kv ve temizlik sorunu

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
Arkadaslar sorun kv. Ve temizlik.
Kayınvalideminde benimde evimiz çok büyük.
Bir günde asla temizleyemezsin o derece büyük, gelelim konuya. Kv 42 yaşında ve çok şükür bir hastalıgı birşeyi yok genç kendisi. Ona bugune kadar bir çok kez temizliğine yardım etmeyi teklif ettim kabul etmedi. Misafir gelir hizmetimi esirgemem misafir ağırlamayı yedirip içirmeyi çok severim gittiğim heryerdede sofrayı toplarım bulaşıklara herseye seve seve yardım ederim. Kv de yiceksek veya misafir varsa seve seve yardımcı olurum. Benım kv bu ara takmış bana( 6 aylık birde bebeğim var) misafirliğe gidiyor geliyor bana temizlik yapamıyorum midem ağrıyor ertesi gün yanına iniyorum ne o temizlik yapmaya mı geldin( maddi durumumuz çok iyi ben her fırsatta bebekle yetişemediğim için yardımcı tutarım) kendisi memleketten gelin gelmiş eşide varlıklı çok şükür tut bir yardımcı diyoruz günlerce konusmuyor surat o biçim biz öyle görmedikte bilmem nede. Açık açık demiyor ama benım kv yi akrabaları dolduruyor gelin sana yardım etmiyor mu diye bundan adım gibi eminim çünkü ne zaman misafirliğe gidip gelse hep bu mevzular. Artık usandım ben hem kendi evimi hem onun evini nasıl yapıyım? Durum olmasa veya hasta olsa seve seve yapabildiğimi yaparım ama böyle laf sokacak durumunda var gına getirdi. Bide korkum şu bir gelin daha alıcak o kv deme temizlik yaparsa( bende onunla birlikte yardım ederim el mahkum) bu sefer sülalede iyice adım çıkacak napıcam kızlar ben akıl verin

Neden bu kadar umursuyosunuz ki hakkinizda ne dusuneceklerini?en fazla arkanizdan konusur konusur yorulur susarlar.arada icinizden gelir yardim edersiniz o baska ama kimsenin temizlikcisi degilsiniz.rahat olun.

Bebekle ne temizliği allah aşkına. 11 aylık oğlumun yemeğini yaptım mı tamam, ben de ne bulursam atıştırıyorum. Temizliği de haftada 1 eşim süpürüp siler. Alıştırmayın kesinlikle. Nasıl başlarsa öyle devam eder

Duymazlıktan gelmek gibi harika bir seçeneğiniz var.
Bir de yaptığınız iyilikler zamanla göreviniz olur. İşte asıl o zaman sorun çıkar.
Müstakbel elti ile yarışa girerseniz kazanan kayınvalide olur tabi ki de kaybeden siz eltiler okursunuz.
7 yıllık evliyim kayınvalidem de bulaşık bile yıkamadım. Arkamdan konuştuğu da hiç umurumda değil.

Arkadaslar yeni gelinle yarısa girmek gibi bit niyetim asla yok demek istediğim o yaparda bütün yük ona kalırsa yardımcı olurumdu. Siz bile iyi niyetimi yanlıs anladınız en iyisi ben karısmayım:)

42 yaşında sizden hizmet bekliyorsa acizdir insanların dolduruşuna geliyorsa düşünemiyordur
Çokta takmayın böylesini derim ben

Arkadaşım sen biraz kulaklarını tıkamayı öğreneceksin.Durumu iyi olup da gelinine temizlik yaptırmak isteyen kv nin aklına şaşayım.Sakın ola yarın öbür gün eltin olduğunda yarışır gibi kv nizin evini temizlemeye çalışmayın.Kim ne yaparsa yapsın sonuçta kadının durumu varmış tutsun bi temizlikçi yaptırsın.Sen misafirde bayramda seyranda gittiğinde üzerine düşen görevi yap ama küçücük bebekle ne diye temizlik yapacaksın ki!!Unutma sen eşek olursan üzerine semer vuran çok olur.Milletin gazına gelip kendini kullandırtma..

Biri bir şey derse deyin ki çocuğum hiç durmuyor kendi evimin yemeğini zor yapıyorum temizliğe kadın tutuyorum kv min evini nasıl temizliyeyim de.

Siz basta hep teklif etnissiniz kabul etmemis. Sonradan ne değişti de böyle oldu. Ayrica bebeginiz var. Siz temizlikceksiniz o bebege mi bakicak. Madem durumlari iyi yardimci tutsunlar iste ne var ki bunda. Tabi ki gereken yardimi yaparsiniz ama bebeginizi de düşünsün biraz.

Şimdi kv sana derse ki temizligemi geldin anne ben kendi temizligimi bile yapamiyorumki temizlikçi alıyorum eve diye bir söyle iki söyle hatta deki gel benim temizliği de beraber yapalım sonra seninkini yaparız tamam derse silmedik yer yıkamadık şey bırakma arada kaçamak yap bebek durmuyor falan diye bak bidaha ağzını aciyormu

Ozaman dolduran yoktu şimdi dolduruyorlar aynen öyle dusunuyor o bakacak ben temizlicem

Ne diyorlarsa diyorlar boşverin zaten temizlikçi tut demişsiniz ayrıca daha önce kendiniz teklif etmişsiniz temizliğe de yardım edeyim diye şimdi yapamam diyorsunuz o zaman baştan hiç demeyecektiniz. Tüm evi temizlemeseniz bile o bir ucundan sen bir ucundan tutarsın yapılır. Derdiniz de yeni gelin gelince o yaparsa olmuş yani yeni gelin komşuların gözüne girer diye düşünüyorsunuz. Yapmak istiyorsa o yapsın

Ne diyorlarsa diyorlar boşverin zaten temizlikçi tut demişsiniz ayrıca daha önce kendiniz teklif etmişsiniz temizliğe de yardım edeyim diye şimdi yapamam diyorsunuz o zaman baştan hiç demeyecektiniz. Tüm evi temizlemeseniz bile o bir ucundan sen bir ucundan tutarsın yapılır. Derdiniz de yeni gelin gelince o yaparsa olmuş yani yeni gelin komşuların gözüne girer diye düşünüyorsunuz. Yapmak istiyorsa o yapsın

Kayınvalide cimri mi egolu mu? O kadar işe ihtiyacı olan kadın varken, kayinvalidede para varken neden bebekli annenin vaktinden çalmak? Senin bebeğinle ilgilenmen, oynaman lazım. Kalaninda da dinlenmen. Ne temizliği ya?

Ne münasebet komsuların gözüne girecek diye! Bütün yük diğer geline kalırsa kadın tutulmazsa yardım ederim eltime demek istiyorum! Evet defalarca söyledım ozaman bebegım yoktu

Kayınvalide cimri mi egolu mu? O kadar işe ihtiyacı olan kadın varken, kayinvalidede para varken neden bebekli annenin vaktinden çalmak? Senin bebeğinle ilgilenmen, oynaman lazım. Kalaninda da dinlenmen. Ne temizliği ya?
Cimri değil ama sorsan parası yok.

Eee o gelin adı üstünde kendi doğursa yaptırmaz ki zaten gelin herşeye mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…