Kv ve kp kızımı yanlarında yatırmak istiyor.

Merhaba arkadaşlar, memleketten uzakta yaşıyoruz, evliyim 2,5 yaşında bir kızım var, tatillerde memlekete gidiyoruz ve 3 gün eşimin 3 gün benim ailemde sıra ile kalıyoruz. Kayınvalidemgilde kaldığımız zaman kv ve kp sürekli çocuğum için bizim yanımızda yatsın bizim aramızda uyusun diyor. Çok fazla garibime gidiyor. Biz eşimle aramıza bile yatırmıyoruz kızımı, kv ve kp arasında neden uyusun çocuk. Çok fazla tuhaf oluyorum ama bu garipsemem abartı mı acaba? Yatabilir mi çok da anormal değil mi? Bu arada kızım şükür annemle yatıcam diyo hiç gitmiyo onların odasına.
Çocuklarını da öyle büyütmüş muhtemelen ama hiç normal bir durum değil. Sevme ilgilenme şekilleri bu yönde demek ki.

Kesinlikle kimseye güven yok. Bu mesajları eksileyenler uzayda falan yaşıyor herhalde. Bugun kac tane dedenın torunu tacizi haberleri okudum. Yazınca Google bır suru haber cıkıyor. Nıye boyle bır sey yaptın derseniz ben de guvenemıyorum
Onlara toz pembe hayatlarında başarılar dilerim.

Merhaba arkadaşlar, memleketten uzakta yaşıyoruz, evliyim 2,5 yaşında bir kızım var, tatillerde memlekete gidiyoruz ve 3 gün eşimin 3 gün benim ailemde sıra ile kalıyoruz. Kayınvalidemgilde kaldığımız zaman kv ve kp sürekli çocuğum için bizim yanımızda yatsın bizim aramızda uyusun diyor. Çok fazla garibime gidiyor. Biz eşimle aramıza bile yatırmıyoruz kızımı, kv ve kp arasında neden uyusun çocuk. Çok fazla tuhaf oluyorum ama bu garipsemem abartı mı acaba? Yatabilir mi çok da anormal değil mi? Bu arada kızım şükür annemle yatıcam diyo hiç gitmiyo onların odasına.

Zaten üç gün görüyorlarmış torunlarını yatsın ne olacak
Bende yatardım küçükken dedemle ve anneannemle, en güzel anılarımdandır
Hala aklımdadır anneannemin sabun kokulu patiska çarşafları, uyumadan önce dedem şımartırdı beni uydurma masallar anlatırdı, dayım 16-17 yaşlarında delikanlıydı o zamanlar sabahları onlar uyurken kaçırırdı beni yataktan çok eğlenirdim, güzel günlerdi.... bırakın çocuğunuzun da böyle anıları olsun

ben hiç bi zaman babaannemin kayınpederimin arasinda uyumadim..
ama babaannemle uyumuşum...
benim kızımı da aralarinda yatirayim diye talep bulunmadi şükür..
kimse kusura bakmasin torunu kendi çocuğuymuş gibi davranmasin. torunu olarak görsün..
onunda anne babasi var..
insanlar bi garip...

Ben yatırırdım herhalde ya hoş bekara koca boşamak kolay belki çocuğum olmadığı için bana da bu mantıklı geliyor. Ama düşünsenize canının canı, uzakta yaşıyorlar bence her anı birlikte geçirmek istiyor olabilirler.
Ama tabi çocuk istemiyor onlar zorluyor çocuk hırpalanıyorsa ben de izin vermezdim.

Biz de yattik "zamaninda" diyenler artik hic birsey o zamanlarda ki gibi degil kusura bakmayin.Genelleme yapmak istemem asla ama neler goruyor duyuyoruz...

Bende yatardim kucukken anne babamin ortasinda oda cok korktugum zamanlar ama boyle bi zamanda ne dede babane anane vs.ben kimseye guvenip yatirmam evladimi.

O ihtimaller olmasa bile bence cocuk kendi odasinda kendi yataginda uyumali (bazi istisnai durumlar haric) bir birey oldugunu hissetmesi,mahremiyet duygusunu algilamasi acisindan.
Peki sevgi bağı açısından ne düşünüyorsunuz? Dokunarak hissedilen güven konusunda mesela?

ya şimdi sabah ereksiyonu diyeceğim millet taşa tutacak. ben nereden bileyim dedeyle ninenin aktif cinsel hayatı var mı yok mu? belki hala sabahları istemsiz ereksiyon yaşıyor. her şey olabilir ya. niye izin vereyim ki yani. sevgi illa beraber yatmakla mı gösteriliyor? gündüz sevsin. gece herkes kendi yatağına.

Biz de yattik "zamaninda" diyenler artik hic birsey o zamanlarda ki gibi degil kusura bakmayin.Genelleme yapmak istemem asla ama neler goruyor duyuyoruz...

Bende yatardim kucukken anne babamin ortasinda oda cok korktugum zamanlar ama boyle bi zamanda ne dede babane anane vs.ben kimseye guvenip yatirmam evladimi.

O ihtimaller olmasa bile bence cocuk kendi odasinda kendi yataginda uyumali (bazi istisnai durumlar haric) bir birey oldugunu hissetmesi,mahremiyet duygusunu algilamasi acisindan.
Ona bakarsanız şimdi çocuğunu taciz eden hatta öldüren ebeveynleri de görüyoruz haberlerde. O zaman çocuğun annenin ve babanın yanında da kalmaması lazım.

cocugun gelisimi acisindan uygun bulmamak baska da farkli sekilde guvenmemek icin suphe uyandirici birsey yasamis olmak lazim yada haberlerde gorduklerinden asiri etkilenmis bir kisinin dusunceleridir buda psikolojik olarak normal degil disaridaki insanlari tanimam bilmem tabiki cocuguma yaklastirmam yada temkinli olurum ama babadan insan suphe duyarda cocugunu sakinirmi ya bu dusunceyle yasamak ne kdr zordur

Linç yiyeceğim belki ama genelde insanların kötü niyetleri olmadığını düşünmek isteyenlerdenim dolayısıyla özledikleri için birikt uyumak istediklerini düşünüyorum FAKAT bu devirde kız çocuğunu dedeyle, amca ile, dayı ile, erkek kuzen ile birlikte uyutmamak gerekiyor. Yaşayan bilir.
Ben olsam kesinlikle karşı çıkarım ayrıca birlikte uyumaya ne gerek var. Gün içerisinde ilgilensinler, sevsinler.
F feride1234 uyumasına izin verdiniz mi?

ne abartması çok haklısın, benim başıma çok travmatik bulduğum hala anlamlandıramadığım birşeyler geldi,kimse kimseye guvenmesin sadece bunu söylerim. canın pahasına karşı çık lutfen. kimin ne yapacağından kişinin kendisi hariç kimse emin olamaz.

Ben yatırmam yani kötülük düşündüğümden değil ama yatirmam. Onlar özlüyor yillar sonra yeniden bebek hoşlarına gidiyordur. Ama yatirmam benim oğlanda yatmazz

Ben ve eşim dil ucuyla öyle alışmasın yatağında uyusun filan diyoruz ama onlar ne olacak beraber yatsak diye ısrara devam ediyorlar. Çok şükür kızım hiç yatmaya yeltenmedi. Yani kızım gidip onlarla yatsa müdahale edemezdim ama içim içimi yerdi. Anlam veremiyorum ben de gün içinde gün boyu istediğin gibi sev, ama gece beraber uyumak kötü niyet olmasa da çok gereksiz geliyor bana.

3 gün göreceksem torunumu yaşlanınca eğer cok isterdim koynumda uyusun ,kokusunu cekeyim içime, esimle cocuklarimizin bebekliği gibi diyelim.Kac gün ömrümün kaldığını bilmedigim bir dunyada toruna sarılıp uyumak ne kadar da tatlıdır. Rabbim lutfen bana sizin gibi zihniyette gelin veya damat nasip etmesin.

3 gün göreceksem torunumu yaşlanınca eğer cok isterdim koynumda uyusun ,kokusunu cekeyim içime, esimle cocuklarimizin bebekliği gibi diyelim.Kac gün ömrümün kaldığını bilmedigim bir dunyada toruna sarılıp uyumak ne kadar da tatlıdır. Rabbim lutfen bana sizin gibi zihniyette gelin veya damat nasip etmesin.
Amin gönlünüze göre versin.

[/QUOTE]
Sizin gibi insanlar bence gercekten destek almalı cok sasiriyorum.Dede ve nine gece cinsellil için mi aliyor araya torunu yani.Dusunceleriniz çok uç.Gecen burda bi konu acildi kaç kadin küçük kızımı babasıyla tek birakmadim birakmam yazdı. Guvenmediginiz kocayla evli kalmayin,guvenmediginiz nine dedenin de evine gidip sofrasina oturmayın lütfen hatta silin gorusmeyin.

ben kendim de cocuklarla yatmiyorum,

yatirirken yanlarina uzanabilirim, bir de onlar erken uyaniyorlar, o zaman bizim yataga geliyorlar, 6 da uyaniyorlar 7 ye kadar yatakta tutuyorum genelde.
Dede evine gidince de bu sekild eoluyor, onlar uyuturken yanina uzanabilirler istiyorlarsa veya sabah cocuklar eger musaitse dedelerinin odasina gecebilirler, gerci genelde hadi kalkalim bir seyler yiyelim diye darliyorlar yatirmiyorlar ama olsun.

Bundan fazlasina izin vermiyorum ben. Zira benim cocuklar yanliz yatmaya aliskin olduklari icin bizimle bile yatmak zorunda kaldiklarinda don don don uyuyamiyorlar, bir de dede ile yatsalar kesin dedeyi kandirip gece kaldirirlar yataktan cikolata falan yerler :KK70:
Kayinvalidem hep derdi cocuklara gelin benimle yatin diye, izin vermedik, hep dedim sabah gonderirim, gece sana rahat vermez uyuyamazsin falan diye.

ben kendim de cocuklarla yatmiyorum,

yatirirken yanlarina uzanabilirim, bir de onlar erken uyaniyorlar, o zaman bizim yataga geliyorlar, 6 da uyaniyorlar 7 ye kadar yatakta tutuyorum genelde.
Dede evine gidince de bu sekild eoluyor, onlar uyuturken yanina uzanabilirler istiyorlarsa veya sabah cocuklar eger musaitse dedelerinin odasina gecebilirler, gerci genelde hadi kalkalim bir seyler yiyelim diye darliyorlar yatirmiyorlar ama olsun.

Bundan fazlasina izin vermiyorum ben. Zira benim cocuklar yanliz yatmaya aliskin olduklari icin bizimle bile yatmak zorunda kaldiklarinda don don don uyuyamiyorlar, bir de dede ile yatsalar kesin dedeyi kandirip gece kaldirirlar yataktan cikolata falan yerler :KK70:
Kayinvalidem hep derdi cocuklara gelin benimle yatin diye, izin vermedik, hep dedim sabah gonderirim, gece sana rahat vermez uyuyamazsin falan diye.
Benim kayunvalidem biraz alıngan, torunumu sevdirmiyorlar havasına girer ve çok kırılır. Ben kızım gidip yatacak olsa Bi şey diyeceğimi sanmıyorum.

Back
X