- 3 Şubat 2018
- 25.858
- 111.241
- 598
- Konu Sahibi feride1234
-
Yatsınlar ne var ki çok doğal onların torunu torun sevgisi başkadırMerhaba arkadaşlar, memleketten uzakta yaşıyoruz, evliyim 2,5 yaşında bir kızım var, tatillerde memlekete gidiyoruz ve 3 gün eşimin 3 gün benim ailemde sıra ile kalıyoruz. Kayınvalidemgilde kaldığımız zaman kv ve kp sürekli çocuğum için bizim yanımızda yatsın bizim aramızda uyusun diyor. Çok fazla garibime gidiyor. Biz eşimle aramıza bile yatırmıyoruz kızımı, kv ve kp arasında neden uyusun çocuk. Çok fazla tuhaf oluyorum ama bu garipsemem abartı mı acaba? Yatabilir mi çok da anormal değil mi? Bu arada kızım şükür annemle yatıcam diyo hiç gitmiyo onların odasına.
Merhaba arkadaşlar, memleketten uzakta yaşıyoruz, evliyim 2,5 yaşında bir kızım var, tatillerde memlekete gidiyoruz ve 3 gün eşimin 3 gün benim ailemde sıra ile kalıyoruz. Kayınvalidemgilde kaldığımız zaman kv ve kp sürekli çocuğum için bizim yanımızda yatsın bizim aramızda uyusun diyor. Çok fazla garibime gidiyor. Biz eşimle aramıza bile yatırmıyoruz kızımı, kv ve kp arasında neden uyusun çocuk. Çok fazla tuhaf oluyorum ama bu garipsemem abartı mı acaba? Yatabilir mi çok da anormal değil mi? Bu arada kızım şükür annemle yatıcam diyo hiç gitmiyo onların odasına.
Çocukken böyle şeylere şahit olmak da ayrı bir vaka çok üzücü bu dikkatsizlik.Ben babaannemle dedemin arasinda yatmadim ama onlarla ayni odada yatiyordum çok garip şeylere şahit oldum.
Bilemedim.
Biraz büyüdükçe yatmak ister mi yani, eğer isterse Bi şey diyemem çünkü kv alıngandır ve ben böyle Bi şeyi gerçekten istemiyorum.Tam diyecektim ki siz son cümlenizde yazmışsınız. O yaş bebeleri zorlasanız dahi yatmaz başka yerde. Kaldı ki babaanne dedeyi az görüyormuş.
Bizimkiler de şehirdışında yaşıyor, geldiklerinde odanın yapısının önünden dahi geçmiyor
Gerçekten elimde olmadan çok garipsiyorum. 2 kişinin ancak sığabildiği yatakta kızımın ne işi var dipdibe dedeyle babanneyle.Bu arada isteklerini garipsemedim, heves ediyor olabilir insanlar gece kokusunu içime çekeyim, uyurken melek yüzünü izleyeyin diye içinden geçiriyor olabilir.
Biraz büyüdükçe yatmak ister mi yani, eğer isterse Bi şey diyemem çünkü kv alıngandır ve ben böyle Bi şeyi gerçekten istemiyorum.
yani çocukta zaten istemez Allahtan çok sık görüşmediğiniz için.Merhaba arkadaşlar, memleketten uzakta yaşıyoruz, evliyim 2,5 yaşında bir kızım var, tatillerde memlekete gidiyoruz ve 3 gün eşimin 3 gün benim ailemde sıra ile kalıyoruz. Kayınvalidemgilde kaldığımız zaman kv ve kp sürekli çocuğum için bizim yanımızda yatsın bizim aramızda uyusun diyor. Çok fazla garibime gidiyor. Biz eşimle aramıza bile yatırmıyoruz kızımı, kv ve kp arasında neden uyusun çocuk. Çok fazla tuhaf oluyorum ama bu garipsemem abartı mı acaba? Yatabilir mi çok da anormal değil mi? Bu arada kızım şükür annemle yatıcam diyo hiç gitmiyo onların odasına.
Samimi olarak söylüyorum yine normal bir istek olarak gelmez bana, ki yazdım zaten bizim aramızda bile yatırmıyoruz. Çünkü gerek yok böyle Bi şeyi, gün boyu sev öp kokla ama gece ne gerek var.peki anneniz ve babanız aynı istekte bulunsa ?
Gerçekten elimde olmadan çok garipsiyorum. 2 kişinin ancak sığabildiği yatakta kızımın ne işi var dipdibe dedeyle babanneyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?