• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ye bir adım atıyorum, yardımcı olmanızı istiyorum

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Arkadaşlar merhaba, kv ile 10 aydır görüşmüyorduk, kv kendini dünyanın en iyi insanlarından biri sanar, karışışında kendince yanlış olduğunu farzettiği her şeyi düzeltmek için karışır bunu da iyilik yapıyormuş gibi düşünür. eşim de bensiz ailesine gitmiyor ve bu durum onu üzüyor düzeltmek istiyor. çok kavgalar ettik, danışmana vs gittik bakıyorum kv ile küs kalmak şu an bana çözüm değil eşim için bir adım atıp arayı belli bir seviyede tutmaya karar verdim. bir de böyle deneyeceğim bakalım...

şimdi kv aile fertleri aracılığı ile bana haber göndermiş, benle barışmak istermiş ama benden bir adım bekliyormuş. bir mesaj atsam bile olurmuş falan falan.

sizden istediğim yardım; aradan 10 ay geçmiş 10 aydır görüşmediğiniz kv ye adım olarak bir mesaj atacaksınız... ne yazayım? sonuçta özel bir gün değil...

fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim...

Gururu bir kenara atıp bir büyüklük yapıp neden kendisi adım atmıyor ... ? Madem siz yapacaksınız bunu , mesaj atmayın direkt arayın halini hatrını sorun. Ben şahsen öyle mesajla falan uğraşmazdm ya da alın eşinizi gidin ellerini öpün..

Ben direk gunduz esim olmadan yanina giderdim. Icimden gecenleri anlatirdim. Ikinizde ayni adami seviyorsunuz. Aranizin kotu olmasi icin bir sebep yok. Sadece esiniz icin bile onu sevdiginizi, bu olanlardab dolayi uzgun oldugunuzu soyleyin. Ya cok dogru, iyiligi iyilik herkesin isi. Kotuluge iyilik er kisinin isi. Gidin konusun oyle mesajla aramayla gidecek bir sogukluk degil bu.

Bence mesaj atmayın. Bayramda arayın, bayramda küslük olmaz diye öğretildi bize, elini öpmeye gelmek isteriz anne diyin. Bırakın o ayıbını anlasın.

eşiniz neden siz olmadan gitmiyor ailesinin yanına peki ? odaa mı 10 aydır görüşmüyor merak ettim.
sorunuza gelince bence mesaj atmayn.. direk arayın sonra nabze göre şerbet verirsiniz ama her daiom bir mesafeniz olsn yoksa yine aynı şeyler yaşanır..

Gururu bir kenara atıp bir büyüklük yapıp neden kendisi adım atmıyor ... ? Madem siz yapacaksınız bunu , mesaj atmayın direkt arayın halini hatrını sorun. Ben şahsen öyle mesajla falan uğraşmazdm ya da alın eşinizi gidin ellerini öpün..

maalesef benden bekliyor, keşke büyüklük yapsa ama öyle bir insan değil. ben sadece eşim üzüldüğü için yapacam. aradığım zaman 2 saat kavga getmişti benimle bayramda zaten kendi haber göndermiş mesaj falan diye ondan öyle bir mesaj atıcam önce

Ben direk gunduz esim olmadan yanina giderdim. Icimden gecenleri anlatirdim. Ikinizde ayni adami seviyorsunuz. Aranizin kotu olmasi icin bir sebep yok. Sadece esiniz icin bile onu sevdiginizi, bu olanlardab dolayi uzgun oldugunuzu soyleyin. Ya cok dogru, iyiligi iyilik herkesin isi. Kotuluge iyilik er kisinin isi. Gidin konusun oyle mesajla aramayla gidecek bir sogukluk degil bu.
çok haklısınız ama benimle yüzyüze geldiği an kavga edeceğini düşünüyorum ki telefonlarımı bile açmıyordu son açtığında da 2 saat benimle kavga etti,benle sorununu bile anneme vs anlatarak aklınca benle yüz göz olmuyor eski tarz bir kadın

Bence mesaj atmayın. Bayramda arayın, bayramda küslük olmaz diye öğretildi bize, elini öpmeye gelmek isteriz anne diyin. Bırakın o ayıbını anlasın.
bayramda şehir dışındaydık kutlamak için aramıştım benle kavga etmişti aramız bozuktu o zamandan beri. asla dinlemiyor o tarz bir kadın değil

eşiniz neden siz olmadan gitmiyor ailesinin yanına peki ? odaa mı 10 aydır görüşmüyor merak ettim.
sorunuza gelince bence mesaj atmayn.. direk arayın sonra nabze göre şerbet verirsiniz ama her daiom bir mesafeniz olsn yoksa yine aynı şeyler yaşanır..
eşim bensiz gitmek istemiyormuş bilmiyorum. gitmediğini söylüyor bu süredir. canım telefonlarımı açmıyor ki herkes ara demiş iyi hoş da kadın benle muhatap olmuyor telefonlarımı açmıyor anca ailemden insanları arayarak onlara beni şikayet ediyor

çok haklısınız ama benimle yüzyüze geldiği an kavga edeceğini düşünüyorum ki telefonlarımı bile açmıyordu son açtığında da 2 saat benimle kavga etti,benle sorununu bile anneme vs anlatarak aklınca benle yüz göz olmuyor eski tarz bir kadın
Emin olun oyle bir kadina bir mesaj yada bir arama kesinlikle samimi gelmeyecek. Ve siz adim atmis olmak icin bunu yapmis olacaksiniz. Hicbir sey degismeyecek. Gidin konusmaya calisin. Kavga cikartmadan, cikarsa yukseltmeden, ne duruma gelirse gelsin terslemeden konusun. Baktiniz olmuyor, ben elimden geleni yaptim gorusmek isterseniz arayin beni dersiniz cikar gelirsiniz. Esinizede anlatirsiniz durumu. Gercekten bir sey yapmis olursunuz.

Emin olun oyle bir kadina bir mesaj yada bir arama kesinlikle samimi gelmeyecek. Ve siz adim atmis olmak icin bunu yapmis olacaksiniz. Hicbir sey degismeyecek. Gidin konusmaya calisin. Kavga cikartmadan, cikarsa yukseltmeden, ne duruma gelirse gelsin terslemeden konusun. Baktiniz olmuyor, ben elimden geleni yaptim gorusmek isterseniz arayin beni dersiniz cikar gelirsiniz. Esinizede anlatirsiniz durumu. Gercekten bir sey yapmis olursunuz.
ben bunu eşim için yapıcam eşim öyle istiyor bir mesaj at niyetini belli et diyor. sanırım eşim bu mesaj üstüne kendisi annesi ile konuşacak bilmiyorum

kek önerisi bana da samimi geldi.
Yapın bir kek, arayın müsaitseniz geliyorum deyin
müsait değilim derse bilmiyorum :işsiz:
eşinizin yanında, hoparlör açıkken yapılabilir belki bu konuşma.
sitemlerine laf sokmalarına hiç cevap vermeden, büyüğümsünüz diyerek belli bir mesafeyle konuşursunuz.
Ha olmuyorsa da yapacak bir şey yok..

Back
X