problemleri okumadım, benim de büyük 4 yaşında küçük 9 aylık, ben de özellikle ilk doğumumda 1 yıl resmen depresyondaydım eşime bile veremiyordum bebeği kayınbabam ile zaten çok anlaşamam herşeye karışan bir tip bebeği bana vermezdi emzirmek isterdim alır götürürdü altını değiştirecek olurdum daha kirlenmemiş derdi böyle doldum taştım, kayınvalidem de çok kızardı kayınbabama , sevmek istiyorlar ama benim lohusalık ağır geçiyor kaplan gibi oluyorum bebeğe dokunanın şah damarından ısırmak istiyorum :) işte hormonlar :) şimdi de öyleyim ama daha tecrübeliyim ben dışarıda da insanların bebeğimi dokunarak sevmesinden hoşlanmıyorum kimseyi tersleyip kırmakta istemiyorum o yüzden minik bebeği çok çıkarmıyorum, yani ben bebek hasta olmasın mikrop kapmasın istiyorum mesela benim kayınbabama kalsa kendi kaşığı ile çocuğu besler yani bir kere yapıyordu bayılacaktım çok takıntılıyım ama şimdi huyumu öğrendiler çok güzel bakıyorsun diyorlar herkes benden taraf olunca kayınbabam tavrını değiştirdi şükür. oluyor bunlar bazı kadınlar doğumu lohusalığı farklı geçiriyor.kadın olmaz zor ergenlik doğum menapoz hayatımızı hormonlarımız yönetiyor:))