- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Arkadaşlar merhaba, kv ile 10 aydır görüşmüyorduk, kv kendini dünyanın en iyi insanlarından biri sanar, karışışında kendince yanlış olduğunu farzettiği her şeyi düzeltmek için karışır bunu da iyilik yapıyormuş gibi düşünür. eşim de bensiz ailesine gitmiyor ve bu durum onu üzüyor düzeltmek istiyor. çok kavgalar ettik, danışmana vs gittik bakıyorum kv ile küs kalmak şu an bana çözüm değil eşim için bir adım atıp arayı belli bir seviyede tutmaya karar verdim. bir de böyle deneyeceğim bakalım...
şimdi kv aile fertleri aracılığı ile bana haber göndermiş, benle barışmak istermiş ama benden bir adım bekliyormuş. bir mesaj atsam bile olurmuş falan falan.
sizden istediğim yardım; aradan 10 ay geçmiş 10 aydır görüşmediğiniz kv ye adım olarak bir mesaj atacaksınız... ne yazayım? sonuçta özel bir gün değil...
fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim...
şimdi kv aile fertleri aracılığı ile bana haber göndermiş, benle barışmak istermiş ama benden bir adım bekliyormuş. bir mesaj atsam bile olurmuş falan falan.
sizden istediğim yardım; aradan 10 ay geçmiş 10 aydır görüşmediğiniz kv ye adım olarak bir mesaj atacaksınız... ne yazayım? sonuçta özel bir gün değil...
fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim...