Herkese günaydın.Bu buraya kv ile ilgili açtığım kaçıncı konu bilmiyorum.İki yıllık bir evliliğim var.Kv ile altlı üstlü oturuyoruz ne yazık ki.Şu an en azından bir 15-20 gün için taşınma imkânımız yok.Kv ve kp ile aramız şu ara öyle çok iyi olmasa da birbirmize tahammül edecek seviyedeydik ta ki düne kadar.Ben dün eve geldikten bı süre sonra onlarla ilgili bı olay yüzünden baya sinirliydim ve sakinleşmek için yürüyüşe çıktım.Yolda da bı komşunun çocuğunu sevmek için durdum biraz sohbet ettik ve beni içeri davet etti.Kv bu kadını hiç sevmiyor daha önce de hiç gitmemiş evine.Benim o eve girdiğimi görünce de hem kv hem kp eşimi arayıp senin karın öyle eşinin evde olduğunu bildiği kadınla ne yapıyor sadece kadın olsa da gidemez ben yillardir o eve hiç gitmedim diye beni şikayet etmişler.Eşimle baya tartışmışlar akşam eşimi arayıp telefona beni istedi kv ve bana bu olayı sordu.Ben de istediğim yere gidebileceğimi,ona hesap sormak zorunda olmadığımı anlattım.O da beni çok cirkin şekilde itham ederek senin erkek olan evde ne işin var diyerek suçladı. Dünden beri aklım almıyor arkadaşlar. Ben dün o evde kadınla sohbet ederken eşi yanımızda bile durmadı ki zaten eşi ve kızı da yanımızdaydı adamla asla yalnız kalmadık. Dün kv öyle şeyler söyledi ki kp de arkadan bana küfür etti.En son kapattım telefonu mecburen daha fazla küfür dinlemek istemedim. Ben bu kadının iftiralarından, beni böyle itham etmesinden çok sıkıldım. Evet eşim benim haklı olduğumu biliyor zaten dün çok da tartıştılar ama ben dünden beri düşünüyorum. İleride benim bir çocuğum olsa bu kadına nasıl göstereyim bu kadar dar zihniyette bir insana kendimi açıklamak istemiyorum. Hanımlar lütfen bana bir yol gösterin bir yandan eşime de üzülüyorum ama bir yandan da ya ilerde yanımda olmazsa diye korkuyorum. Eğer eksik olan bir şey varsa sorularınızda yanıtlarım Okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Bu arada ne yazık ki benim okulum olduğu için şu an için çalışma imkanım yok.