kv ve temizlik sorunu

Diyorum yetişemiyorum yapamıyorum vs nato kafa nato mermer....

Yardımcıyı istemiyor biz öyle görmedik diye ama senin yapmanda sakınca yok yani gelin temizlikçi mi hizmetçi mi? Maddi durum kötü olsa yada kendi eli ayağı tutmasa hak veririm ama şu anki sadece şımarıklık bencillik duyma görme derim

Aynen öyle hasta olsa durumu olmasa vallahide yaparım billahide yaparım canım çıkar yetişemem belki ama elimden geleni yaparım.

42 yaşında kayınvalide mi olur yahu, millet o yaşta bebek yapıyor
neyse tabi ki yardım etmeyin gencecik kadın, yapamıyorsa yardımcı tutsun, bırakın hakkınızda ne düşünürlerse düşünsünler, bir kere yaparsanız hep beklerler hiç bulaşmayın o yüzden.

Yeni jenarasyonda insanlar 42 yaşında daha yeni anne oluyor.
Torun sahibi olması onu yaşlı yapmaz.
Misal annem beni 38 yaşında doğurmuş.
Yerinde olsam gençlik olarak benden farkın yok, bide benim bebeğim var yardım edeceğin yerde surat yapıyosun der, ben tavır koyardım.
Kimse kimseye yardım etmek zorunda değil ama böylesine bunu yapmak müstehak.

Hatun açık açık yardım et demiyor sıkıntı orda laf sokuyor senin dediğin gibi desem ay ben sana iş yap mı dedm der

Alın temizlikçinizi gidin bir gün

O yapsın temizlik siz de bir çay çorba Kv de torun sevsin oldu bitti

Alışkın olmayınca yardımcı çağırmak zor gelir siz alın gidin o da alışır

Bu arada 37 yaşındayım 42 Kv Nasıl olunur bilemedim

40 ta Kv olmuş galiba sizde çocuk da olduğuna göre

Daha benim oğlan 7 yaşında neyse ben kenarda dövüneyim

Oyleyse siz de acik acik anne eskiden bebegim yoktu yardim etmek istiyordum sen kabul etmiyordun Simdi ben kendi temizligimi bile yapamiyorum seninkine nasil yetiseyim de. Bir daha da acmaz konuyu zaten.

Hatun açık açık yardım et demiyor sıkıntı orda laf sokuyor senin dediğin gibi desem ay ben sana iş yap mı dedm der
E o zaman sen de imalı şekilde yakıncan durcan.
Ayy çocukla yetişemiyorum her yere. Mahvoluyorum bütün gün, yardımcı tutsam da yetmiyor diyip gezincen bastırcan:))

İşte zamanla boşvermeyi öğreneceksin,her lafa her imaya alınırsan işin iş.Ben kv me yeri gelmiş ev de süpürmüş toz da almış insanım ancak öyle eni konu temizlik hiçç kusura bakmasın asla yapmadım yapamam ama her zaman elimden geleni yaparım yemek mi yedik mutfağı toplarım misafiri mi gelecek tatlıdır tuzludur elimden geldiğince yaparım o konularda çok dikkatliyimdir.Ancak kendimi kullandırtmam hele ki senin kv de gençmiş az para biriktirip temizlikçi tutsun.

Bende yardımcı oluyorum mutfak toplarım kırıntı varsa süpürge açarım misafiri varsa o oturur ben hizmet ederim istiyorki temizliğinide yapiyim surat surat surat çekemiyorum suratını ya vucudum ağrıyor ağırlıgından bedensele döndü artık inanır mısın

E o zaman sen de imalı şekilde yakıncan durcan.
Ayy çocukla yetişemiyorum her yere. Mahvoluyorum bütün gün, yardımcı tutsam da yetmiyor diyip gezincen bastırcan:))
Vallahi hep öyle diyorum ama gel gör ki anlamıyor

"Yaşlı başlı kadın dediğin 42 yaşında bu biir. Altı üstlü oturuyoruz evimin düzenini benim kadar iyi biliyor bu ikii. Onlara gelin iş yapın diyen yok eğer altı üstlü gelin aldıysan zor zamanlarında yardım edeceksin! Nıye aldın dibine geleni gideni konrtol etmek attıgı heradımı bilmek için mi? Bu insanlıktır ben sezeryan oldum eve geldim komşum yemek getirdi bana aç kaldım ben dikişlerimle kıvranırken o kv bana bir kap yemek yapacak bebeğe baksa ne yazar kimse kimsenin ne yaşadıgını bilmiyor"
bunlar sizin ifadeleriniz. sizin yerinizde ben olsam eli ayagi tutan(yapamayacak durumda degil), zamaninda bana merhamet etmemis birinin evini temizlemeye gitmem. elalem ne derse desin. yeni gelin temizlerse kendi bilecegi iskarismazdim ben olsam. herkes kendi evini kendi temizlesin. elden ayaktan dusselerde elalem ne der diye degil allah rizasi icin yapardim.

Evet canım benım yorumum evimde bir bardak kaldırmış değil hamıleyken bir kap çorba verip al kızım hamılesın şifa olsun demiş biri değil bazen bu kadına dayanamadıgım için boşanıp gitmeyi düşünüyorum

Yapsın suratını allah askina yaptığında yarandın mı? Yaparsın göze gelmez yapmazsın göze batarsın alıştırma kv ni. O o sekilde görmemiş olabilir. Ama artik değişti hersey eskisi gibi değil. Tutsun yardımcı millet gelinmi temizlemiş yardımcımı temizlemiş nerden bilecek.

Kv trip dönemi gelmiş. Bu kv nerden buluyor böyle takacak şeyleri ben anlamıyorum.
Bebegine bak sen kendi evine bak suratina aldirma...
Kimseyi memnum edemezsin. Hep daha fazlasını isterler anacımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…