Kv yapmacıklığı!!

Ne güzel kv o öyle en iyi kaynana arayıp sormayan kaynana boşver ayda bir görüşün böyle olsun bide hergün aradığını hafta sonu planınızı mahveden gittiğiniz yere gelip bide akrabalarını Çağıran kaynana düşün. Tüylerm ürperdi

şoklara girdim suan

Seninkide. Tipik KV işte...
Bence takma... daha yeni doğum yapmışsın bebişinle güzel günlerinin tadini cikart

not: Süt buruna sikma olayıni alman ebelerde yapiyor. Yagli olduğu icin ici nemleniyor galiba.
ewet burnu tıkandığında bende sıkardım kızıma ve gerçekten iyi gelirdi...

İşte sorsanız iyi niyetinden şakasına sanki onlar çocuk büyütmemiş onlar vermiş nolmuşki
Yumurtadan yakınımın oğlu alerji geçirdi ama ne alerji çocuğun bem beyaz vücudu resmen siyah beneklerle doldu ve sadece yarim çay kaşığıyla oldu bu ayıptır ya bal o kadar riskli ki 1 yaşından önce gerçekten ağır gelip çocuğa ciddi zararlar verebilir o vermiş de eski çocuklar gibi değil şimdiki çocuklar eski katkısız ürünler gibi ürün yok gerçekten bir nesil karambole büyümüş

bnm kv işte aynen öyle :) kendi hiç arayıp sormaz bize aramıyorsunuz diye küser. ben nerey gitsem gelmek ister biz eşimle nereye gitsek hemen laf eder niye beni çağırmadınız bir ben mi sığmadım neler neler... diyorum sende eşinle git yok anlamıyor. ve ben çalışıyorum abartısız o benden çok geziyor. resmen çıldırtıyor beni, ALLAHtan eşim o yönden katı istemiyor...

Aynen öyle zarar vermek istemediğini biliyorum ama benimle inatlaşmak uğruna herşeyi yapmaya çalıştı

Evet- ben konu sahibini anliyorum ama eskiden bebek bakiminda yapilan cok şey daha saglikliymiş.
Un surmekte ayni hesap- yazin bebek terlemesin ve saç derisinde, koltuk altina vs. Isılık cikmasin diye yapılır. Kullanilan bebek pudralarindan daha sağlıklı. Bu net.

Kahvalti, bal, baklava vermek cok cok saçma, tehlikeli ve gereksiz. Diğer konularda sakin kalip eski yöntemleri değerlendirmekte fayda var.
Bana kalsa, pudra yerine un sürerim... :)

Kv kelimesini duyunca bile sinirlerim laçkalaşıp midem bulanıyor.aynı benim kv sözde sever sözde özler torununu bile ama dizinin dibinden ayrılmayalım diye de çıkarmadığı huzursuzluk kalmaz.o öyle fenalaşınca sen biraz dinlen der çıkardım ve bi daha o eve girmezdim.böyle bir an olsun diye bekliyorum şuan bu durumdayım.tabi siz öyle bişey yapmayın.benim bardak taştı

... Öl inşallah... yarabbi... ne günlere kaldik. Ben parcalardim. Kadin resmen psikopat

Yazık üzüldüm kadına
Evladının evine gidememek o kadar içine işlemiş ki! O kadar dolmuşki gördüğü an fenalaşmış.
Sen dokuz ay karnında taşı yeme içme uyuma kendini feda et. Evladımın mürveti de evlenirken ayakların yerden kesilsin.

Gelin hanım evlendiği gün artık onun sahibi benim elinizi eteğinızı çekim desin.

O gözünüzden kv.nizden kıskandığınız bebeğinizde birgün büyüyecek. Biriside gelip size " onun sahibi benim senin işin bitti "diyecek haberiniz olsun.

Kahvaltı ettir dediyse oturtup peynir zeytin yedir dememiştir herhalde

Benim elitinde çocuklarına kırkı çıkmadan herşey tattırır. Parmağının ucunu yemeye dokundurup bebeğinin damağına değdirirdi.
Bu bebeğin her tada alışması için yapılır.

Öyle abartmışsınızki görende bebege kahvalti tabağı hazırlandı zannedecek.

Bunları kendi anneniz söyle anneanneciği olurdu.

Yazık yâ
Şu genclerdeki kv düşmanlığını gördükçe çok üzülüyorum.

GENÇLEERR

Geleceğin KV Adayısınız unutmayın.

Bİz öyle yapmayız mı diyeceksiniz?

Emin olun gelinleriniz size takacak coook kulp bulacak.
Siz şaşırıp kalacaksınız.

Olabilir dediğin gibi herşey batıyor. Çok sinirlerimi bozdu

Aşırı duygusal bakıyorsunuz hayata.
Fenalaşmalar... ayilip bayilmalar hic normal bir psikolojisi göstergesi değil bu 1.

Sahiplenmek ne demek? Hicbir anne çocuğunun sahibi değildir... sonucda karsindaki bir insan. 30 taksitle aldigi eşya elinden alınmıyor demi? Bir insanin eşide sahibi değildir. Unutmadan, evet artik kırışık sahibi olmuş oğlundan/ kizindan bir zahmet ceksin elini... karşıdaki insan eminim beyinsiz degildir. Cocuk yapmayi başarmış kesin bakmayida başarır bu 2.

Tattirmak konusunda bir nebze haklisin ama bunu 45 günlük bebeğe yapmak gereksiz. İnanin bana kizartmadan tut, antep ezmesine kadar zaten yiyecek birgün... alti aydan sonra tadimlik verilse zarar etmez yani... kacmiyor o yiyecekler :)
45 günlük bebek o tadi alsa ne almasa ne. Bu 3.

KV düşmanı değilim. Genel anlamda insan düşmanı değilim. Sadece 7/24 insanin hayatina karışan her konuda düşünce değilde fikir sahibi olan insanlara alerjim var.

Evet... gelinim çocuğuna istediği şekilde bakabilir. Zorla bebeğin ağzına bal tikinca elime ne gececek bilmem ama galiba yapmam. Bilmiyorum belki içime şeytan kacar bende sokuştururum iki baklava... ama bunu yapdığım zaman istikamet bakırköy olur galiba

Falakaya yatırdım vurdum da vurdum anasını satiym :)))
Allah akıl fikir versin ne diyim :)

Anlıyorum ..
O zaman yapacak birşey yok .. ara sıra katlanacaksın . Kolaylıklar diliyorum. .

Cahillik öyle kötü birşey ki.. ben o yüzden pek muhattap olmuyorum. Ama psikolojiniz hiç iyi değil ben size söyliyim. Sahip ne demek ya? Ne sahibi kimse kimsenin sahibi değil! Biraz kitap okuyun ufkunuz genişlesin çok darda kalmış.

Aynen sanki gün gelip yemeyecek o yemekleri. Çok güzel yazmışsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…