Kv, yaptıkları ve takıntılarım.

Ya boşver sana da bu denk gelmiş bu senin kabahati değil. Zaten akrabalar senin kv ui tanıyordu emin ol. Sen 1 yılda tanıdın onlar 40 yılda tanımadı mı?
Evet tanıyorlar aslında ama işte huzurumuzu bozdu epey sonuçta. Bi de zoruma giden eşimden korkmuyor diğer oğlunun karısına, gelinlerine çıt diyemiyor bana gelince dili uzuyor bu zoruma gidiyor

Kaptan tam gaz ileri kötümü biliyor cevren seni s.ktir et bilsinler çevre es dost nedır ya =dedikoducular sen bildigin yoldan şaşma boswer kaynanayi salla gitsin aglarsa aglasin
Evet bilsinler aslında doğru diyorsunuz ben alışık olmadığımdan feleğim şaştı ama eşimin ailesinin normal yaşantısı bu herkesin arkasından demediklerini bırakmayıp yüz yüze bakıyorlar bide.

Uzaktaysa görme duyma çevreneye kulağını kapa

O herkese soylesen kaynanam boyle boyle diye sana inanamazlar kanitlasan gene inanmazlar gercekten yipratmana degmez ben akraba es dost defterini kapattım 7 dagin arkasına firlattim sanada tavsiyem odur kaynanamla aramda 4 sokak var senede 1 defa gider 1 saat oturur kalkarim eltimin o maymun suratı 1 saatten sonra migdemi bulandiriyor aman nasil laf soksam zaten senede 1 geliyor miymiy konusmasi böggg kafam rahat valla

Evet ama adımı kötüye çıkardı yalan yanlış şeylerle. Takmamak em iyisi sanırım dediğiniz gibi
Yanlış anlaşılmak istemem ama eşimin teyzesi, amcası benim hakkımda kötü düşünse döner totomla gülerim onlara.
Hepsini severim iyi insanlar ama hayatımda herhangi bir yer kaplamıyorlar, varlıkları ya da yoklukları bir şey ifade etmiyor.
Hayat inanın ki başkalarını bu derece umursamaya değmeyecek kadar kısa.

Evinize almayın telefonlarında açmayın bitti gitti. Satımı aldı sanki. Kocanız sizin isteğiniz dışı birşey yaptıramaz eşya değilsiniz, sevmediğiniz insanla muhatap olmayın. Sizi zorlayanada koca denmez zorba denir

Bende öyle şuan onun yüzünü değil sesini duymaya bile tahammül edemem. Yani aslında zaten hayatımda mühim insanlar değillerdi ama söyledikleri can sıkıyor işte. En iyisi takmamak dediğiniz gibi

Eşim demez annemi ara sor fln. Ama o kadın yüzsüz bir kadın benle kanlı bıçaklı da olsa yine gelir oturur fırsatını bulsa. Aynen ama zorlayamaz zaten annesini savunacak tarafı yok çünkü

Doğru tabiki de ama aynı memleketliyiz yakın yerlerdeydi evlerimiz şimdi ben uzaktayım ama ailem etkileniyor onların ailesinin söylediknlerinden. Kadın ayaklı gazete gibi her gittiği yerde bişey uyduruyor

Eşim demez annemi ara sor fln. Ama o kadın yüzsüz bir kadın benle kanlı bıçaklı da olsa yine gelir oturur fırsatını bulsa. Aynen ama zorlayamaz zaten annesini savunacak tarafı yok çünkü
İşte konuşacak annesiyle evime gelme huzurumuz kaçıyor diyecek. Kusura bakmayın erkekler annelerinin huyunu suyunu bilir. Sessiz kalması bile eşinizin masum olmadığını gösterir. Sen eşini sevip aldın annesini değil. Hafta bir annesine kendi gitsin otursun. Eğer sizin annenizde öyle yapıyorsa sizde annenizle aynı ortama getirmeyin. Türkiyeden evlilik halay gibi. Oysaki iki kişi seviyor sonra analar babalar sevgiyi yıpratıyor. Dediğim gibi eşiniz bir daha eve gelme demezse çileniz bitmez sizin.

Araya mesafe koymak en güzeli. Ayrıca istediği kadar mağdur edebiyatı yapsın boşverin siz kendi iç huzurunuza bakın

Evet ama adımı kötüye çıkardı yalan yanlış şeylerle. Takmamak em iyisi sanırım dediğiniz gibi

Ne dedi

Yani kv benim adımı nasıl kötüye çıkarabilir

Gelmiyor gitmiyor oğluma da engel oluyor bizden koparttı

Klasik laflardır ama oğulları eskisinden daha çok gider gelir aslında böyle demesinler diye

Paragöz çok şey istedi diyebilir, tutumlu değil boş yere para harcıyor diyebilir

Ondan para istemedim ise desin dursun Kv den tek kuruş almadan evlendim evine parama vs karışamaz bile der geçerim

Yani cidden başka şehirdeki Kv beni kötülemiş ben bunu nereden duydum ki

Benimki aynı şehirde beni kötüler ama duymam bile kimse laf taşımaz o laf taşıyanları çıkart hayatından

Memlekete gidince kulağıma geliyor zaten. Hiçbir iş yapmıyor muşum evde, bütün paramı aileme yolluyor muşum, aileme altınlarımı yedirmişim daha bir sürü. Uzakta şükürler olsun ama elinden gelse ordan da buraya karışır şükür artık cesaret edemiyor

Evde iş yapmazsan yapma ona ne, o mu gelip yapıyormuş, dedikodu yapanlar mı yapıyor sizin evin işini

Evimde az eşya var her hafta gelen Yardımcım var o kadarcık eşyaya yardımcı mı alınırmış dedi anneannem, parasını sen mi veriyorsun dedim geçtim

Aileme para yediriyormuşum

Parayı o değil siz kazanıyorsunuz eşiniz dışında kimseyi ilgilendirmez kv nin parasını mı yollamışsınız

Boş verin bu denileni duyunca sizi kötü bilecekler kötü bilsin, uzak dursun zaten

bence su an güncel bir sorun yoksa, eşiniz gerekeni yaptıysa geçmişi döndürüp döndürüp yaşamayın
sürekli keşke şöyle deseydim, böyler yapsaydım, o bana neler yaptıyla hayat geçmez
tabi ki yapılanları unutmayın, aranızda hep mesafe olsun
ama güncel olarak düşününce artık ortada bir sorun yoksa sürekli başa dönerseniz evliliğiniz zarar görür

Muhattap olma. Varsın kibirli ol ama yüz verme.
Ne derlerse desinler burnundan kıl aldırma. Sen eşine karşı bu konuları açma.
Yeri geldiğinde kendini savun.
Senin için iftira vb şeyler yaptılarsa karşıklğını ver. Neden eşinin savunmasını bekliyorsunki ?

Al benden de o kadar. Kv nin soktuğu laflar ve eşimin dut yemiş bülbül gibi yanımda durması yıllardır birikti bende de. Düşünüp düşünüp deliriyorum. Hayatta ağzımı da açamam cevap veremem. Keşke bunu deseydim, keşke şunu deseydim, eşime saldırıyorum ancak..keşke düşünmemenin bir yolu olsa..şu an içim kaynıyor mesela, eşimin yüzünü bile görmek istemiyorum yakın zamanda yediğim laf yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…