kv ve temizlik sorunu

Yardim ederse etsin sen saygini esirgeme yeter.evin buyuk bebeginde var maddi durumda var tutsun 15gunde birini temzlieyp gtsnler . Sen boswer takilma kim ne derse desin herkes kendi isine baksin. Yeni gelinde yaparsa iki kere yapar gozlerine ii gorunmek icin bakti sen yapmiosun ben enayimiyim tek ben yapiom der isine bakar bence... sen takilma saygini sevgini esirgeme yeter.

KV lafından illet geldi valla :) şuna kayınvalide yazamiyor musunuz su forumda anlamiyorum.
mecbur musun temizlemeye ? hizmetçi misin sen gelin misin?
Kadın seni sevse bunu yapmazdı bence.

Yardım falan etmeyeceksin bu kadar. Parası da varmış tutsun bir yardımcı. Onun derdi sen temizlik yaparken tepende durup ego tatmini yapmak, söz geçirmek. Sakın yapma ya. Gelin = temizlikçi diye bir mantık mı var? Deli oluyorum yemin ederim bu tarz insanlara.

Valla istedikleri kadar konussunlar hic umrumda olmaz. O kadar parayi mezara goturmicek kaynanan heralde tutsun birini. Sende kasma kendini salla.

4 yillik evliyim kv imin evini hic temizlemedim.ben kimsenin temizlikcisi olmaya gelmedim.okudum meslegik var kendi sorunluluklarim var.gittgmde caya bulasiga yardm ederim tabiki.ben kendi annemin evinden baska ev temizlemem.kv evini kizlari dusunsun varsa.yoksa da yapmayin cok gencmis hasbam.

42 yaşındaki kadına ne yardımı?! ben 51 yaşındayım her işimi görürüm çok şükür. O niye yapamıyormuş. İlla gelinden bir fayda görecek bu kaynana milleti. Yeni gelin de yapmak istemez. Yaparsa da yapsın. O kadar derin düşünme. Herkes kendi eviyle meşgul olsun. Eskiden başlık parası karşılığında kızlar gelin edildiği için köle yerine konmuşlar. Hala o zamanın alışkanlıkları. Boş vereceksin.

Ay bütün gece çocuk durmadı uyutmadi ay kicim basım agriyo ,valla sen benden dincsin de geç Allah Allah ya

42 yaş neki ya!! Millet o yaşta çocuk doğuruyor.hanimefendi bide kaynanalık tasliyor.kendi boş oturmasinda evde sana yardım etsin.

1 kere yaparsan ustune yapisir.yapma hasta degil sonucta.

Kayinvaliden benden 8 yas büyük kizim 4 aylik isimi gucumu yapiyorum otursun kendisi yapsin bu gelinleri potansiyel temizlikci gibi görenlere tilt oluyorum. Bosver kimin ne dedigini bebeginle ilgilen. Yeni gelin yardim edersede etsin sen bildigin yoldan sasma.

Kv benimle aynı yasta bende 41 ve 4 cocuguma hamileyim. Ben her işimi kendim yaparım ve annemin evinide temizlerim cünkü annem 73 yaşında. Kv kayın valide kompleksine girmiş.kendi işini kendisi yapabiler.

Kendi kızı olsa,kaynanasına temizliğe gitse kıyameti koparır.Sen duymazdan gel ve sakın alıştırma.Yoksa hayat boyu yapmak zorunda kalırsın.Parası varsa kadın tutar.İşte o kadar.

42 nedir ya gencecik kadin tobe tobe.gelin olunca hizmetcimi olunuyormus elleri armutmu topluyor yapsin kendi isini yatalak deyil ya.6 aylik bebegin var birde.
yuz vermeyin bu kaynana bozuntularina.mesafe koyun az gidin az gorusun.kimsenin temizligini yapmak zorunda deyilsin kv den azicik catlak okadar...

Valla benim de eltim yapardı benim hic umrum değil banane
Şimdi akıllanmis oda yapmıyo, artik bi zahmet kendileri yapiveriyo
Yani insan eşşek olursa semeri vuran çok olur,bi ömür yaparsın bigun yapma dünya kötüsü olursun ne gerek var.
Ne diyorlardi "insanlar için gözlerini feda edersin,o zaten kördü derler"gibi bişi :))

Yeni gelinin is yapacagini nerden biliyosun?? Yeni gelende bir yapar iki yapar ucuncuye hizmetci miyim der kenara cekilir merak etme. Sen kocana bak kocan yanindaysa milleti bosver konusur dururlar

Siz şimdi yeni bebişin hazırlıklarına başlayın,boşverin kv 'nizin temizlik sevdasını
Kendi evine temizlikçi bir kadın tutuyorsa bir kadın neden başkasının evini yapsınki ?
Üstelik durumu da iyi birdaha ki sefere anne temizlikçimden çok memnunum senin içinde istersen konuşayım diyin.
Yeni gelin yapacak olursa da o onun sorunu zaten ne kadar yapsan kimseye yaranamazsın
Elinizden gelen saygı ve sevgiyi gösterin sonrasında vicdanen rahat olun oluruna bırakın söylensin dursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…