Telefonda şubata kadar bekleyeceğim diyorum ısrar üstüne ısrar. Eşime de böyle. O tepkisini koyar ama nafile. Hiçbir şey değişmez..Neden tepki vermiyosun? Buz gibi davranmak filan ne mana?
Mesele çalışmak değil benim için. Ama bana sorulmadan milli eğitime gidilmesi çok saygısızca değil miSen hayır de kestir at.Silah zoruyla çalıştıracak değiller ya
Kesinlikle saygısızlık.Mesele çalışmak değil benim için. Ama bana sorulmadan milli eğitime gidilmesi çok saygısızca değil mi
Aynen,bos yere basvurmussunuz kabul edilsemde gitmeyecegim cunku ben istemiyorum diyeceksin
katiliyorum size benim kaynanamda hic calismamis kendi kizi doktora yapmis hala calismiyo kocami her aradiginda is yokmu diyo benim icin kendilerine gelince essek gibi evde yatsinlar bana gelince is yokmu calisacagim varsada gitmiyorum kusira bakmasinlarAynen,
Ben olsam görev çıksa da gitmem inadımdan! Çok hevesliyse kendini kaydettirsin kv! Şimdi "bizim verdiğimiz evde oturup oğlumun parasını yiyor " diye uyku girmiyordur gözüne, baksana şubat ataması olmayacağını bile araştırmış!
Şimdi sert bir şekilde önlemini almazsan bundan sonra katlanarak artar işgüzarlıkları
Tabiki tepkini vereceksin.Böyle saçma şey mi olur.Buna cesaret edecek yüzü almış olmaları lazım senden.Kızlar selam. En baştan anlatacağım.
Ben memleketimden 6 saat uzaklıkta bi şehre gelin geldim, 15 ay oldu. Kv ve kp in sahip olduğu başka bir evde oturuyoruz. Burda kimim kimsem yok, tabiri caizse yapayalnızım. Binada komşuluk ilişkileri de yok.
Kv son derece işgüzar bir kadın. Bugün yaptıkları beni çileden çıkardı, size danışmak istedim.
Eşim bugün izinliydi, işlerimiz vardı dışarı çıkacaktık ki annesi aradı. Ben atanamamış bir öğretmenim bu arada. 'oğlum biz ilçe milli eğitim müdürlüğündeyiz, GorTuu için ücretli öğretmenlik başvurusu yapıyoruz'. Eşim bozuldu telefonu bana verdi. Neden başvurdunuz ben şubatı bekliyorum dedim. Şubatta atama yokmuş, şu kadar maaş ve sigorta veriyorlar, hem canın sıkılmaz vs vs. Çok sinirlendim, insan bi bana sormaz mı başvuru yaparken?
Kaydettirmişler adımı oraya. İster misin diye soran yok! Az önce karşılaştık buz gibi davrandım ama hırsımı alamadım. Kavga etmek de istemiyorum. Şimdi ben bu insanlara nasıl davranayım?
Aynen, belki düşünürdüm ama bu şekilde hiç olmadı..çalışası varsa da çalışmaz insan bu ne yahu..
konuyu size açıp böyle böyle bir durum varmış ne düşünüyorsun demiş olsalardı belki sende isterdin..
Aynen, belki düşünürdüm ama bu şekilde hiç olmadı..
Valla gerek yok ki. Çıksa gitmem olur biter. Bağlayıcılığı yok bu başvurununvalla gaz vermek gibi olmasında olmamış cidden..
başvuruyu geri çekmek gibi bir şey mümkünse yarın gidin geri çekin ben olsam öyle yapardım.
Valla gerek yok ki. Çıksa gitmem olur biter. Bağlayıcılığı yok bu başvurunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?