Kv yapmacıklığı!!

Abbov fenaymis cidden. Eşiniz tek çocuk mu? Kadının kendine ettiğini kimse etmiyor ya.

Hayır tek çocuk değil 3 tane de görümcem var. Ama hepsi farkında bu yaptığı şeyin yapmacık olduğunu yani huyunun o şekilde olduğunu.

Canım 2 aylık bebeğe kahvaltı başlanmalı diyor. Büyütmüş olabilir onun gibi büyütmek zorunda değilim. Sorun yaptığım şey yapmacık davranması 35 gün olmuş çocuğu görmeyeli ne arayıp sormuş ama görünce ayılıp bayılıyor. Ben hiç bir zaman (saçma sapan hareketlerine rağmen) evime geldiği için sorun yaratmadım.
Her zaman onca şeye rağmen saygı da duydum. Herneyse anlaşılmak zorunda değilim.

Görüyor da canım kandil sevap diye gitmek istedi. Annesi sonuçta her ne kadar doğru olmasa da yaptıkları seviyor ve bir nebze sevgi ilgi bekliyor. Zorla torun göstermeye gittik işte. Eşimin hatrı olmasa sokakta görsem selam vermem. Eşimi kıramıyorum.
Ama sinirlerim de bozuluyor aynı zamanda.

En acısıda daha fazlasına bile maruz kalabiliyorsunuz eşinizin ailesi tarafından.. Eşinizde sizinle beraber herşeyi yaşıyor. Sonra da sizi atıp onları sarabiliyor. Bir kadın kendini cok iyi yetiştirmeli..oscarlik oyuncu olmalı. Eger biz degıilde kv se bu oscarlik oyuncu ne yazıkkı yandıgımızın resmidir....

Daha fazlasına maruz kalmam tamam hatrı var ama bir yere kadar. Bu zaten sondu ben eğer bir daha bir mevzu yaşarsam bir daha gitmeyeceğimi söyledim. Ve bu konuda çok netim. 4 senedir bu kadının tripleri saçma sapan hareketleri ile uğraşıyorum.
Sanki karşımda 60 yaşında kadın değil de 5 yaşında çocuk varmış gibi.
Ne güzel laftan anlıyor ne tepki vermemden anlıyor ve her şeye de trip atıyor. Ben çok sabırlıyım ama bu insana karşı sabrım kalmadı resmen. Niye zorluyor anlamıyorum yani.

Arkadaş ne güzel yazmış Allaha emanet yaşamış bir nesiliz

Yerinizde olsaydım gelmedigi için çok mutlu olurdum bence sizde umursamayın gelmemesi daha büyük bir iyilik

Yerinizde olsaydım gelmedigi için çok mutlu olurdum bence sizde umursamayın gelmemesi daha büyük bir iyilik
Elbette ki daha büyük bir iyilik Gelmesin zaten ama ölüp bitiyormuş gibi de yapmasa keşke. Herşeyi gösteriş. Çok sinir bozucu

Benim kayınvalidem oğlum 4 aylıkken baklava yedirmeye çalışıyordu suçüstü yakalandi :/ tipik kaynana işte. Eşin sana iyiymiş onun hatrı için ayda bir iki katlaniyorsun:) bol sabır diliyorum.

Benim kayınvalidem oğlum 4 aylıkken baklava yedirmeye çalışıyordu suçüstü yakalandi :/ tipik kaynana işte. Eşin sana iyiymiş onun hatrı için ayda bir iki katlaniyorsun:) bol sabır diliyorum.

Yuuhh !! Bence amacı seni delirtmek. Öyle saçmalık mı olur ya
Teşekkür ederim sana da bol sabır dilerim

2 aylık bebeğe kahvaltı vermeye çalışması yanlış tabi ki ama anlatsanız anlamaz mı?doktorların bunu yanlış bulduğunu,artık
çocuk beslenmesinde anne sütünün önemini vs vs.bu kadar anlayışsız olduğunu zannetmiyorum,yeterki tatlı dille anlatılsın.

kafasına un sürmesine gelince,başta öyle bir yazmışsınız ki,okuyan 1 kilo unu,bebeğin kafasına boca etmiş sanır.eliyle sürmüş.en fazla 1 kaşık undur.saçma ama eskilerden beri yapılan şeyler bunlar.bu kadar takılacak birşey yok.
bebeğin burnuna anne sütü damlatmakta,aynı böyle.üstte bir arkadaşın yazdığı gibi,başka ülkelerde özellikle yapıyorlar.

not:babanne sizi ,sizde onu sevmeyebilirsiniz.ama hiç bir babannenin,bile isteye torununa,kendi canından kanından,olan bir canlıya zarar vermek isteyeceğini zannetmiyorum.

İşin zor canım

Sorsaydın böyle özlediysen neden gelmedin diye neyse ya he de geç gelmesi daha iyi gelse böyle garip davranışlara girer olur olmadık şeyler yapmaya çalışırdı

Bir buçuk aylık bebeğime zararlarını anlatmama rağmen zorla bal vermiş bi kv sahibim ve vermeden önce hemşire özellikle söyledi allah korusun şoka girip ölebilir bile dedi dedim tamam deyip mutfağa geçti emziğini olduğu gibi bala bulamış lak diye çocuğun ağzına tıktı bunu yaparken de ohh öl inşallah dedi ama çok seviyor torununu oğluna karşı

Gelinlere de bişey yaranılmıyor. Kadın sürekli evine gelse kv evimi işgal etti derdin. Oğlu için akşam yemeğine çağırsa beni niye çağırmıyo derdin. Kadına kim bilir nasıl kötü davrandın ki o da uzak durmuş. Ve evet haklı evine zorla gitmişsin. Kötü bişey deseydi bile hakederdin. Kim bilir neler yaptın da yazmıyon buraya

Yalnız bu bizdede yapılır hatta eşimin yeğenine yapmıştım aynısını onda bisey yok da sana çok battığı için herşeye sinir oluyorsun artık da kendine sıkıntı yaratma anneliginin keyfini çıkar sigara konusunda ve yemek konusunda haklısın ama dediğim gibi kendini yorma düşünüp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…