Arkadaslar sorun kv. Ve temizlik.
Kayınvalideminde benimde evimiz çok büyük.
Bir günde asla temizleyemezsin o derece büyük, gelelim konuya. Kv 42 yaşında ve çok şükür bir hastalıgı birşeyi yok genç kendisi. Ona bugune kadar bir çok kez temizliğine yardım etmeyi teklif ettim kabul etmedi. Misafir gelir hizmetimi esirgemem misafir ağırlamayı yedirip içirmeyi çok severim gittiğim heryerdede sofrayı toplarım bulaşıklara herseye seve seve yardım ederim. Kv de yiceksek veya misafir varsa seve seve yardımcı olurum. Benım kv bu ara takmış bana( 6 aylık birde bebeğim var) misafirliğe gidiyor geliyor bana temizlik yapamıyorum midem ağrıyor ertesi gün yanına iniyorum ne o temizlik yapmaya mı geldin( maddi durumumuz çok iyi ben her fırsatta bebekle yetişemediğim için yardımcı tutarım) kendisi memleketten gelin gelmiş eşide varlıklı çok şükür tut bir yardımcı diyoruz günlerce konusmuyor surat o biçim biz öyle görmedikte bilmem nede. Açık açık demiyor ama benım kv yi akrabaları dolduruyor gelin sana yardım etmiyor mu diye bundan adım gibi eminim çünkü ne zaman misafirliğe gidip gelse hep bu mevzular. Artık usandım ben hem kendi evimi hem onun evini nasıl yapıyım? Durum olmasa veya hasta olsa seve seve yapabildiğimi yaparım ama böyle laf sokacak durumunda var gına getirdi. Bide korkum şu bir gelin daha alıcak o kv deme temizlik yaparsa( bende onunla birlikte yardım ederim el mahkum) bu sefer sülalede iyice adım çıkacak napıcam kızlar ben akıl verin