Kv ve kp kızımı yanlarında yatırmak istiyor.

Ona bakarsanız şimdi çocuğunu taciz eden hatta öldüren ebeveynleri de görüyoruz haberlerde. O zaman çocuğun annenin ve babanın yanında da kalmaması lazım.

Evet ''bence'' kalmamalı zaten yazımın sonunda da belirtmiştim doğru okudunuz mu?
Çocuk bazı istisnai durumlar hariç kendi odasında kendi yatağında yatmalı diye..
Tabi ki herkesin kendi tercihi,isteği benim oğlum 8 aylığından beri kendi odasında uyur :kahve:

ya şimdi sabah ereksiyonu diyeceğim millet taşa tutacak. ben nereden bileyim dedeyle ninenin aktif cinsel hayatı var mı yok mu? belki hala sabahları istemsiz ereksiyon yaşıyor. her şey olabilir ya. niye izin vereyim ki yani. sevgi illa beraber yatmakla mı gösteriliyor? gündüz sevsin. gece herkes kendi yatağına.
Aradığım yorum. Aynen valla. Ben çocuğum odadayken eşimle yakınlaşma uyuyor olsa bile. Ne bileyim onların aynı özeni göstereceklerini? Eski insanlar sobalı evde çocuklar odadayken yeni çocukların tohumlarını atmışlar bu onlar için gayet doğal belki de.

Benim kayunvalidem biraz alıngan, torunumu sevdirmiyorlar havasına girer ve çok kırılır. Ben kızım gidip yatacak olsa Bi şey diyeceğimi sanmıyorum.
Yetiskinler darilacak diye cocuklarin duzenini bozmuyorum ben. O yuzden darilan darilabilir, bence aciklamam gayet mantikli

nedense bende
ama buna da sizin içiniz kötü diyorlar

konu sahibi Allah'tan kızınız sizle yatmak istiyormuş dediğiniz gibi
Vallahi isteyen için kötü desin isteyen dışın kötü desin. Benim tercihim bu yönde. Herkes kendi doğrularına göre yetiştiriyor çocuğunu sonuçta.

asla yatırma. ne gereği var canım neden aralarında yatacakmış. çok özlüyorlarsa gündüz bol bol oynasınlar. en son yatma zamanı gelince ayrılsınlar. insanın aklına bin türlü şey gelir. hadi kötü niyeti geçtim (ki geçmemeli) allah korusun uyku hali üzerine yorgan gelir nefes alamaz. sakın izin verme hatta tersle. zaman kötü. bu zamanda kimseye güvenmeyeceksin. KİMSEYE!!

Aslında burada önemli olan çocuğun "kendi" yatağında yatması gerektiğini öğrenmesi. Büyüklerin yanında yatan çocuk yarın çok başka bir ortamda atıyorum herhangi bir akraba çağırsa ona da gider. Ama yerinde yatmaya alışırsa gitmez. Büyükler sevdiği içinde yapıyor olabilir ama öyle bir dönemdeyiz ki neyin ne olduğunu bilemeyiz. Yerinde yatmaz alışır bizi zor sokar diye geçiştirin ve bence kızınıza da her zaman "kendi" yatağında yatmasını aşılayın.

Kızım annemle çok uyumustur. 4 yasından beri kendi isteğiyle annemdeysek yada annem bendeyse onunla uyur.
Küçükken kendi istemezdi kimsede ısrar etmezdi ama şimdi durumlar böyle.
İstemedigi halde ikna etme çabalarindan rahatsiz olabilirdim sanırım,onun dışında normal geldi bana.
Ha kendi yatağında uyumayı öğrenmiş bir çocukmus,bu sebeple alışmamasķ acısından(yası itibariyle)yatmaması daha uygun gibi.

Back
X