Unlu foto isterimGelmesine gerek yok zaten evde bayıldım bana yemek lazım mı annem diye sordu.
Bebeğimin kafasina un dökmüş ömrü uzun olsunmuş saçma sapan işler ya
Unlu foto isterim
hadi inşallah :))Keşke benimki de bi Doğuma gelse sonra bi daha gelmese aramasa sormasa
Hangi birine verecekdogru cok haklisiniz yakinina yapilinca farkli oluyor dediginiz gibi ama ne yazikki kv geneli bu sekilde Allah akil fikir versin insallah
Bebeğinin kafasına un mu dökmüş
Bence bebeğinle kayinvalideni yalnız bırakma . Bazı geri kafalı insanlar iki aylık kahvaltıya da başlar ,başka saçmalıklar da yapar .kolunu bacağını çekenleri de duydum ,boyu uzun olsun diyeaman dikkat ! Ayrıca hiç arayıp sormayıp ,ilk gördüğünde ayılıp bayılan kayınvalide modeli çok tehlikeli :) oğluna oynuyor ..yavrum ben görüşmek istiyorum ,bu gelin yüzünden uzak duruyorum mesajı :)
Seviyorduysan arayıp konussaydin keşke deseydiniz. İnsanlar niye saçma sapan hallere girer? Neden mutlaka karşıdakinin sinirlerini kasiyayim diye uğraşır. Yorum gelmiş sev ötesine niye karışıyorsun? Gelin size ne etti gardaş yani. İlla ki ortalığı bulandiracaklar. Benim kv öyle sakil bir insan değildir şükür. Hakkını yemem. Gelinle uğraşan bir kvim olmadığı için hani örneği var diye iki katı daha şaşırıyorum demek ki olabiliyormus. Neden zorluyorlar yani? Çok saçma. Siz canınızı sıkmayın zaten dislisiniz belli bırakın konuşsun. Bildiğinizi yapın ne olacak. Geleceğin kvleri siz de akıllı olun yazık. Ben de dahil.
Abbov fenaymis cidden. Eşiniz tek çocuk mu? Kadının kendine ettiğini kimse etmiyor ya.Hiç anlamıyorum bu çaba neden! Hiç birşey de yapmadım ben bu kadına. Tek derdi benimle uğraşmak. İlla ortalığı karıştıracak. Ben ona sigara kokuyosun dedim diye evime gelmiyormuş bizde sigara içemiyormuş. Eşime öyle söyledi sırf amacı gelin bana yasak koydu bak o yüzden gelmiyorum gibi gösteriyor.
Ama eşim farkında bebeğin yanına o şekilde gelsin istemedim ben bebeğimi düşünmek zorundayım. Kırılmasın diye millete karşı susacak değilim ki. İstiyor ki hep alttan alayıp hep onun dediğini yapiym.
Saçma sapan tavırlar Allah onu islah etsin. Kurtulmak istiyorum bu kadından. Çok yakın zamanda bi patlama yaşicam ben onu hissediyorum.
İnanamıyorum ,Allah güç kuvvet versin ..Heralde canım o mesajı vermeye çalıştığının farkındayım. Acayip tehlikeli bir model. Ama eşim zaten farkında Allahtan :)
Yok yalnız bırakmadım.
Altını değiştirirken getirmiş elinde un kafasına sürdü.
Ben onu bebeğimle yalnız bırakır mıyım ilk gün lohusa şerbeti verelim diye tutturdu.
Ertesi gün annemi kenara çekip su veriym diye ikna etsin diye uğraştı. Ya neler neler.
Dur bklım blkı gelir bu sözden sonra sana :) ama sınırını bozmaya tabıDedim ki madem öledin gelip görseydin diye. Napiym annem diyo :) git köprüden atla dicektim.
bugün Berat kandili olduğu için kv me gitmek zorunda kaldım malesef.
Daha önce konu açmıştım doğum yapalı 45 gün olmuş kadın bikere doğumda geldi daha da ne aradı ne sordu. Aramızda 10 dk mesafe var. Hadi beni bırakın kendi oğlunu bile arayıp birşeye ihtiyacın var mı gel bu akşam yemeği bende ye demedi.
Her neyse bugün de eşim ben çok üzülüyorum anneme gidelim bugün kandil. Beni kırma dedi. Bende kırmak istemedim çünkü o da beni hiçbir zaman kırmadı. Gittim ama o kadar da diken üstünde orurdum ki.
Girer girmez zorla mı geldin yoksa isteyerek mı diye sordu. Niye sorguluyorsun dedim geldim işte!
Neyi soruyorsun daha?
Fenalaşmış numarası yaptı(torununu görünce) sözde çok sevindi çok özledi. Ulan özleyen insan bikere aramaz mı çocuk nasıl diye?saçma sapan tavırlar,hala bana biz burnuna süt sıkardık,biz kahvaltıya 2 aylıkken başlardık,biz de büyüttük şöyle yaptık diyip durdu. Sesimi çıkarmadım çünkü çok boş kafa yormaya gerek yok.
Allahım nasıl insanlar var gerçekten şaşırıyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre verir umarım. Hepinizin kandili mübarek olsun..
Neyini konu yapacaksınız ki zaten konuşmuyormuşssunuzKandil günü gitmissiniz işte bir de niye gelip burda bugünde dedikodusunu yapıyorsunuz madem. Diğer türlusu de olsa bebeğimin yedinci gününde geldi on beşinci gününde geldi vs diyecektiniz muhtemelen. Hayır şimdi de dersiniz ki o bana şunu yaptı ama kadın arayıp sormuyormus bile... Bazen çok ıssız kaldigimizi düşünmüyor değilim. Ben kayimvalidemi görmeyeli bir sene konuşmayalı belki dokuz ay geçti ama suraya konu açmak aklıma gelmez. Demek ki beklentiler farklı
Dedi onları geldiği zamanNeyi problem yaptınız anlamadım.
Ne güzel uzak durmuş işte.
Lohusalığınız zehir olmamış.
Gelip tepende,
Sütün yetmiyor, aç bu çocuk,
Sen beceremezsin şimdi,
Gibi cümlelerle ömrünü yese daha mı iyidi?
Bi gün kV ne sen öyle yetiştirdin müsade et bende kendi bildiklerim doğrusunda yetiştireyim sonra sonuca bakıp konuşalım de benim için
Okudukça içim daralıyor yapmacık hareketlerine sana bol sabır diliyorum
KV ne de akıl fikir inşallah
Kvniz bebeğinize kırk uçurmuş sanırım, kafasına un serpmek ak saçlı bir ihtiyar kadar uzun ömrün olsun demektir, ya da beyaz iplik koyarlar kafasına, yumurta hediye ederler eve dönerken. Benim oğluma iplik koymuşlardı. İnanırsınız inanmazsınız yapılıyor işte yaygın hala daha...
Arayıp sormaması kötü tabi ama iyi tarafından bakın, sürekli gelip gitse sinir bozsa daha mı iyi? Söylediklerine he hı deyin geçin, kvler böyle yapacak birşey yok...
Allah uzun sağlıklı ömür versin yavrunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?