• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv yaptığına anlam veremedim

Evet ama daha uzun mesafe olup gidilen kınalar var zaten şöyle söyleyeyim İstanbul’da bir yerden bir yere gitmek bile 2 saat sürüyor gelmek isteyen katlanacak mecburen
Istanbul gbi bi yerse çok normal o saat gelmeyende gelmesn ona göre degerleri olur. 2saat deyince ben kendı bulundgm yeri düsündm de izmirde 2saatte sehir dişına gdiliyo cünku ama ıst. Icin cok normal bi daha derse kv bana benim ailemde yeter eglenirm de takma:KK47:

ne amacı olacak kadın fıkrını söylemiş.sonra da sızden korkusundan kimse fıkrıni duymasın istemiş.yazık bazı kayınvalidelere
Bu kadar masum mu sizce? Bence de kızı yemek istemiş ama ogkundan da tursıyor.. kuz oturacak yer yoktu dıyor bu kımse gelmedi diyor.. parayı veren kız tarafı zaten.. turp sıkıp heves kacırmanın ne alemi var.. fazlasını bile hak etmiş

Benim ki de kızım kuaföre gitme ne gerek var sen yap evde makyajını saçını demiş ti :kahve:

Onların nerde ne söyleyeceği pek belli değil canım yani sen onları dinleme canın ne istiyor sa onu yap içine hangi şekilde siniyor sa öyle yap kimseye bakma buna kendi anne baban da dahil.
Saygısızlık etme ama istediklerini de söyle canım

Bu kadar masum mu sizce? Bence de kızı yemek istemiş ama ogkundan da tursıyor.. kuz oturacak yer yoktu dıyor bu kımse gelmedi diyor.. parayı veren kız tarafı zaten.. turp sıkıp heves kacırmanın ne alemi var.. fazlasını bile hak etmiş
Evet sanki ben çok fenaymışım gibi yazmış
Kendimi ezdirmem ama ortalığı karıştıracak fena bir kişilikte olsam söyleme dediği halde söylerdim
Hem kv yi üzer hem de aradaki mesafeyi iyice açardım
oğlu kaç kere uyardı karışma kararlarına diye ona tamam dedi o yüzden zaten saklama çabası ama hala devam ediyor belki de kendine engel olamıyor fikrini söylemekte bilemiyorum

Benim ki de kızım kuaföre gitme ne gerek var sen yap evde makyajını saçını demiş ti :kahve:

Onların nerde ne söyleyeceği pek belli değil canım yani sen onları dinleme canın ne istiyor sa onu yap içine hangi şekilde siniyor sa öyle yap kimseye bakma buna kendi anne baban da dahil.
Yok artık kuaföre de gitmeyeceksek biz :silah:

Ay yok artk bunun gbisinide ne gordüm ne duydm allah sabır versn size:bicak:

Sen nisanlini doldur annesine karsi demek daha oncede doldurdun.
Kadın biliyor uyariyor.
Bizden gelen olmaz masraf yapmayın demek istemis.
Ben olsaydım ooo kucuk orasi daha cok masraf yapin derdim.
Sonra kimseyi götürmez tek giderdim.
Kadın sana fikrini söylemiş bütçeni dusunmus.
Naparsan yap o dedi diyeni iptal edicen.
Biz kalabalığına ancak yeter dersin
Hıı sizden e kimse doldurmazsa orasını bilemem kendiniz calar kendiniz oynarsiniz.

Sen nisanlini doldur annesine karsi demek daha oncede doldurdun.
Kadın biliyor uyariyor.
Bizden gelen olmaz masraf yapmayın demek istemis.
Ben olsaydım ooo kucuk orasi daha cok masraf yapin derdim.
Sonra kimseyi götürmez tek giderdim.
Kadın sana fikrini söylemiş bütçeni dusunmus.
Naparsan yap o dedi diyeni iptal edicen.
Biz kalabalığına ancak yeter dersin
Hıı sizden e kimse doldurmazsa orasını bilemem kendiniz calar kendiniz oynarsiniz.
Canım kına gecesi sadece erkek tarafı için yapılmıyor biliyorsun ki.
Nasıl bir kv olacağınız belli şimdiden.
Ben doldurmadım sadece üzüldüğüm zamanlarda oğlu üstüme geldiği sebebini sorduğu için söylemek zorunda kaldım
Her birey kararlarını kendi verir ben öyle büyüdüm anne baba baskısı karışması yoktu o yüzden alışamadım ve tepki vermem gayet normaldi

Kadın kötü birşey dememiş ki sonuçta çok para gereksiz demiş ayrıca kınana gelen insanlar zaten düğününe de gelmeyecekler mi ne gerek var salon tutmaya sadede kadınlar olmayacak mı kınada bir salon çok değil mi küçük bir yerde olabilirdi. Onunla başka ihtiyaçlarınızı alırdınız sadece fikir söylemiş bu kadar neden takıyorsunuz ki abartılacak birşey değil yani sonra da tamam araba tutarız demiş nişanlınla annesini sürekli karşı karşıya getirmekte hoş değil daha öncede annesine kızmıştı diyorsunuz zaten siz kararınızı vermişsiniz ama kaynana olunca her söylenen çok büyütülüyor

Ne gerek var kızım masrafa kıyafetini giyer sin sen bin tane kuaför den daha iyi yapar sin dedi :KK76: tabi ben hiç ses etmedim cevap vermedim sabah olunca eşim geldi aldı ve gittim :halay:
Düğün masraflarında kuaför masrafı hiçbir şey bence :21:

Kadın kötü birşey dememiş ki sonuçta çok para gereksiz demiş ayrıca kınana gelen insanlar zaten düğününe de gelmeyecekler mi ne gerek var salon tutmaya sadede kadınlar olmayacak mı kınada bir salon çok değil mi küçük bir yerde olabilirdi. Onunla başka ihtiyaçlarınızı alırdınız sadece fikir söylemiş bu kadar neden takıyorsunuz ki abartılacak birşey değil yani sonra da tamam araba tutarız demiş nişanlınla annesini sürekli karşı karşıya getirmekte hoş değil daha öncede annesine kızmıştı diyorsunuz zaten siz kararınızı vermişsiniz ama kaynana olunca her söylenen çok büyütülüyor
Yok o söyledi diye büyütmüyorum ama çevremde tek bu şekilde diyen kişi o, o yüzden bana farklı geliyor
Ayrıca küçük bir yer tutsam yine orkestra falan derken bu fiyatı bulacak

Canım kına gecesi sadece erkek tarafı için yapılmıyor biliyorsun ki.
Nasıl bir kv olacağınız belli şimdiden.
Ben doldurmadım sadece üzüldüğüm zamanlarda oğlu üstüme geldiği sebebini sorduğu için söylemek zorunda kaldım
Her birey kararlarını kendi verir ben öyle büyüdüm anne baba baskısı karışması yoktu o yüzden alışamadım ve tepki vermem gayet normaldi
Benim nasıl k.v olacağımin hesabı senin haddine degil!
Sen nisanlini doldurmaya devam et.

Benim nasıl k.v olacağımin hesabı senin haddine degil!
Sen nisanlini doldurmaya devam et.
Benim nişanlımı doldurup doldurmamam sizi ilgilendirmez
emir vererek konuşmayın hanfendi lütfen yorum yapmayınız konuma.

Back
X