Kafama takacağım bir insan değil aslında ama mecbur kalınca sinir oluyorum. Daha bugün düşündüm başına bişey gelsin bi çorba bile yapmam diye. Yine de yapmam.Seninkide. Tipik KV işte...
Bence takma... daha yeni doğum yapmışsın bebişinle güzel günlerinin tadini cikart
not: Süt buruna sikma olayıni alman ebelerde yapiyor. Yagli olduğu icin ici nemleniyor galiba.
burda cok acaip konular okuduk torununu emzirmeye calisani bile okudu bu gozler ama arkadasinizin kv si daha farkli birseymi yaopti acaba cidden merak ettimarkadaşımın kayınvalidesinin yaptıklarını duyduktan sonra kv kelimesi duyduğum anlar sünirim tepeme çıkıyor. Aman neyseki siz sadece bi kaç saatlik katlandınız boşverin. İletişimi kesmwk en güzeli zaten. Gelmwzse gelmesin çok lazımdı takmayın boşverin
jameya onu oyle kabullen ve rahat et senim icin en iyisi bu birde aman sukret bak burda neler okuyoruz gelip tepende seni rahatsiz etmiyor en azindan napiyim artik en iyi tarafi bu olsa gerekbugün Berat kandili olduğu için kv me gitmek zorunda kaldım malesef.
Daha önce konu açmıştım doğum yapalı 45 gün olmuş kadın bikere doğumda geldi daha da ne aradı ne sordu. Aramızda 10 dk mesafe var. Hadi beni bırakın kendi oğlunu bile arayıp birşeye ihtiyacın var mı gel bu akşam yemeği bende ye demedi.
Her neyse bugün de eşim ben çok üzülüyorum anneme gidelim bugün kandil. Beni kırma dedi. Bende kırmak istemedim çünkü o da beni hiçbir zaman kırmadı. Gittim ama o kadar da diken üstünde orurdum ki.
Girer girmez zorla mı geldin yoksa isteyerek mı diye sordu. Niye sorguluyorsun dedim geldim işte!
Neyi soruyorsun daha?
Fenalaşmış numarası yaptı(torununu görünce) sözde çok sevindi çok özledi. Ulan özleyen insan bikere aramaz mı çocuk nasıl diye?saçma sapan tavırlar,hala bana biz burnuna süt sıkardık,biz kahvaltıya 2 aylıkken başlardık,biz de büyüttük şöyle yaptık diyip durdu. Sesimi çıkarmadım çünkü çok boş kafa yormaya gerek yok.
Allahım nasıl insanlar var gerçekten şaşırıyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre verir umarım. Hepinizin kandili mübarek olsun..
Ay tipik kaynana işte ama yakınıma yapılınca daha bi sinir olunuyor işteburda cok acaip konular okuduk torununu emzirmeye calisani bile okudu bu gozler ama arkadasinizin kv si daha farkli birseymi yaopti acaba cidden merak ettim
Gelmesine gerek yok zaten evde bayıldım bana yemek lazım mı annem diye sordu.arkadaşımın kayınvalidesinin yaptıklarını duyduktan sonra kv kelimesi duyduğum anlar sünirim tepeme çıkıyor. Aman neyseki siz sadece bi kaç saatlik katlandınız boşverin. İletişimi kesmwk en güzeli zaten. Gelmwzse gelmesin çok lazımdı takmayın boşverin
Ay tipik kaynana işte ama yakınıma yapılınca daha bi sinir olunuyor iştekendini iyi gübi gösterip ağlayarak karın bana haksızlık ediyor halbuki ben meleğim diyenlerden işte. Daha çok şeyler varda kandil kandil dedikodu yapmayayım :)
dogru cok haklisiniz yakinina yapilinca farkli oluyor dediginiz gibi ama ne yazikki kv geneli bu sekilde Allah akil fikir versin insallahAy tipik kaynana işte ama yakınıma yapılınca daha bi sinir olunuyor iştekendini iyi gübi gösterip ağlayarak karın bana haksızlık ediyor halbuki ben meleğim diyenlerden işte. Daha çok şeyler varda kandil kandil dedikodu yapmayayım :)
Dedim ki madem öledin gelip görseydin diye. Napiym annem diyo :) git köprüden atla dicektim.Keşke dıyeydın kız madem okadar sevıyon torunu nıe bugün arqmadn dıye
Aynen öyle.
Boş tenekeden çok ses çıkar. Mecburen geldim diyememişsin ama biliyor ya işte o yeter ona..
Kuduruyorlar onlara akıl danışılmamasına. Yönetemedikleri için sinir oluyorlar..
2 aylık bebeğe ne kahvaltısı? Onun midesinden sindirim sisteminden ne olur? Allahım ne cahillik..
Benim 1 buçuk yaşındaki çocuğum kuru üzümü sindiremiyor bütün yutunca olduğu gibi çıkıyor. Nerede kaldı 2 aylık bebeğe zeytin peynir??
Ben dediydim şükür namazı kıl diyeDedim ki madem öledin gelip görseydin diye. Napiym annem diyo :) git köprüden atla dicektim.
jameya onu oyle kabullen ve rahat et senim icin en iyisi bu birde aman sukret bak burda neler okuyoruz gelip tepende seni rahatsiz etmiyor en azindan napiyim artik en iyi tarafi bu olsa gerek
Ben dediydim şükür namazı kıl diye
Eşin anlamadı mı tavırlarının sahte olduğunu, onun için üzülüyordun çünkü.
Bebeğinin kafasına un mu dökmüşGelmesine gerek yok zaten evde bayıldım bana yemek lazım mı annem diye sordu.
Bebeğimin kafasina un dökmüş ömrü uzun olsunmuş saçma sapan işler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?