- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
- Konu Sahibi feride1234
-
Çocuklarını da öyle büyütmüş muhtemelen ama hiç normal bir durum değil. Sevme ilgilenme şekilleri bu yönde demek ki.Merhaba arkadaşlar, memleketten uzakta yaşıyoruz, evliyim 2,5 yaşında bir kızım var, tatillerde memlekete gidiyoruz ve 3 gün eşimin 3 gün benim ailemde sıra ile kalıyoruz. Kayınvalidemgilde kaldığımız zaman kv ve kp sürekli çocuğum için bizim yanımızda yatsın bizim aramızda uyusun diyor. Çok fazla garibime gidiyor. Biz eşimle aramıza bile yatırmıyoruz kızımı, kv ve kp arasında neden uyusun çocuk. Çok fazla tuhaf oluyorum ama bu garipsemem abartı mı acaba? Yatabilir mi çok da anormal değil mi? Bu arada kızım şükür annemle yatıcam diyo hiç gitmiyo onların odasına.
Onlara toz pembe hayatlarında başarılar dilerim.Kesinlikle kimseye güven yok. Bu mesajları eksileyenler uzayda falan yaşıyor herhalde. Bugun kac tane dedenın torunu tacizi haberleri okudum. Yazınca Google bır suru haber cıkıyor. Nıye boyle bır sey yaptın derseniz ben de guvenemıyorum
Merhaba arkadaşlar, memleketten uzakta yaşıyoruz, evliyim 2,5 yaşında bir kızım var, tatillerde memlekete gidiyoruz ve 3 gün eşimin 3 gün benim ailemde sıra ile kalıyoruz. Kayınvalidemgilde kaldığımız zaman kv ve kp sürekli çocuğum için bizim yanımızda yatsın bizim aramızda uyusun diyor. Çok fazla garibime gidiyor. Biz eşimle aramıza bile yatırmıyoruz kızımı, kv ve kp arasında neden uyusun çocuk. Çok fazla tuhaf oluyorum ama bu garipsemem abartı mı acaba? Yatabilir mi çok da anormal değil mi? Bu arada kızım şükür annemle yatıcam diyo hiç gitmiyo onların odasına.
Peki sevgi bağı açısından ne düşünüyorsunuz? Dokunarak hissedilen güven konusunda mesela?Biz de yattik "zamaninda" diyenler artik hic birsey o zamanlarda ki gibi degil kusura bakmayin.Genelleme yapmak istemem asla ama neler goruyor duyuyoruz...
Bende yatardim kucukken anne babamin ortasinda oda cok korktugum zamanlar ama boyle bi zamanda ne dede babane anane vs.ben kimseye guvenip yatirmam evladimi.
O ihtimaller olmasa bile bence cocuk kendi odasinda kendi yataginda uyumali (bazi istisnai durumlar haric) bir birey oldugunu hissetmesi,mahremiyet duygusunu algilamasi acisindan.
Ona bakarsanız şimdi çocuğunu taciz eden hatta öldüren ebeveynleri de görüyoruz haberlerde. O zaman çocuğun annenin ve babanın yanında da kalmaması lazım.Biz de yattik "zamaninda" diyenler artik hic birsey o zamanlarda ki gibi degil kusura bakmayin.Genelleme yapmak istemem asla ama neler goruyor duyuyoruz...
Bende yatardim kucukken anne babamin ortasinda oda cok korktugum zamanlar ama boyle bi zamanda ne dede babane anane vs.ben kimseye guvenip yatirmam evladimi.
O ihtimaller olmasa bile bence cocuk kendi odasinda kendi yataginda uyumali (bazi istisnai durumlar haric) bir birey oldugunu hissetmesi,mahremiyet duygusunu algilamasi acisindan.
Merhaba arkadaşlar, memleketten uzakta yaşıyoruz, evliyim 2,5 yaşında bir kızım var, tatillerde memlekete gidiyoruz ve 3 gün eşimin 3 gün benim ailemde sıra ile kalıyoruz. Kayınvalidemgilde kaldığımız zaman kv ve kp sürekli çocuğum için bizim yanımızda yatsın bizim aramızda uyusun diyor. Çok fazla garibime gidiyor. Biz eşimle aramıza bile yatırmıyoruz kızımı, kv ve kp arasında neden uyusun çocuk. Çok fazla tuhaf oluyorum ama bu garipsemem abartı mı acaba? Yatabilir mi çok da anormal değil mi? Bu arada kızım şükür annemle yatıcam diyo hiç gitmiyo onların odasına.
nedense bendeBen kızımın babası dışında bir erkekle yatmasından huzursuz olurum açıkçası. Kimseye %100 güvenmiyorum
3 gün göreceksem torunumu yaşlanınca eğer cok isterdim koynumda uyusun ,kokusunu cekeyim içime, esimle cocuklarimizin bebekliği gibi diyelim.Kac gün ömrümün kaldığını bilmedigim bir dunyada toruna sarılıp uyumak ne kadar da tatlıdır. Rabbim lutfen bana sizin gibi zihniyette gelin veya damat nasip etmesin.Merhaba arkadaşlar, memleketten uzakta yaşıyoruz, evliyim 2,5 yaşında bir kızım var, tatillerde memlekete gidiyoruz ve 3 gün eşimin 3 gün benim ailemde sıra ile kalıyoruz. Kayınvalidemgilde kaldığımız zaman kv ve kp sürekli çocuğum için bizim yanımızda yatsın bizim aramızda uyusun diyor. Çok fazla garibime gidiyor. Biz eşimle aramıza bile yatırmıyoruz kızımı, kv ve kp arasında neden uyusun çocuk. Çok fazla tuhaf oluyorum ama bu garipsemem abartı mı acaba? Yatabilir mi çok da anormal değil mi? Bu arada kızım şükür annemle yatıcam diyo hiç gitmiyo onların odasına.
Amin gönlünüze göre versin.3 gün göreceksem torunumu yaşlanınca eğer cok isterdim koynumda uyusun ,kokusunu cekeyim içime, esimle cocuklarimizin bebekliği gibi diyelim.Kac gün ömrümün kaldığını bilmedigim bir dunyada toruna sarılıp uyumak ne kadar da tatlıdır. Rabbim lutfen bana sizin gibi zihniyette gelin veya damat nasip etmesin.
Benim kayunvalidem biraz alıngan, torunumu sevdirmiyorlar havasına girer ve çok kırılır. Ben kızım gidip yatacak olsa Bi şey diyeceğimi sanmıyorum.ben kendim de cocuklarla yatmiyorum,
yatirirken yanlarina uzanabilirim, bir de onlar erken uyaniyorlar, o zaman bizim yataga geliyorlar, 6 da uyaniyorlar 7 ye kadar yatakta tutuyorum genelde.
Dede evine gidince de bu sekild eoluyor, onlar uyuturken yanina uzanabilirler istiyorlarsa veya sabah cocuklar eger musaitse dedelerinin odasina gecebilirler, gerci genelde hadi kalkalim bir seyler yiyelim diye darliyorlar yatirmiyorlar ama olsun.
Bundan fazlasina izin vermiyorum ben. Zira benim cocuklar yanliz yatmaya aliskin olduklari icin bizimle bile yatmak zorunda kaldiklarinda don don don uyuyamiyorlar, bir de dede ile yatsalar kesin dedeyi kandirip gece kaldirirlar yataktan cikolata falan yerler
Kayinvalidem hep derdi cocuklara gelin benimle yatin diye, izin vermedik, hep dedim sabah gonderirim, gece sana rahat vermez uyuyamazsin falan diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?