• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve kp min çocuğumu görmesini istemiyorum normal mi

frgnfrgn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2016
65
25
38
40
Kızlar bana bi akıl verin kv ve kp çocuğu görmeye geldiler mi sinir oluyorum biliyorum şimdi onların da torunu diyeceksiniz ama ne yapabilirim köyde duruyorlar genelde ama bazen gelip çocuğu özledik demiyorlar mı deli oluyorum. Ben ne yapacam bi akıl verin

Özlemeleri çok normal..
onlarında torunları diyeceksiniz demişsiniz ne diyelim Yani şimdi torunları..
Biraz ılımlı hoşgörülü anlayışlı olun bence Aranızda bir sorun mu var bilmiyorum ben yazdığınız kadarıyla yorum yapıyorum , gelsinler görsünler sevsinler ne olacak ki ..
sizin aileniz gelmiyor mu ? Onlar özledik Demiyor mu ?

Kızlar bana bi akıl verin kv ve kp çocuğu görmeye geldiler mi sinir oluyorum biliyorum şimdi onların da torunu diyeceksiniz ama ne yapabilirim köyde duruyorlar genelde ama bazen gelip çocuğu özledik demiyorlar mı deli oluyorum. Ben ne yapacam bi akıl verin
Senin torunun olunca özlemeyecek misin?

Sebep ? Neden bu kadar karşısn bu duruma ?

Ben kayınvalide ve kayınpederle görüşmüyorum uzun yıllardır. Hayli geçerli gerekçelerim de var bunun için. Buna rağmen çocuğumu onlara göstermemek aklımın ucundan dahi geçmedi. Babasıyla sürekli gitti gördü babaannesini,dedesini yavrum. Görüşüp görüşmeme kararı da bana düşmez çocuğuma düşer. Birbirlerini görmek her iki tarafın da hakkı ve buna hem çocuğumun hem de onların ihtiyacı var.

Niye ki ? Bi kötülük mu yaptılar sana ? Sonuçta torunları tatlım illaki ozlerler severler görmek isterler. Ama niye yani neden istemiyorsun. Sebepsiz mi?
Yoksa sebeplerin neler

Allahaskina iyimisiniz siz ya dede babaanne onlar aynı şeyi eşiniz yapsa k... yirtarsiniz burada insanların bu zaman da yapabileceği tek şey torun sevmek ken hanımefendi sinir oluyor biraz empati yapın onları sevmiyor olabilirsiniz ama saygı şart onlar olmasaydı ne esiniz nede çocuğunuz olurdu hayatıniz da tabi farklı insanlar olur du diyeceksiniz ama kimse yi leylekler getirmiyor

Hayir, anormal.

Siz dogurdunuz diye cocuk sizin maliniz olmuyor. Istediginize gosterme istemediginize gostermeme hakkiniz yok. Ne demek ben oglumun cocugunu goremiycem? Alnini karislarim o gelinin. Gelin kv konusmayabilir. Ben de konusmuyorum esimin ailesiyle. Ama biz kavgaliyiz diye onlar ogullarinin cocugunu gormekten vazgecmek zorunda degil.
Hem bana bisey olsa ogluma en iyi kv bakar. Yuzde yuz eminim

Yani belli ki kv kp sevmiyorsunuz herkes sevmek zorunda değil tabii sevmemenize bir şey diyemem. Kimse birbirini sevmek zorunda değil. Ama sevmeseniz, nefret etseniz de maalesef gelip görmeye hakları var ve karışamazsınız. Sessiz kalmak zorundasınız.

Aramızdaki sorun ne ki

Back
X