Kv ve kp in benim adıma karar vermesi

Konuşmak çözüm olmayacak bunu bilsem de konuşacağım. Şöyle söyleyeyim size, karşımdaki kadın eşimin üniversite tercihlerine bile ondan habersiz müdahale edip, onu hiç istemediği bi okula mahkum etmiş bir kadın. İsterseniz ortalığı yıkın, kadın her zaman kendi bildiğini yapıyor

Valla gerek yok ki. Çıksa gitmem olur biter. Bağlayıcılığı yok bu başvurunun

bi zahmet olmasın zaten. nasıl yani başkaları sizin adınıza başvuru yapıyor.

hata sizde de var ama. tamam o insanlar öyle ama siz niye bişey demiyosunuz. kendi annemiz babamız olsa başlrına yıkarız. lv kp neden buz kesiliyoruz. valla ben söylerdim. içimde kalmasın herkeste haddini bilsin

allah sabir versin
Amin amin o konu ozaman orda kapandi ama fesatliklari laf sokmalari esimle evimizi hep kiskandi burasi sanki ikimizin degilde sadece oglunun hatta ogluyla onun evi olarak gordu hep simdi uc haftadir hic irtibatta degiliz kaynim evlendi onun borclari icin evini kiraya verdi emekli maasini ona bagladi ki onun maasi gayette iyidir amac benim evime yerlesmekti bende kabul etmeyince diğer uc geline lafini bile acmadi ki onlara laf sokma bisey deme yoktur dedigim gibi iste oglu evlendiginden beri ne esimi arar sadece iki kere aradi ondada hic selam soylemedi heralde nikah gunu aaa hadi kalk bize gel demedim diye bide evini kiraya verirken bize fors yapti sizin evemi kaldim ben bilmem ne insallah kurtulmusumdur ondan gitsin digerlerine yapissin nede olsa iyiler ya bi eltimle yeni baristilar evlenirken bile yanlarinda degillerdi kizda zavallim huyunu suyunu bilmiyo ya yalakalikta yalakalik bilmiyoki bi yolunu bulsa yuvasini yikacak kiza gidip affet bizi diyolar arkasindan ayrilsin diye dort gozle bekliyoruz diyolar cekilmez boyle iki yuzlu insanlar insallah kurtulmusumdur kussun bana hic darilmam ( konu sahibesi kusura bakma nolur yazmisim konunu dagitmis gibi oldum )

Böyle şeylere karışmasına müsaade edildiği için karışıyor.
Çok biliyorlarsa kendi okusun çalışsın ona neymiş ?
Kişisel sınırınızı kim olursa olsun geçmesine müsaade etmemelisiniz.
Buna eşiniz dahil...

Aslında müsade edilmiyor. Eşimin ettiği kavgaları görüyorum, o gün tamam deniyor ertesi gün yine aynı. Yüzsüzlük müdür nedir bilemedim

Kavga etmeme sebebim biraz da onlara ait bi evde oturuyoruz diye. Ama dolarsam ev filan hikaye olacak tabi...

Reactions: KV_
Kavga etmeme sebebim biraz da onlara ait bi evde oturuyoruz diye. Ama dolarsam ev filan hikaye olacak tabi...

tabi ki kavga etmeyin ama susmayında. zaten bu ilk değilmiş anladığım kadarıyla.
onların evinde oturuyosunuz diye istedikleri gibi yönetme hakları yok

Bir ev vermisler oturun diye sirf o yuzden hayatiniza mudahil olmayi kendilerine hak goruyorlar. Nasilsa ev bizim istedigimiz gibi karisiriz oh ne ala memleket. O yuzden kimsenin bir seyini istemeyeceksin. Tabi sonucta bazen tek kisinin elinde olmuyor bazi seyler. Gelip evinin duzenine karissa esyalara karissa -ki bu da cok yanlis- yine anlarim. Meslek hayatima karismak ne demektir ya? En sinir oldugum sey. Bana da kv hamile oldugum icin yok 20 gunluk rapor alirsin yok izin alirsin dedi. Taviz vermedim. Ben de ogretmenim bu arada.

Aynen ev onların olunca galiba bu rahatlık. Biliyorlar şu an kira verecek durumumuz olmadığını. Bi maaşa bakıyoruz o da asgari ücretten biraz daha fazla.

Mesele çalışmak değil benim için. Ama bana sorulmadan milli eğitime gidilmesi çok saygısızca değil mi

Saygısızca. Şimdi sana önerim once sana senin istemedigin hic birseyi zorla yaptiramayacaklarini icsellestirmen. Bunu icsellestirsen seni bu kadar kizdirmaz incitmez vs. Karşılaştığında buz gibi davranmak yerine sakince neden böyle yaptıklarını sorabilirsin. Ben de biliyorum sözleşmeli öğretmenliğe başvurmayı neden karisiyorsunuz vs diye sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…