onunmus
Iste boyle bi zihniyete sahipler onlar evin gulu ne derlerse yapilcam alincak edilcek o gerse gelincek gidilcek
Allah yardincin olsunbana kalirsa bi care yok bunaa bulunursa bende uyguluycam

benim kayınvalidemde bende ne görse banada alalım der.hiçte kıskandığından değil.düşünki viledaya kadar alır aynını.bende hep anne sen gezemiyorsun nerden araştıracaksın ben araştırıyorum sende aynını al derim.gurur bile duyarım bendeki eşyayı beğenip aynını almasından demekki zevkime güveniyor.ayrıca katılsın güne yermi daraltıyor.

Niye ayakkabınızı, bardağınızı kayınvalidenizle alıyorsunuz? Komşunuz varken kayınvalideniz ne yapıyor o an orada? Siz fazla muhabbet kurarsanız oda sizi samimi görür, zevkinize güvenir, sizinle vakit geçirmek ister.

Niye ayakkabınızı, bardağınızı kayınvalidenizle alıyorsunuz? Komşunuz varken kayınvalideniz ne yapıyor o an orada? Siz fazla muhabbet kurarsanız oda sizi samimi görür, zevkinize güvenir, sizinle vakit geçirmek ister.

beraber aliyoruz gibi bir cumle kurmadim. evimize geldikce yeni alinan esyalari farkediyor ve aninda aynisindan istiyor.

benim kayınvalidemde bende ne görse banada alalım der.hiçte kıskandığından değil.düşünki viledaya kadar alır aynını.bende hep anne sen gezemiyorsun nerden araştıracaksın ben araştırıyorum sende aynını al derim.gurur bile duyarım bendeki eşyayı beğenip aynını almasından demekki zevkime güveniyor.ayrıca katılsın güne yermi daraltıyor.

sizin kadar iyimser degilim ne yazik ki bu konuda. evet yer daraltiyor cunku ben kendimi kisitlanmis hissediyorum, rahat hissetmiyorum, her cumlemde bir seyler aranacagi ortamda bulunmak darliyor beni, surekli bir cift goz benim uzerimde hem de benim komsularimlayken benim en rahat olacagim anlarda. Bu beni rahatsiz ediyor.

yasayamamis arada aliver

Aynı benimki ☺ çözümü kale almamak muattap olmamak onunla bir yerlere gitmemek. Şimdi komşularıyla aynı ortama girmişse kendini yamayacagi belliydi hiç onunla gitmeyecektin.

Keşke komsular varken davet etmeseydiniz kv.ye sonradan gune katilim cok oldu bi seneyi gecer bitmesi iptal ettik deyip parasini geri verin bence gençlerin içinde ne işi var evinzde de begendigi birsey oldugunda annem almis kardesim almis hediye geldi vs.soyleyip gecistirin arayip bulsun aynisini

gençlerle takılıp genç olmaya çalışıyor galiba...yaşı kaç kaynananın?

Back
X