• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve kp min çocuğumu görmesini istemiyorum normal mi

kusura bakmayın bende gelinim ama ben bu gelinlerin kv ve kp maddi destek sağlamıyor diye eşlerini de kendilerini de yiyip bitirmeyi anlamıyorum.bende evlendim hatta tek kuruş istemedik kimsenin minneti olmasın diye.konu sahibi annenden de maddi destek sağlamadı diye nefret ediyor musun?ya da torunlarını göstermemeyi düşünüyor musun anne ve babana siza maddi yönden yardım etmiyor diye
şahsi fikrim eşlerle de sorun yaşansa kv kp kayın ile de sorun yaşansa ben çocuğum yoluyla kimseden intikam almak istemem.çocuğum kişiler arası ilişkilerde koz olmamalı?sevsen de sevmesen de kötü de olsanız bu sizin sorununuz çocuğunuzun değil.bu şekilde onları cezalandırmanız doğru değil.
eski kafalı yaşlı insanların genel özelliği hava atmayı abartmayı ne kadar sevdiğini başkalarına kanıtlamayı başkalarının yanında sevgi yarıştırmayı severler.bence büyük bir miktarda para sana verse sen koşa koşa götürürsün çocuğu kaynanana

Onlara karşı bi nefretiniz mi var yada bi kabullenmeyiş:) yani ben daha o aşamalara gelmedm ama kötü insanlar olmamalarına ragmen daha yeni kabulleniyorum. Belki sizdeki de böyle bi durumdur. Ama alışın mecbur yani eşinize değer verip seviyosanız onlarda eşinizin ailesi. Özellkle anne olduktn snra bunu daha iyi anlamış olmanız lazım. Anlıyorum sizi az çok. Geçer inş bunlar
Allah size de sağ salim anne olmayı nasip etsin inşallah. yani kabul edememek ama onlardan kaynaklanıyor çünkü ilk başlarda gayet iyiydim ben daha sonra böyle oldum davranışlardan ve yaşanmışliklardan böyle oldu. daha önceki mesajlarimda anlattım biraz sebepleri. nasıl olacak böyle bilemiyorum

kusura bakmayın bende gelinim ama ben bu gelinlerin kv ve kp maddi destek sağlamıyor diye eşlerini de kendilerini de yiyip bitirmeyi anlamıyorum.bende evlendim hatta tek kuruş istemedik kimsenin minneti olmasın diye.konu sahibi annenden de maddi destek sağlamadı diye nefret ediyor musun?ya da torunlarını göstermemeyi düşünüyor musun anne ve babana siza maddi yönden yardım etmiyor diye
şahsi fikrim eşlerle de sorun yaşansa kv kp kayın ile de sorun yaşansa ben çocuğum yoluyla kimseden intikam almak istemem.çocuğum kişiler arası ilişkilerde koz olmamalı?sevsen de sevmesen de kötü de olsanız bu sizin sorununuz çocuğunuzun değil.bu şekilde onları cezalandırmanız doğru değil.
eski kafalı yaşlı insanların genel özelliği hava atmayı abartmayı ne kadar sevdiğini başkalarına kanıtlamayı başkalarının yanında sevgi yarıştırmayı severler.bence büyük bir miktarda para sana verse sen koşa koşa götürürsün çocuğu kaynanana
tek sorun para değil ama şimdi ben para göz biri olarak algilandm galiba aksine hiç önem vermem paraya. sorun sozlerin yerine gelmemesi.soyluyorsan yap yapmayacaksan söyleme. ben buna kızıyorum ve daha bir sürü sebep... biraz anlattım ama hepsini okuyamamissiniz sanırım

söz verip yapmamışsa ayıp onun ayıbıdır eşin rahatsız olmalı daha çok bu durumdan çünkü oğullarına yapmamışlar yoksa sizlik bir durum değil a şahsıda olsanız b şahsı da fark etmez.ama eşinin ailesi böyle yaptı diye çocuğu göstermek istememeniz doğru değil.her kızdığınız kişiye çocuğu mu göstermeyeceksiniz.
birde bir cümleniz dikkatimi çekti "yok eşimi köye bırakmış bahaneleri de çalışmakmış ,eşinizi görmeye üç haftada bir geliyormuş" tamam da bunun hesabını sormak size düşmez.siz çalışan bir bayan mısınız?çalışan bayanların neler yaşadıklarını nasıl çocuklarını bırakıp işe gitmek zorunda olduklarını ve bunun vicdani hesabını hep yaptıklarını biliyor musunuz?o zamanın koşullarında bırakmak zorunda kalmış demek ki oğullarını.bu çocuklarını sevmediği anlamına mı geliyor?köyde kime bırakmış çocuklarını

Bende kv görsün gelsin sevsin istemiyorum.hele hele bebegimi 1 dakika yalniz asla birakmam onunla ama benim gercekten gecerli sebeplerim var.esimde annemle asla yalniz birakmayalim cocugu diyo.kendisi saglikci diye her seyi bildigini zannediyo ama biraz kafasiz oldugu icin güven olmaz.esimin kardesi kucucukken 2 aylik falanken bebek hasta olmus.doktor ilac yazmis.kvde recetedeki ilaci yanlis okuyup yanlis ilac vermis.allah rahmet eylesin bebegi oyle kaybetmisler.sonra esim kücuk bebekken esimin babanesi kvyi yakalamis.gizli gizli igne yaparken esime.kilo alsin buyusun diye kafasina gore kilo aldirici igneler yapiyomus.allahtan babane yakalamis kizmis.o tarz seyler.korkuyoruz o yuzden gizlice bebegimize igne yapar , kafasina gore ilac icirir diye.bana yaptiklari ettikleri zaten yazsam parmaklarim morarir.ben yine de yaptigi herseyi unutup artik torunu oldu.yeni bir sayfa acalim diye herseyi unutmusken o yine yine yine pisliklerine devam etti.artik 6 aydir görusmuyorum.e dogal olarak evime gelmiyo bende gitmiyorum.bebegi de goremiyo.gormesinde zaten.haketmiyo.cocugum buyudugunde de ben yaninda olmadan asla ve asla görusturmem.cunki cocuguma abuk subuk seyler anlatip psikolojik olarak yanlis etkileyecegini düsunuyorum.eşime hep cocukken kendi babasinin dukkanindan nasil para caldigini anlatiyomus.cocuga anlatilir mi böyle seyler.surekli babanesinden gizli is cevirttiriyomus.bana da taaa hamileyken demisti.benim torunumla aramizda senden gizli sırlarimiz olacak diye.cocuga abuk subuk konusup benden herseyi gizlemeyi ögretecek.cok yanlis seyler ögretecek.benim sebeplerim bunlar.görmesini bu yuzden istemiyorum

Bir de şöyle dusunun:
Çocuğunuzun sucu ne?
Geçtim kv'yi kp'yi, sözleri vs.
Onları cezalandırırken (aslında yaptığımız bu) çocuğunuzu da cezalandirdiginizin farkında misiniz?
Hadi onları çocuktan mahrum bıraktınız. Peki çocuğunuzu neden onların sevgisinden, ilgisinden, şefkatinden mahrum bırakıyorsunuz?
Evladıniz bunları en fazla kaç yıl yaşayabilir ki?

Evet arkadaşlar hepiniz haklısınız belki. beni anlayan bir kac aynı şeyi yaşayan var. tabiki sebeplerim var. durduk yere değıl.en önemli sebebim eşimi 3 aylıkken Köy e bırakıp arada bir çocuklarını görmeye gitmeleri o da ayda bir kac kez. bahaneleri de çalışıyor olmaları ve hafta sonları da ev işlerinin olması. çalışmaları tamam da ev işleri nedir. yani kendi çocuklarını bile arada görmüşler. ve eşim bunun eksikligini hala yaşıyor. bunun disinda İşte düğün sırasında ve sonra ki zamanlarda parasal muhabbetler.hic paraları olmuyor hep borçları var nedense. güya torunlarının odasını birlikte alacaktık. biz aldık ödedik eşimle 8 ay oldu bir daha ne ses çıktı ne bir şey söylediler. ha bir kere 300 tl verdiler. sanki o fiyata oda doseniyor da. ve bunun gibi bir sürü parasal konu yüzünden sinir oluyorum.
Eşinizin anne babasıyla olan kişisel sorunlar sizi ilgilendirmez. Siz saygı duymak zorundasınız çünkü sizden yaşça büyük insanlar her babaanne , dede torununa dünyaları almak ister ancak evdeki hesap çarşıya uymayınca ne yapsın insanlar karınca kararınca bir eksiği tamamlansın diye para vermişler. Başka sorunlarınız olabilir ancak bu onların torunlarını görmemelerine sebep değil !!!

Bence bir psikoloğa gidin çünkü sinirlendiğiniz şey mantığa aykırı. Evet gelecekler ve özleyecekler çünkü oğullarının çocuğu ve onların da torunu...

Aranızda bir husumet bile olmuş olsa görmek hakları unutmayın

Benim kayınvalidem ne tüp bebek Süreci ilgilendi nede hamileliğimde nede doğumda, kimse yok Yanımda onunla aramızda yürüyerek 20 dakikalık yol var arabayla 3-5 dakika en fazla ve oğlumla dedesi babaannesinin resmini çerçeveletip hediye götürdük o resimden kendini kesti çerçeveden çıkardı o resmi ve eşim sürekli götürür çocugumu oda gelir keyfi olunca bir kere bile götüremezsin demedim resim olayından sonra hakkım oldugunu düşünüyorum ama demiyorum çocuğuma bu kötülüğü yapamam onun babannesi herkes yaptığından utansın hala tüp bebek degil dşyor töbe yarabbim

Durduk yere değil heralde, mutlaka sebebi vardır. Size ne yaptılar?

Evet arkadaşlar hepiniz haklısınız belki. beni anlayan bir kac aynı şeyi yaşayan var. tabiki sebeplerim var. durduk yere değıl.en önemli sebebim eşimi 3 aylıkken Köy e bırakıp arada bir çocuklarını görmeye gitmeleri o da ayda bir kac kez. bahaneleri de çalışıyor olmaları ve hafta sonları da ev işlerinin olması. çalışmaları tamam da ev işleri nedir. yani kendi çocuklarını bile arada görmüşler. ve eşim bunun eksikligini hala yaşıyor. bunun disinda İşte düğün sırasında ve sonra ki zamanlarda parasal muhabbetler.hic paraları olmuyor hep borçları var nedense. güya torunlarının odasını birlikte alacaktık. biz aldık ödedik eşimle 8 ay oldu bir daha ne ses çıktı ne bir şey söylediler. ha bir kere 300 tl verdiler. sanki o fiyata oda doseniyor da. ve bunun gibi bir sürü parasal konu yüzünden sinir oluyorum.
Mecbur değiller torunun odasını almaya bu mu yani

çocuğumun dedesi , babaannesi, anneannesi,hala, dayı , teyze , amcası olsun ve bunlarla iyi ilişkiler içinde olsunlar diye uğraşıyorum.Babaanneye fazla gitmek istemezler her fırsatta götürürüm aratırım onların kendilerini çok sevdiğini anlatırım. Çünkü sevgilerini göstermezler. İstiyorum ki çocuklarım sevgiyle büyük bir ailede yetişsinler.

Kocanın 3 aylık bebeliğinden sanane dicem kızacaksın bana. Geçmişi bırak önüne bak

söz verip yapmamışsa ayıp onun ayıbıdır eşin rahatsız olmalı daha çok bu durumdan çünkü oğullarına yapmamışlar yoksa sizlik bir durum değil a şahsıda olsanız b şahsı da fark etmez.ama eşinin ailesi böyle yaptı diye çocuğu göstermek istememeniz doğru değil.her kızdığınız kişiye çocuğu mu göstermeyeceksiniz.
birde bir cümleniz dikkatimi çekti "yok eşimi köye bırakmış bahaneleri de çalışmakmış ,eşinizi görmeye üç haftada bir geliyormuş" tamam da bunun hesabını sormak size düşmez.siz çalışan bir bayan mısınız?çalışan bayanların neler yaşadıklarını nasıl çocuklarını bırakıp işe gitmek zorunda olduklarını ve bunun vicdani hesabını hep yaptıklarını biliyor musunuz?o zamanın koşullarında bırakmak zorunda kalmış demek ki oğullarını.bu çocuklarını sevmediği anlamına mı geliyor?köyde kime bırakmış çocuklarını
babaanneye bırakmış. tamam hesabını sormak bana düşmez ama eşim bunun eksikliğini rahatsızlığını hala dile getiriyor. kendilerine de söylüyor yeri gelince

Benim kayınvalidem ne tüp bebek Süreci ilgilendi nede hamileliğimde nede doğumda, kimse yok Yanımda onunla aramızda yürüyerek 20 dakikalık yol var arabayla 3-5 dakika en fazla ve oğlumla dedesi babaannesinin resmini çerçeveletip hediye götürdük o resimden kendini kesti çerçeveden çıkardı o resmi ve eşim sürekli götürür çocugumu oda gelir keyfi olunca bir kere bile götüremezsin demedim resim olayından sonra hakkım oldugunu düşünüyorum ama demiyorum çocuğuma bu kötülüğü yapamam onun babannesi herkes yaptığından utansın hala tüp bebek degil dşyor töbe yarabbim
Allahım diyorum daha neler varmış. tüp bebek olunca noluyoki sağlıklı olsun da

Tövbe tövbe bırakın insanları torunlarına sevgisini gostersinler. Keşke beni ozleyen seven dedemler olsaydı kucukken. Arkadaşlarımİ hep ozenir dururdum. Çocuklarâ değer vermek sevmek isteyen akrabalarını yakınlarını sevmeseniz dahi engellemeyin .

Bir de şöyle dusunun:
Çocuğunuzun sucu ne?
Geçtim kv'yi kp'yi, sözleri vs.
Onları cezalandırırken (aslında yaptığımız bu) çocuğunuzu da cezalandirdiginizin farkında misiniz?
Hadi onları çocuktan mahrum bıraktınız. Peki çocuğunuzu neden onların sevgisinden, ilgisinden, şefkatinden mahrum bırakıyorsunuz?
Evladıniz bunları en fazla kaç yıl yaşayabilir ki?
en çok etkilendiğim ve beni ikna edecek cevap oldu. evet aslinda yaptığım yaşadığımız sorunlardan dolayı onları cezalandırmak. teşekkür ederim.

Ben kimsenin gormesini istemiyorum bebegimi elimden gelse dogurmazdim hep icimde kalsin isterdim. Benimkinin para, şu,bu gibi sebepleri yok tamamen manyaklik. Cok kiskaniyorum evladimi babasi haric herkesten.
Biri ellerini yuzunu ellediginde kan beynime sicriyor.
Lohusayim napayım.

Allah size de sağ salim anne olmayı nasip etsin inşallah. yani kabul edememek ama onlardan kaynaklanıyor çünkü ilk başlarda gayet iyiydim ben daha sonra böyle oldum davranışlardan ve yaşanmışliklardan böyle oldu. daha önceki mesajlarimda anlattım biraz sebepleri. nasıl olacak böyle bilemiyorum
Allah yardımcımız olsun hepimizin. En güzel kapıları açsın Rabbim sizede onlarada inş

Back
X