• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve Kp problemi.Bebeği kaybettiğimi söylemeli miyim?

Asla anlayabilecek insanlar değiller.Haklısınız en güzeli yok saymak kulak tıkamaz.Zaten büyük bir acı yaşıyorum birde bunlarla uğraşmak can sıkıcı umursamaz bir insan olmaya gayret gösteriyorum.
Ben iki kere tüp bebek tedavisi gördüm. Ne süreçte,ne olumsuz sonuç aldığımda aranmadım. Malesef bazı insanlar kendi davranışlarına hep bir kılıf bulma eğiliminde,boşver bulsunlar kılıf. Ne fark eder doğru tektir :KK76: eşin yanındaysa umursamaz olmak çok kolay olur eminim

Ben iki kere tüp bebek tedavisi gördüm. Ne süreçte,ne olumsuz sonuç aldığımda aranmadım. Malesef bazı insanlar kendi davranışlarına hep bir kılıf bulma eğiliminde,boşver bulsunlar kılıf. Ne fark eder doğru tektir :KK76: eşin yanındaysa umursamaz olmak çok kolay olur eminim
Ben çok kafaya takıyor çok düşünüyorum en nefret ettiğim huyum bu.Umarım en yakın en güzel zamanda olumlu haberler alırsınız.Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız dua edeceğim size de.İsteyen kimsenin kucağı boş kalmasın,kimse de böyle acılarla sınanmasın.

Ben çok kafaya takıyor çok düşünüyorum en nefret ettiğim huyum bu.Umarım en yakın en güzel zamanda olumlu haberler alırsınız.Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız dua edeceğim size de.İsteyen kimsenin kucağı boş kalmasın,kimse de böyle acılarla sınanmasın.
teşekkür ederim bacım amin 🙏

Söylemeyin sizi üzecek şeyler söylerler gerçi soylesenizmi acaba böylece eşiniz kendi bebeği ya iyice anlar onların tavrını .Büyük ihtimal can acitici birşey derler olayı size bağlayıp esinizde iyice anlar onlarida sizide bilemedim şeytani fikir geldi böyle birden sağlama almak gibi.Ve geçmiş olsun dilerim bir daha yaşanmasın

Söylemeyin sizi üzecek şeyler söylerler gerçi soylesenizmi acaba böylece eşiniz kendi bebeği ya iyice anlar onların tavrını .Büyük ihtimal can acitici birşey derler olayı size bağlayıp esinizde iyice anlar onlarida sizide bilemedim şeytani fikir geldi böyle birden sağlama almak gibi.Ve geçmiş olsun dilerim bir daha yaşanmasın
Çok teşekkür ederim o kadar çok şey oldu ki eşim her şeyin farkında.Bebeğimiz öldüğü gün de annem gurbet elde tek başınasınız vs diyince iyice anladığını düşünüyorum.Ben bu süreçte onları görmemek için biraz ailemin yanına geldim.O da hiç kimseye gitmiyor görüşmüyor orda.Zaten daha da anlamazsa diyebilecek bir şey yok gerçekten.Belki de o da sizin gibi düşündüğü için söyleyerek bununla yüzleşmek istemiyor olabilir.

Görümcene araba hediye eden anne baba size düğünde sahte takı mı taktı
Yok yok o kadar değil ben yanlış okudum
Eğer öyleyse s... et gitsin
Yok canım benim anne babam bana etti ondan dolayı da ben anne babamın himayesi altından çıkamamış öyle söylüyor.Ama tabi ki bize layık görmedikleri her şeyi diğer çocuklarına yapıyorlar orası ayrı.

Deccal mı bunlar ne böyle? Her şeyde bir hayır vardır. Bebek fikrini öteleyin bence. Eşinizin tutumunu gözlemleyin. Kimseye hiçbir konuda hesap vermek zorunda değilsiniz. Söylemeyin hiçbir şey.

Deccal mı bunlar ne böyle? Her şeyde bir hayır vardır. Bebek fikrini öteleyin bence. Eşinizin tutumunu gözlemleyin. Kimseye hiçbir konuda hesap vermek zorunda değilsiniz. Söylemeyin hiçbir şey.
Evet zaten psikolojik olarakta hemen yeni bir bebeğe hazır hissetmiyorum kendimi bir süre bekleyeceğim ama eşimin tutumu en başından beri aynıydı.Tabi değişedebilir bu durum haklısınız.Söylemeyeceğim evet sağdan soldan duysunlar.

Yok canım benim anne babam bana etti ondan dolayı da ben anne babamın himayesi altından çıkamamış öyle söylüyor.Ama tabi ki bize layık görmedikleri her şeyi diğer çocuklarına yapıyorlar orası ayrı.
Görümcenize şu denir
Sen karının annesini babasını annen baban kabul etmişsin dediğinde
Koca kişisi anam babam düğünde bana sahte takıyı layık gördü
Millet kızına araba veriyor diyecek
Ki size bu kadar değer veren anne babaya haksızlık olarak görürüm ben
size değer vermeyen insanların gidip bir hafta onlara hizmet etmenizi

Görümcenize şu denir
Sen karının annesini babasını annen baban kabul etmişsin dediğinde
Koca kişisi anam babam düğünde bana sahte takımı layık gördü
Millet kızına araba veriyor diyecek
Ki size bu kadar değer veren anne babaya haksızlık olarak görürüm ben size değer vermeyen insanların gidip bir hafta onlara hizmet etmenizi
Zaten içime dokunan şey de o.Onun için kendimi aptal gibi hissediyorum çok suçluyorum ha şu gün olsun yapmam asla geçmiş olsun bile demem ama o zaman düşünemedim.

Canım benim..o acıyı çok iyi bilirim..bende ikiz bebeklerinmi kaybettim..birini düşük yaptım diğeri gelişmediği için mecburi kürtaj oldum..ve tıpkı senin yaşadıkların gibi durumlar yaşadım..yıllarca görüşmedim konuşmadım aramadım eşimde yanımdaydı..yıllar sonra yalvarmalar sonucu eşimle arayı duzeltiler ben yine yokum..bu sefer eşim 180derece döndü ve bana hak veren adam başladı bana saydirmaya..işte sende bir büyük gibi davranması onlara hiç sevmedin onları gibi gibi bir dolu söz..(herşeyi anlatmaya kalksam çok uzun olur)..kısa geçiyorum o yüzden..ben gorusmuyordum ama artık oğlanları gorusuyordu ve biz kopma noktasına gelmiştik..o beni arkalayan haklısın diyen adam gitmiş bambaşka biri gelmişti..ve Birgün..o ilahi adalet yeniden ailesinin gerçek yüzünü birkez daha gösterdi..evlerini hile yoluyla torunlarına bıraktılar ..çocukları ve diğer torunları birşey almasın diye..bunu öğrenen sevgili oğulları baristigina pişman oldu tabi .ama giden gidiyor yaşanan hicbirsey unutulmuyor .yıllar geri gelmiyor..demem o ki bırak ne hâlleri varsa görsünler..sen hiç karışma..gitme arama..

Canım benim..o acıyı çok iyi bilirim..bende ikiz bebeklerinmi kaybettim..birini düşük yaptım diğeri gelişmediği için mecburi kürtaj oldum..ve tıpkı senin yaşadıkların gibi durumlar yaşadım..yıllarca görüşmedim konuşmadım aramadım eşimde yanımdaydı..yıllar sonra yalvarmalar sonucu eşimle arayı duzeltiler ben yine yokum..bu sefer eşim 180derece döndü ve bana hak veren adam başladı bana saydirmaya..işte sende bir büyük gibi davranması onlara hiç sevmedin onları gibi gibi bir dolu söz..(herşeyi anlatmaya kalksam çok uzun olur)..kısa geçiyorum o yüzden..ben gorusmuyordum ama artık oğlanları gorusuyordu ve biz kopma noktasına gelmiştik..o beni arkalayan haklısın diyen adam gitmiş bambaşka biri gelmişti..ve Birgün..o ilahi adalet yeniden ailesinin gerçek yüzünü birkez daha gösterdi..evlerini hile yoluyla torunlarına bıraktılar ..çocukları ve diğer torunları birşey almasın diye..bunu öğrenen sevgili oğulları baristigina pişman oldu tabi .ama giden gidiyor yaşanan hicbirsey unutulmuyor .yıllar geri gelmiyor..demem o ki bırak ne hâlleri varsa görsünler..sen hiç karışma..gitme arama..
Başın sağolsun canım umarım tekrar istediysen evlat sahibi olmuşsundur.Çok zor evet birde bunca derdin arasında bunlar…Bende böyle düşünüyorum bugün yanımda ama yarın dönebilir kimseye tam anlamıyla güvenemem.Onun için ona her zaman istediğin zaman görüşebilirsin,istediğin zaman konuşabilirsin sen küsme kavga etme diyorum başka da bir şey diyemem.Kendisi tercih etmiyor kendi bileceği iş.Ama benim için gerçekten tamamen hayatımdan çıkarmam gereken insanlar sinir stres dışında hiç bir katkıları yok.Eşinin tekrar gerçek yüzlerini görmesine çok sevindim.Keşke hep iyi insanlar olsa etrafımızda.

Başın sağolsun canım umarım tekrar istediysen evlat sahibi olmuşsundur.Çok zor evet birde bunca derdin arasında bunlar…Bende böyle düşünüyorum bugün yanımda ama yarın dönebilir kimseye tam anlamıyla güvenemem.Onun için ona her zaman istediğin zaman görüşebilirsin,istediğin zaman konuşabilirsin sen küsme kavga etme diyorum başka da bir şey diyemem.Kendisi tercih etmiyor kendi bileceği iş.Ama benim için gerçekten tamamen hayatımdan çıkarmam gereken insanlar sinir stres dışında hiç bir katkıları yok.Eşinin tekrar gerçek yüzlerini görmesine çok sevindim.Keşke hep iyi insanlar olsa etrafımızda.
Evet oldum çok şükür bir kızım var kocaman öğretmen oldu.. yaşım kırkbeş.. küçük yaşta anne olunca abla kardeş gibi birlikte büyüdük..en büyük hediyem o benim...Rabbim sanada göstersin inşallah..

Basiniz sagolsun oncelikle, evlat acisi bambaska bir aci yani kiyaslanabilecek herhangi bir karsiligi yok, olmadigi gibi boyle bir durumda bilgi sahibi olduklari halde optimum duzeyde teskin etme cabasina girmeyecek aileylede ipler tamamen kopartilsa kimse sizi suclayamaz.

Ancak ben olsam boyle bir aileyi zaten sikintili oldugum su surecte bilgilendirip sikintima sikinti katmazdim, esinize soyleyin haber vermek istiyorsa kendisi versin, simdi dogum zamani yaklastiginda ortaya cikipta durumu ogrenirlerse babanne hanim torun kaybettim diye kendini olayin oznesi haline getirip butun ilgiyi ustune toplamak isteyecektir.

Genel konunuza gelecek olursam ne kadar az kayin ailenize maruz kalirsaniz (belliki) o kadar saglikli bir evliliginiz olacak gibi gorunuyor, ben sirtimi donerdim.

Kızlar selam.
Yaklaşık 2 hafta önce karnımda ki bebeğimi kaybettim kalbi durdu.Psikolojik olarak hiç iyi değilim kimseyle konuşamıyorum yemek yiyemiyorum kimse böyle bir şey yaşamaz umarım başıma gelene kadar bu kadar zor olduğunu bilmiyordum.3.5 aylık bir hamilelik süreci geçirdim.Zaten eşimin anne babası ablası ile nişan zamanımızdan beri aramızda sorunlar vardı.Evlenirken eşime tek bir gram dahi destekleri olmadı.Düğün vs yapmak istemedik eşimle.Sade bir nikah yaptık gelinlik giydim.Gelinlik denemek ücretli diye haberler çıkmıştı o aralar bana onun dahi lafını yaptılar “o da ücretliymiş nasıl olacaksa”tarzı.Nişanımda ne eşimin ne benim haberimiz dahi yok sahte kolye getirdi taktı kv.Kendi oğullarına bir gram dahi takmadılar el gibi geldiler el gibi gittiler.Maddi manevi hiç bir destekleri olmadı yani.Çok uzatmak istemiyorum konuya gireceğim.bir süre önce kp kalp krizi tarzı bir şey geçirdi.Ben asla saygımdan ödün vermedim yine görüştüm unutmadım ama içime attım destek olmak istedim.1 ay boyunca akşama kadar evlerinde misafir ağırladım kv mutfağa dahi sokmadım destek oluyorum aile diye düşündüm.Ardından bende 9cm bir çikolata kisti çıktı ve açık sezeryan şeklinde ameliyat olmak zorunda kaldım.Olanlar bilir açık olduğu için hemen toparlanmıyor.Hastaneye yattım beni 3.gün aradılar ne yaptın diye birde sabah aradığında kv telefonu açmadığım için beni azarladı bende annemi arasaydın ben ameliyatlıyım dediğimde ne bileyim annen olduğunu yanında belki kuzenin vardır tarzı saçma sapan dalga geçti.10 gün sonra komşularını aldı evime geldi birde benden hizmet bekledi yapmadım açıkçası kahve koydum önlerine gittiler.Kv beni köşeye çekip çekip hemen yapma çocuk ne gerek var şöyle böyle dedi ama istediğimizi biliyor eşime de gidip ay oğlum hemen sizin de olur inşallah diyor.Hamile kaldığımda sevinçle söyledik 0 tepki verdiler.Hamilelik sürecim boyunca aramadılar.Benim ailem uzakta,bir şeye ihtiyacınız var mı nasıl gidiyor bu bebeğin kalp atışı duyuldumu vs diye hiç sormadılar.bebeğimi kaybetmeden 1 hafta önce görümcem oğlunun doğum gününe çağırdı bizde gittik.Ama çok mesafeliydim hiç biriyle çok konuşmadım kendileri orda da bebeği felan sormadılar.Kv kendi görümcesinden için işte çok fena bir kadın şöyle böyle diye arkasından atmaya başladı bende bence iyi birisi beni ameliyat zamanımda çok aradı sordu hem sizde yanındayken gayet iyi davranıyorsunuz şimdi neden böyle diyorsunuz ki dediğimde sen sus sen daha dün geldin dedi ama bunları söylerken eşim yok.Hep eşimin olmadığı zamanı kolluyorlar bir şey demek için.Ben de birinin hakkında fikir sahibi olmam için yıllarca tanımam gerekmiyor dedim sustu.Sonra eve geldik eşime ben bir daha aynı ortama girmeyeceğim mümkünse muhatap dahi olmayacağım dedim.o da sen bilirsin dedi.Kanamam başladı doktoruma ulaşamadım asistani görümcemin arkadaşıydı eşim aradı bir arar mısın ulaşabilir miyiz diye görümcem de o şekilde öğrendi.Sabahına zaten bebeğimin kalbi durdu hala kanamam var diye biliyorlar büyük ihtimalle kv ilk defa o gün bebeğimin öldüğü gün beni aradı bende açmadım.Sonrasında saçma sapan yok çok değer verirsen tepene çıkarlar tarzı sözler durumlar paylaşmış.Ben söylemek istemiyorum gerçekten gram destek görmediğim insanların üzülmüş gibi yapmalarını görmek istemiyorum eşim de aynı şekilde söylemek görüşmek istemiyor.Biz hep alttan aldık ama böyle olmuyor.Onlar da a küstüler tamam diyen insanlar değil sürekli moralimizi bozacak bir şeyler buluyorlar duyuruyorlar.Daha anlatamadığım bir sürü şey var konusu açılırsa hepsini anlatırım.Eşime görümcem senin anan baban karının anası babası olmuş,karın hastaneye gideceği zaman sende gel anne diye annemi aramıyor vs tarzı saçma sapan şeyler söylemiş.Benim babam bana araba hediye etti.O daha anasının babasının himayesi altından çıkamamış vs şeyler demiş.Tek oğulları varmış benim yüzümden yüzünü bile göremiyorlarmış bir sürü şey.Kendisi de annesinden çıkmıyor ben annemi babamı uzak mesafede ayda yılda bir görüyorum.Herkes anası babası görüşmeden olmaz diyor ama eşimde görümcemin o laflarından sonra kavga etti.O da görüşmek duyurmak istemiyor bu saatten sonra nasıl bir yol izlemeliyim duyurmalı mıyım tamamen silmeli miyim aklım kafam çok karışık.Biliyorum çok uzun oldu çok doluyum çünkü okuyanlara vakit ayıranlara çok teşekkür ederim ❤️
Geçmiş olsun çok üzüldüm kaybınıza siz söyleseniz ne olur söylemeseniz ne olur bırakın oğlu isterse söyler o kısmı çok takmayın bu aile ile bence de bir süre daha çocuk düşünmeyin derim hem psikolojik olarak hem de eşinizde yavaştan sizin tarafınıza geçiyorken sakin bir süreç geçirin

Evet oldum çok şükür bir kızım var kocaman öğretmen oldu.. yaşım kırkbeş.. küçük yaşta anne olunca abla kardeş gibi birlikte büyüdük..en büyük hediyem o benim...Rabbim sanada göstersin inşallah..
Çok sevindim.Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Basiniz sagolsun oncelikle, evlat acisi bambaska bir aci yani kiyaslanabilecek herhangi bir karsiligi yok, olmadigi gibi boyle bir durumda bilgi sahibi olduklari halde optimum duzeyde teskin etme cabasina girmeyecek aileylede ipler tamamen kopartilsa kimse sizi suclayamaz.

Ancak ben olsam boyle bir aileyi zaten sikintili oldugum su surecte bilgilendirip sikintima sikinti katmazdim, esinize soyleyin haber vermek istiyorsa kendisi versin, simdi dogum zamani yaklastiginda ortaya cikipta durumu ogrenirlerse babanne hanim torun kaybettim diye kendini olayin oznesi haline getirip butun ilgiyi ustune toplamak isteyecektir.

Genel konunuza gelecek olursam ne kadar az kayin ailenize maruz kalirsaniz (belliki) o kadar saglikli bir evliliginiz olacak gibi gorunuyor, ben sirtimi donerdim.
Öncelikle çok teşekkür ederim❤️Kesinlikle size katılıyorum topu eşime attım zaten ne zaman isterse söyleyebilir yeter ki beni arayıp ya da evime gelip üzülmüş gibi yapmasınlar.Bağ koparmak istiyorum ama o kadar garip insanlar ki bu mümkün olmuyor.Zorlarlarsa açık açık söyleyeceğim artık ben görüşmek istemiyorum.

Back
X