Ozaman dolduran yoktu şimdi dolduruyorlar aynen öyle dusunuyor o bakacak ben temizlicemSiz basta hep teklif etnissiniz kabul etmemis. Sonradan ne değişti de böyle oldu. Ayrica bebeginiz var. Siz temizlikceksiniz o bebege mi bakicak. Madem durumlari iyi yardimci tutsunlar iste ne var ki bunda. Tabi ki gereken yardimi yaparsiniz ama bebeginizi de düşünsün biraz.
Ne münasebet komsuların gözüne girecek diye! Bütün yük diğer geline kalırsa kadın tutulmazsa yardım ederim eltime demek istiyorum! Evet defalarca söyledım ozaman bebegım yoktuNe diyorlarsa diyorlar boşverin zaten temizlikçi tut demişsiniz ayrıca daha önce kendiniz teklif etmişsiniz temizliğe de yardım edeyim diye şimdi yapamam diyorsunuz o zaman baştan hiç demeyecektiniz. Tüm evi temizlemeseniz bile o bir ucundan sen bir ucundan tutarsın yapılır. Derdiniz de yeni gelin gelince o yaparsa olmuş yani yeni gelin komşuların gözüne girer diye düşünüyorsunuz. Yapmak istiyorsa o yapsın
Cimri değil ama sorsan parası yok.Kayınvalide cimri mi egolu mu? O kadar işe ihtiyacı olan kadın varken, kayinvalidede para varken neden bebekli annenin vaktinden çalmak? Senin bebeğinle ilgilenmen, oynaman lazım. Kalaninda da dinlenmen. Ne temizliği ya?
Eee o gelin adı üstünde kendi doğursa yaptırmaz ki zaten gelin herşeye mecburKayınvalide cimri mi egolu mu? O kadar işe ihtiyacı olan kadın varken, kayinvalidede para varken neden bebekli annenin vaktinden çalmak? Senin bebeğinle ilgilenmen, oynaman lazım. Kalaninda da dinlenmen. Ne temizliği ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?