Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni cok iyi anliyorum cok yasadim bende bunu yasamayan asla snlamaz bende biktim artik yersiz sacma konusmalarindan hareketlerinden cocugumu asiri sahiplenisinden,bendende cok kacirdi kizimi kucagimda bile birakmiyordu hemen aliyordu dsha neler neler..ben Allaha havale ettimBen de aynı durumdayım. Kvnin bebeğimi görmesini istemiyorum. Sahte sahte sevgi sözlerinden başka bir şey yok kadında. Benim kv bir acayip. bebeğim bana gelmek istediği anda alıp kaçırıyor diğer odalara çocuğuben de arkalarında ver çocuğu diye dolaşıyorum. Eşimin annesi evet ama bir yere kadar artık doldum patlamak üzereyim
![]()
Ben de aynı durumdayım. Kvnin bebeğimi görmesini istemiyorum. Sahte sahte sevgi sözlerinden başka bir şey yok kadında. Benim kv bir acayip. bebeğim bana gelmek istediği anda alıp kaçırıyor diğer odalara çocuğuben de arkalarında ver çocuğu diye dolaşıyorum. Eşimin annesi evet ama bir yere kadar artık doldum patlamak üzereyim
![]()
siz birlikte mi yaşıyorsunuz. Bir de nasıl başardın rahat olmayı.ben rahatlayamadim bir türlü icim hep sıkıntılıSeni cok iyi anliyorum cok yasadim bende bunu yasamayan asla snlamaz bende biktim artik yersiz sacma konusmalarindan hareketlerinden cocugumu asiri sahiplenisinden,bendende cok kacirdi kizimi kucagimda bile birakmiyordu hemen aliyordu dsha neler neler..ben Allaha havale ettim
Normal değil anormalsin, evlerden ırak. Ben yeğenlerimi bir gün görmesem özlüyorum. Şaka mısınız?Kızlar bana bi akıl verin kv ve kp çocuğu görmeye geldiler mi sinir oluyorum biliyorum şimdi onların da torunu diyeceksiniz ama ne yapabilirim köyde duruyorlar genelde ama bazen gelip çocuğu özledik demiyorlar mı deli oluyorum. Ben ne yapacam bi akıl verin
Keske bizim parasal yonden olsaydi sorunlarimiz emin ol manevi acidan yapilanlar daha sinir bozucu insanda gecmeyen hasarlara neden oluyor..kimse parasal acidan vermek yapmak zorunda degil.sanki durumlari yok gibi ondandir.Evet arkadaşlar hepiniz haklısınız belki. beni anlayan bir kac aynı şeyi yaşayan var. tabiki sebeplerim var. durduk yere değıl.en önemli sebebim eşimi 3 aylıkken Köy e bırakıp arada bir çocuklarını görmeye gitmeleri o da ayda bir kac kez. bahaneleri de çalışıyor olmaları ve hafta sonları da ev işlerinin olması. çalışmaları tamam da ev işleri nedir. yani kendi çocuklarını bile arada görmüşler. ve eşim bunun eksikligini hala yaşıyor. bunun disinda İşte düğün sırasında ve sonra ki zamanlarda parasal muhabbetler.hic paraları olmuyor hep borçları var nedense. güya torunlarının odasını birlikte alacaktık. biz aldık ödedik eşimle 8 ay oldu bir daha ne ses çıktı ne bir şey söylediler. ha bir kere 300 tl verdiler. sanki o fiyata oda doseniyor da. ve bunun gibi bir sürü parasal konu yüzünden sinir oluyorum.
Evleriniz ayri ama cok yakin oturuyoruz lohusayken hergun bizdeydi herseye karisiyordu.ben rahat olamadim hicbi zmn ama tartismayada girmedim girsem esim dahil herkes bana cephe alirdi benim yakinimda ailem arkam yok maalesef.hep cahil gozuyle baktim gectim tabi kolay olmadi yasattiklarini unutamiyorum halen.Allaha havale ettim bir gelini daha olcak yapsin aynilarini bakimsiz birlikte mi yaşıyorsunuz. Bir de nasıl başardın rahat olmayı.ben rahatlayamadim bir türlü icim hep sıkıntılı
Yok cnm ya ne olmayacak durumları. ya gerçekten olmasa asla böyle demem. yardım bile ederim.ama işte nedense anlamıyorum varken yoklarıKeske bizim parasal yonden olsaydi sorunlarimiz emin ol manevi acidan yapilanlar daha sinir bozucu insanda gecmeyen hasarlara neden oluyor..kimse parasal acidan vermek yapmak zorunda degil.sanki durumlari yok gibi ondandir.
cnm bende lohusayken 15 gün kadar bendelerdi kv yi anladım yardım etmeye çalıştı ama kp e deli oldum ya benle tv izliyordu. ya benim kendi babam bile oturmadı yanımda bebek emzirecem yatacam kalkacam diye.Evleriniz ayri ama cok yakin oturuyoruz lohusayken hergun bizdeydi herseye karisiyordu.ben rahat olamadim hicbi zmn ama tartismayada girmedim girsem esim dahil herkes bana cephe alirdi benim yakinimda ailem arkam yok maalesef.hep cahil gozuyle baktim gectim tabi kolay olmadi yasattiklarini unutamiyorum halen.Allaha havale ettim bir gelini daha olcak yapsin aynilarini bakim
Kızımı sahiplense amenna ama hepsi sahte davranışlarının sözlerinin. Kızım doğduğu zamanlar bana dediği şey Diğer torunun kakası kokmazmış benim bebeğiminki kötü kokuyormuş! Bu yüzden samimiyetine asla inanmıyorum. Birine bir şey ispat etmeye çalışıyor resmen. Birkaç insan görsün kızımın babasını benden çok sevdiğine ikna etmeye çalışıyor karşısındakileri. Yahu çocuk bizim beni de sevecek babasını da sevecek ama yoook kv istiyor ki benim yavrum beni sevmesin babasını sevsin onu sevsin. Anlam veremiyorum ama iyice nefret ettim. Eşime de söyledim annesinden nefret ettiğimi o da farkında; annesinin cahilce davrandığını ve buna üzüldüğünü söylüyor. Kadın sadece beni değil oğlunu da soğuttu farkında değil. En iyisini yapmışsın ama yeri gelince de dişini göster ki tepene daha çok binmesin. Ben lafımı esirgemeyeceğim artık.Seni cok iyi anliyorum cok yasadim bende bunu yasamayan asla snlamaz bende biktim artik yersiz sacma konusmalarindan hareketlerinden cocugumu asiri sahiplenisinden,bendende cok kacirdi kizimi kucagimda bile birakmiyordu hemen aliyordu dsha neler neler..ben Allaha havale ettim
Ben kızımın kvyi seveceğini sanmıyorum. El kadar bebek kv gelince huzursuzlanıyor. Kendisini annesinden uzaklaştırmaya çalışan kadını da seveceğini sanmıyorum. Ben azarlıyorum artık öyle kaçırmaya çalışınca napıyorsun sen getir ver kızımı bana diyorum. Çok ayıp hatta günah yaptıkları.Ayy benim kv de de hamileligimde o kadar cekmeme ragmen dönüp bakmadi arkasina dogunca da kendi dogurmus gibi davrandi durdu. Hala atamadim üzerimden yaptiklarini. Üc sene gecti bana yaptigi hasar hala devam ediyor hatirladikca sinirim bozuluyor bebegimi doya doya sevemedim onun bu yaptiklari yüzünden.
Aynen sevmesini istemiyorum ama cocugum isterse gözümü kapatiyorum.
Ben de böyle birsey dedigimde tepki veren olmustu burada ama lohusa kadina yapilmayacak seyler var.
Ayy anlatmayacagim sinirlenmemek icin ama insan bazen öyle bir hale geliyor ki dokunmasinlar sevmesinler.
Bir gün unutmam önümden mal alir gibi alip gitmisti cocugumu kp kv deye götürmek icin onunla oynarken.
Bebegi ne zaman disari cikarsak alip kacardi önden yaka paca kalirdim ortada arkalarindan kosardim. Bebegi giydirip ben giyinirken beni beklemez cikardi. Kafayi yerdim hep beraber ciksak ne olur. Kimden neyi kaciriyorsun sen ya.
Ay cok yükseldim ben. Susayim.
Manevi acidan yipranmiyorsan bence sorun etme para olayini.seni kizdiriyormu cocukla ilgili ne bileyim laf sokuyomu cocugu senden kaciriyomu illa onda olcak yani.karisirmi cok cocukla ilgili emin ol bunlar insanin sinirlerini cok yipratiyorYok cnm ya ne olmayacak durumları. ya gerçekten olmasa asla böyle demem. yardım bile ederim.ama işte nedense anlamıyorum varken yokları
Ben kızımın kvyi seveceğini sanmıyorum. El kadar bebek kv gelince huzursuzlanıyor. Kendisini annesinden uzaklaştırmaya çalışan kadını da seveceğini sanmıyorum. Ben azarlıyorum artık öyle kaçırmaya çalışınca napıyorsun sen getir ver kızımı bana diyorum. Çok ayıp hatta günah yaptıkları.
Ailesinin yaptıklarına bir şey demiyor muydu eşin?
Haklısın çocuklar anlıyor kim gerçekten seviyor. aslında hatayı biraz da eşimde görüyorum ben. O anda eşim müdahale etse biraz sert konuşsa bunları yapacak cesaret bulamaz kv.Esimle yorulduk zaten onalrla ugrasmaktan. Esim ne yapsa fayda etmedi. Bebegim zaten neredeyse iki yasina kadar sevmedi kucagina bile gitmek istemedi kvdenin. Iyice büyünce normal davranmaya basladi. Yapmacik sevgiyi anliyor bebekler, cocuklar. Cok akillilar.