Kv yapmacıklığı!!

Heralde canım o mesajı vermeye çalıştığının farkındayım. Acayip tehlikeli bir model. Ama eşim zaten farkında Allahtan :)
Yok yalnız bırakmadım.
Altını değiştirirken getirmiş elinde un kafasına sürdü.
Ben onu bebeğimle yalnız bırakır mıyım ilk gün lohusa şerbeti verelim diye tutturdu.
Ertesi gün annemi kenara çekip su veriym diye ikna etsin diye uğraştı. Ya neler neler.

Hiç anlamıyorum bu çaba neden! Hiç birşey de yapmadım ben bu kadına. Tek derdi benimle uğraşmak. İlla ortalığı karıştıracak. Ben ona sigara kokuyosun dedim diye evime gelmiyormuş bizde sigara içemiyormuş. Eşime öyle söyledi sırf amacı gelin bana yasak koydu bak o yüzden gelmiyorum gibi gösteriyor.
Ama eşim farkında bebeğin yanına o şekilde gelsin istemedim ben bebeğimi düşünmek zorundayım. Kırılmasın diye millete karşı susacak değilim ki. İstiyor ki hep alttan alayıp hep onun dediğini yapiym.
Saçma sapan tavırlar Allah onu islah etsin. Kurtulmak istiyorum bu kadından. Çok yakın zamanda bi patlama yaşicam ben onu hissediyorum.

Abbov fenaymis cidden. Eşiniz tek çocuk mu? Kadının kendine ettiğini kimse etmiyor ya.

İnanamıyorum ,Allah güç kuvvet versin ..
Küçücük bebeğin bağırsaklarını patlatacak ..
Esin madem herseyin farkında ,neden küçücük çocukla peşinden sürüklüyor ki seni? Görmüyor mu her seferine yaşadığın şeyleri ?

kayınvalıde arıyor ogluna duskun oluyor...aramıyor nıye aramıyor...yanlıs anlamayında ılla yakınacak birseyler bulana kadar bırazda ıyı seylere odaklanın...tabıı burası dertleşme sayfası...yanlıs anlasılmak ıstemem ama sunu anladım ne gelın kayınvalıdeye nede kayınvalıde gelıne yaranıyor...herkesın farklı yetışme donemı olmus...he diyip gecip zatan bıldııgnızı yapıyormussunuz ozaman sorun nekı...ayrıca eskılerınde herseyı yanlıs kotu dıye birşeyde yok..netıcede cocukta buyutmusler.tecrube denende birşey var...

bızlerınde gelınler ıcın demode oldugumuz zamanlar gelecek...onlarda bize cahil diyecek...neyse alıştarayım kendimi.

Kvniz bebeğinize kırk uçurmuş sanırım, kafasına un serpmek ak saçlı bir ihtiyar kadar uzun ömrün olsun demektir, ya da beyaz iplik koyarlar kafasına, yumurta hediye ederler eve dönerken. Benim oğluma iplik koymuşlardı. İnanırsınız inanmazsınız yapılıyor işte yaygın hala daha...

Arayıp sormaması kötü tabi ama iyi tarafından bakın, sürekli gelip gitse sinir bozsa daha mı iyi? Söylediklerine he hı deyin geçin, kvler böyle yapacak birşey yok...

Allah uzun sağlıklı ömür versin yavrunuza

Bi gün kV ne sen öyle yetiştirdin müsade et bende kendi bildiklerim doğrusunda yetiştireyim sonra sonuca bakıp konuşalım de benim için
Okudukça içim daralıyor yapmacık hareketlerine sana bol sabır diliyorum
KV ne de akıl fikir inşallah

Kandil günü gitmissiniz işte bir de niye gelip burda bugünde dedikodusunu yapıyorsunuz madem. Diğer türlusu de olsa bebeğimin yedinci gününde geldi on beşinci gününde geldi vs diyecektiniz muhtemelen. Hayır şimdi de dersiniz ki o bana şunu yaptı ama kadın arayıp sormuyormus bile... Bazen çok ıssız kaldigimizi düşünmüyor değilim. Ben kayimvalidemi görmeyeli bir sene konuşmayalı belki dokuz ay geçti ama suraya konu açmak aklıma gelmez. Demek ki beklentiler farklı

Neyi problem yaptınız anlamadım.
Ne güzel uzak durmuş işte.
Lohusalığınız zehir olmamış.
Gelip tepende,
Sütün yetmiyor, aç bu çocuk,
Sen beceremezsin şimdi,
Gibi cümlelerle ömrünü yese daha mı iyidi?

Neyini konu yapacaksınız ki zaten konuşmuyormuşssunuz

Dedi onları geldiği zaman problem yaptığım yalandan ayılıp bayılması

amin inşallah:)
Söylerim..

Ne bileyim bişeyler yaptı eşime bi poşete bir kaşık un koymuş (ne yapacaksam)
İki tane de yumurta verdi.
Öyle diyorum zaten pek dikkate almıyorum dinlemiyorum.
Ama yaptıkları sinir bozucu
Yalandan ayılıp bayılmalar fenalaşmalar ağlamak için zorlamalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…